KarriärOm oss

Sebastian Granath

Hemma överallt Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Kontakta mig

Sebastian Granath

Sebastian Granath

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Lidingö

sven

Omdömen från mina kunder

"Lugn och sansad, återkopplar snabbt. Affären gick väldigt smidigt. "
Fredrik2 veckor
Verifierad kund
"Tyckte samarbetet fungerade jättebra från första dagen, vi kontaktade Sebastian tidigt i processen och fick goda råd från början fram till försäljning Mycket bra kommunikation och han höll oss hela tiden uppdaterade. "
Trema G2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian gav ett otroligt gott första intryck och var genom hela processen både utomordentligt trevlig och kännbart kunnig i sin roll. En del av det goda intryck jag fick av bostaden är definitivt att tillskriva Sebastians bemötande. Som förstagångsköpare gav han mig (så gott det går) en känsla av trygghet i processen. Jag fann även att han var rakt på sak och väldigt tydlig i sin kommunikation när det kom till kritan vilket gjorde det enkelt för mig att lägga fram bud. Jag hade farhågor om att bostadsköp skulle bli en stor utmaning, men med Sebastians hjälp har det hela varit väldigt smidigt och enkelt."
Simon L4 veckor
Verifierad kund
"Overall we've had a great experience with Sebastian and HusmanHagberg. We would highly recommend. "
James H7 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är mycket professionell. Alltid ett gott bemötande. Bra på att återkoppla vad som händer i processen. Jag tycker att skött uppdraget med att sälja min lägenhet på ett utmärkt sätt. Skulle jag behöva anlita en mäklare igen så skulle jag anlita Sebastian igen."
Anna Maria F11 veckor
Verifierad kund
"Han var bra och gjorde sitt jobb som han skulle. "
Karl-Fredrik B12 veckor
Verifierad kund
"Sebastian hade alltid ett trevligt och professionellt bemötande under hela processen. Han var noga med att samtliga parter alltid skulle känna sig hörda och bekväma i samtliga steg och var varm och samlad i sin kommunikation."
Philip J13 veckor
Verifierad kund
"Bemötande var utmärkt Han är kunnig Trevligt "
Leila S17 veckor
Verifierad kund
"Jag har haft en positiv kontakt med Sebastian Granath under hela processen från start till mål. Han är lyssnande, lugn och återkopplar hela tiden under processen med klara besked. Det ger en trygghet hos dig som köpare. Han har levt upp till mina förväntningar på en bra mäklare. Kan varmt rekommendera honom."
Ulla C33 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, engagerad och bra fingertoppskänsla i kommunikationen med spekulanter. Lyckades förhandla upp priset på vår lägenhet trots orolig marknad och svårigheter att sälja. "
Imer Y39 veckor
Verifierad kund
"Det är inte klart än men hittills har det fungerat utmärkt!"
Charlotte L39 veckor
Verifierad kund
"Sebastian verkade lugn, sansad och kompetent när vi träffade honom första gången. Att han tog av sig skor när han kom till oss visade att han hade omtanke om människor i det hela. Allt det här hälpte oss att välja honom bland flera mäklare som hade besökt oss. Och vi känner oss inte besvikna, tvärtom...Vi är mycket nöjda både med att det gick så fort, med priset, och hur smidigt har Sebastian skötte affären."
Evgenia S39 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande både mot köpare och säljare. Kompetent Behagligt sätt förtroende ingivande"
Anna Maria F45 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var mäklare när vi köpte vår lägenhet. Han var mycket trevlig, tydlig och hjälpsam. Som förstagångsköpare uppskattade vi att han tog sig tid att förklara hela förloppet och alla termer. Vi skulle rekommendera honom varmt till både köpare och säljare. "
?46 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande. Lugn, saklig och kunnig. Lågmäld och sympatisk. Ingen försäljartyp. Vi har sålt många objekt genom åren och Sebastian är bäst av alla mäklare vi haft, främst pga sin lugna och sympatiska framtoning."
Jan W50 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, duktig och tillmötesgående. Bästa mäklaren jag träffat. "
Elisabeth W50 veckor
Verifierad kund
"Trevligt kunnigt och professionellt bemötande. Förväntningarna var neutralt ställda men han överträffade dem stort. Eftersom han direkt fick i uppdrag att sälja en lgh åt oss kan man väl säga att det är ett gott betyg i sig."
Jan W56 veckor
Verifierad kund
"Sebastian har genom hela processen varit proffsig ända fram till kontraktskrivning. Han har varit lyhörd, supertrevlig, personlig, bra rådgivande, lugn, effektiv, kommunikativ, bra på att uppdatera. Vi har jobbat oss igenom bostadsaffären som ett team. Kan varmt rekommendera honom, helst om man inte vill ha en stressande, pushig mäklare. Jag har känt mig tryggare med honom som mäklare än med någon annan i samband med mina tidigare bostadsaffärer. "
Nora R58 veckor
Verifierad kund
"JÄTTETREVLIG och tillmötesgående, kunnig. Mitt betyg blir utmärkt1 (Tryckte fel på ringarna ovan)"
Elisabeth W58 veckor
Verifierad kund
"Sebastian tar emot oss med öppet sinne ä, är lyhörd och bidragande till att vi som säljare kunde navigera oss fram utifrån olika valmöjligheter. Intar ett lugnt förhållningssätt vilket förstärkte vår känsla för att försäljningen blev av på våra villkor. Sebastian visar med sitt bemötande att en långsiktig relation är viktig vilket för oss skapar förtroende. "
Michael N60 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mina kunder beskriver mig som lyhörd, serviceminded, trygg och professionell. Jag har varit registrerad mäklare sedan 2008 och har alltid varit verksam på Lidingö med erfarenhet från över 500 försäljningar vilket gett mig en bred inblick och förståelse för att varje kund och affär är unik. Det krävs enligt mig fingertoppkänsla, kunskap, driv, förhandlingsteknik och diplomati för att få ihop en säker, effektiv och lyckad affär där både köpare och säljare känner sig nöjda och vill rekommendera vidare mig som mäklare. Mitt arbete har lett till utmärkelser hos reco som en mäklare med mest rekommendationer, mest trovärdighet och bäst betyg på Lidingö under år 2020. Lidingö för mig är en plats med en fantastisk kombination av naturområden och vatten, ett stenkast från innerstadens puls. Vill du bo vackert, lugnt och tryggt där det finns oändligt med idrottsmöjligheter, bra serviceutbud och skolor är detta rätt område för dig! Sedan 2016 driver jag HusmanHagberg som franchisetagare med Annika Larsson och flyttar in på historisk mark i Dalénum under hösten 2021. Varmt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte eller sväng förbi vårt kontor så bjuder jag på en kopp kaffe.

Mina försäljningar

Sebastian Granath

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

070-751 44 20

sebastian.granath@husmanhagberg.se

Boka tid med Sebastian direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg