Sebastian Granath

Hemma överallt Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Kontakta mig

Sebastian Granath

Sebastian Granath

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Lidingö

sven

Omdömen från mina kunder

"Alltid bra bemötande och levde upp till våra högt ställda förväntningar. Trygg och säker mäklare med bra erfarenhet av området."
Urban S3 veckor
Verifierad kund
"Korrekt, ärlig proffessionalitet "
Anne-Christine F14 veckor
Verifierad kund
"Min man skötte kontakten med Sebastian. Nöjd med service och snabb affär."
Elsa C18 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig mäklare som bemöter alla partner på bästa sättet. Överträffat förväntningarna och rekommenderar starkt!"
Ludvig C18 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft glädjen att jobba med Sebastian vid flera tillfällen. Sebastian har ett vänligt och korrekt bemötande som också är personligt. Sebastian vinnlägger sig om att hålla kunden informerad om affärens förutsättningar och hur utvecklingen sker löpande. Vi kan å det varmaste rekommendera Sebastian. "
Anneli J18 veckor
Verifierad kund
"Professionel och handlingskraftig. Får jobbet gjort!"
Daniel H18 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är nogrann, förstående, arbetsam, kompetent, förstår köparen. Vi har känt oss trygga och nöjda med Seb och han har levererat."
Michael H35 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, noggrann, professionell och lätt att ha att göra med."
Cecilia Christensson F35 veckor
Verifierad kund
"Mycket noggrann, hårt arbetande och bra bollplank i en process att sälja! "
Karin Petronella Ingeborg A37 veckor
Verifierad kund
"Sebastian hjälpte till från första samtal med att hitta en bostad som passade just oss. Lugn och trygg i medling mellan säljare och köpare. Extremt nöjda med det hus vi nyligen köpt. Tack! "
Oscar Ö41 veckor
Verifierad kund
"Lugn och tillmötesgående. Otroligt skicklig mäklare. Rekommenderar varmt"
Linda Elisabeth Louise L41 veckor
Verifierad kund
"Vi är som vanligt väldigt nöjd med Sebastian. Sebastian är trygg, proffsig och är enkelt att jobba tillsammans med. Tack Sebastian! "
James P41 veckor
Verifierad kund
"Trygg och proffsig! Vi kände att vi hade Sebastians stöd hela vägen. Han var väl förberedd från första mötet, strukturerad, jordnära. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål kring försäljningen där vi kunnat ha en bra dialog och kunnat landa i en affär som känns rätt och som uppfyllde våra förväntningar. Kan varmt rekommendera!"
Anna C46 veckor
Verifierad kund
"Sebastian har varit tydlig i dialogen med oss längs hela processen och har vad vi upplever varit mån om både säljare och köpare. Vi använder gärna Sebastian i en framtida affär. Guldstjärna!"
Josefin L48 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra på att kommunicera, tydlig och tillgänglig. Som köpare kände vi att Sebastian brydde sig om oss och var mån om att sy ihop en affär som alla parter var nöjda med."
Johan M48 veckor
Verifierad kund
"Lugn och sansad, återkopplar snabbt. Affären gick väldigt smidigt. "
Fredrik51 veckor
Verifierad kund
"Tyckte samarbetet fungerade jättebra från första dagen, vi kontaktade Sebastian tidigt i processen och fick goda råd från början fram till försäljning Mycket bra kommunikation och han höll oss hela tiden uppdaterade. "
Trema G51 veckor
Verifierad kund
"Sebastian gav ett otroligt gott första intryck och var genom hela processen både utomordentligt trevlig och kännbart kunnig i sin roll. En del av det goda intryck jag fick av bostaden är definitivt att tillskriva Sebastians bemötande. Som förstagångsköpare gav han mig (så gott det går) en känsla av trygghet i processen. Jag fann även att han var rakt på sak och väldigt tydlig i sin kommunikation när det kom till kritan vilket gjorde det enkelt för mig att lägga fram bud. Jag hade farhågor om att bostadsköp skulle bli en stor utmaning, men med Sebastians hjälp har det hela varit väldigt smidigt och enkelt."
Simon L53 veckor
Verifierad kund
"Overall we've had a great experience with Sebastian and HusmanHagberg. We would highly recommend. "
James H56 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är mycket professionell. Alltid ett gott bemötande. Bra på att återkoppla vad som händer i processen. Jag tycker att skött uppdraget med att sälja min lägenhet på ett utmärkt sätt. Skulle jag behöva anlita en mäklare igen så skulle jag anlita Sebastian igen."
Anna Maria F59 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mina kunder beskriver mig som lyhörd, serviceminded, trygg och professionell. Jag har varit registrerad mäklare sedan 2008 och har alltid varit verksam på Lidingö med erfarenhet från över 500 försäljningar vilket gett mig en bred inblick och förståelse för att varje kund och affär är unik. Det krävs enligt mig fingertoppkänsla, kunskap, driv, förhandlingsteknik och diplomati för att få ihop en säker, effektiv och lyckad affär där både köpare och säljare känner sig nöjda och vill rekommendera vidare mig som mäklare. Mitt arbete har lett till utmärkelser hos reco som en mäklare med mest rekommendationer, mest trovärdighet och bäst betyg på Lidingö under år 2020. Lidingö för mig är en plats med en fantastisk kombination av naturområden och vatten, ett stenkast från innerstadens puls. Vill du bo vackert, lugnt och tryggt där det finns oändligt med idrottsmöjligheter, bra serviceutbud och skolor är detta rätt område för dig! Sedan 2016 driver jag HusmanHagberg som franchisetagare med Annika Larsson och flyttar in på historisk mark i Dalénum under hösten 2021. Varmt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte eller sväng förbi vårt kontor så bjuder jag på en kopp kaffe.

Mina försäljningar

Sebastian Granath

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

070-751 44 20

sebastian.granath@husmanhagberg.se

Boka tid med Sebastian direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg