Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Österåker

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Österåker

  Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Österåker eller Åkersberga? Kanske har du drömmar om att köpa en bostad i området? Välkommen till våra erfarna mäklare i Österåker. Kommunen Österåker/Åkersberga är ett fantastisk område. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta en lägenhet, villa eller ett radhus. Vi är helt fria från bank och försäkringsbolag och har som din fastighetsmäklare i Österåker alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad.

  Värdera bostad i Österåker

  Vad är ditt hus eller fritidshus i Österåker värt? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Österåker och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus, fritidshus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Österåker för att boka in en värdering redan idag.


  Köpa eller sälja villa, fritidshus eller lägenhet i Österåker

  Som din mäklare i Österåker och Åkersberga har i koll på allt som händer i området. Vi kan berätta om nyproduktioner och hitta ett område som matchar med dina behov och önskemål. Våra mäklare har en passion för yrket och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder. Vi finns här för dig när du ska köpa eller sälja din villa eller fritidshus i Österåker. Varmt välkommen till vårt mäklarkontor i Österåker när du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
  • Måndag-Torsdag 08:30-16:30
  • Fredag 08:30-15:30

  Postadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Brf Saxarvy

  På en av Stora Timraröns absolut bästa tomter med magisk sjöutsikt över Saxarfjärden byggs nu 5 unika bostadsrättsvillor om 99 kvm.

  Vi stödjer Bellis i Österåker

  Vi har valt att stödja och sponsra Ungdomsjouren Bellis i Österåkers kommun.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg