KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Österåker

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Österåker

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Österåker eller Åkersberga? Kanske har du drömmar om att köpa en bostad i området? Välkommen till våra erfarna mäklare i Österåker. Kommunen Österåker/Åkersberga är ett fantastisk område. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta en lägenhet, villa eller ett radhus. Vi är helt fria från bank och försäkringsbolag och har som din fastighetsmäklare i Österåker alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad.

Värdera bostad i Österåker

Vad är ditt hus eller fritidshus i Österåker värt? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Österåker och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus, fritidshus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Österåker för att boka in en värdering redan idag.


Köpa eller sälja villa, fritidshus eller lägenhet i Österåker

Som din mäklare i Österåker och Åkersberga har i koll på allt som händer i området. Vi kan berätta om nyproduktioner och hitta ett område som matchar med dina behov och önskemål. Våra mäklare har en passion för yrket och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder. Vi finns här för dig när du ska köpa eller sälja din villa eller fritidshus i Österåker. Varmt välkommen till vårt mäklarkontor i Österåker när du ska köpa, sälja eller värdera bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Mycket bra bemötande med honom, lätt att samarbeta med. Trevlig, Förväntningarna i dessa tider blev som jag förväntat mig."
Thomas W1 veckor
Verifierad kund
"Jag vill tacka en underbar, taktfull och utmärkt mäklare,som heter Pege Anrahamsson för an hjälpte oss att köpa en villa. Jag kan absolut säga om hans höga professionalism. "
Nataliya K2 veckor
Verifierad kund
"Hej, Pege har en god och högkvalitativ erfarenhet av ett jobb med både: potentiella köpare och potentiella säljare. Han svarar alltid snabbt på frågor och kommunicerar mellan kontakter. Han är väldigt trevlig, taktfull och gör sitt jobb perfekt. Det är bra att vi samarbetare med honom. "
Mikhail Z2 veckor
Verifierad kund
"Han har varit snabb, hjälpsam och levererat på topp! "
Linus D3 veckor
Verifierad kund
"han var väldigt positiv att denna affär skulle fungera.jag var först lite skeptisk att det skulle gå att sälja men det gick ju aldeles utmärkt."
Yvonne Ann-Elise S4 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande,snabb feedback ,huset mkt snyggt fotat och presenterat,bra uppföljning på spekulanter,blev rekommenderad Pege som mäklare och vi rekommenderar gärna vidare,mycket nöjda"
Gisela J5 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande samt bra kunskap. Han är proffsigt i sin arbete. Han försöker att hålla sig neutral dessutom han känner till säljarens sida. Han är tydligt att förklara alla punkter , frågor som gäller huset och kontraktet. "
Hassan Abou K5 veckor
Verifierad kund
"Pege gör på något sätt det omöjliga. Får fram spekulanter när andra inta har några. Ser allt till att det bra som möjligt i alla lägen."
Andreas H14 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande vid köp av hus. Kändes ärlig och flexibel."
Mikaela N14 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Malin som mäklare. Trevlig och tillmötesgående. "
Linnea V16 veckor
Verifierad kund
"Genuint trevlig och profecionell mäklare."
Anders L19 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd, trevlig och duktig."
Ingvar L20 veckor
Verifierad kund
"Jag blev mycket väl bemött. Vi hade höga förväntningar och mäklaren motsvarade dem. Mäklaren gjorde allt vad hon kunde på en f.n. synnerligen svår marknad och där slumpen spelar en viss roll."
Karin J21 veckor
Verifierad kund
"Överträffade våra förväntningar. Engagerad och intresserad mäklare."
Monica W21 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mäklaren sedan tidigare och även genom bekanta, som sålt sitt hus med henne som mäklare. Jag blev mycket bra bemött. Hon levde upp till till våra förväntningar genom att planera visningar av vårt hus. Det var inte så lätt att sälja huset med köparens marknad. Hon engagerade sig i visningarna. Vårt hus blev så småningom sålt. Slumpen kan spela roll. Det dyker upp en köpare, som verkligen är intresserad. Mäklare följde upp detta bra "
Sievert J21 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren gjorde vad hon kunde tyvärr hade det blivit en stor dipp på marknaden. Det såg mörkt ut men mäklaren hittade en köpare med ett bud dom vi kunde acceptera."
Jörgen P21 veckor
Verifierad kund
"Trevlig bemötande och hjälpsam. Karin är bäst och rekommenterar."
Jitladda K21 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta av Malin på ett professionellt sätt, våra förväntningar var att mäklaren skulle vara lyssnande, intresserad av vårat objekt, ansvarsfull, lyhörd, tillitsfull och samarbetsförmåga. Malin levde upp till alla våra kriterier för med hennes utstrålning och utåtriktad som person har vi känt sedan tidigare att det är en mäklare man vill anlita. "
Annika W21 veckor
Verifierad kund
"Har ett bra och proffsigt bemötande"
Christer S29 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare. Bra kommunikation Enkelt och bra "
Fredrik L37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
  • Måndag-Torsdag 08:30-16:30
  • Fredag 08:30-15:30

Postadress

  • Generalsvägen 94 C, 184 51 Österskär
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg