KarriärOm oss

Pege Abrahamsson

Hemma överallt i Österåker

Din mäklare i Österåker

Kontakta mig

Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Österåker

svelen

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Mycket bra bemötande med honom, lätt att samarbeta med. Trevlig, Förväntningarna i dessa tider blev som jag förväntat mig."
Thomas W1 veckor
Verifierad kund
"Jag vill tacka en underbar, taktfull och utmärkt mäklare,som heter Pege Anrahamsson för an hjälpte oss att köpa en villa. Jag kan absolut säga om hans höga professionalism. "
Nataliya K2 veckor
Verifierad kund
"Hej, Pege har en god och högkvalitativ erfarenhet av ett jobb med både: potentiella köpare och potentiella säljare. Han svarar alltid snabbt på frågor och kommunicerar mellan kontakter. Han är väldigt trevlig, taktfull och gör sitt jobb perfekt. Det är bra att vi samarbetare med honom. "
Mikhail Z2 veckor
Verifierad kund
"Han har varit snabb, hjälpsam och levererat på topp! "
Linus D3 veckor
Verifierad kund
"han var väldigt positiv att denna affär skulle fungera.jag var först lite skeptisk att det skulle gå att sälja men det gick ju aldeles utmärkt."
Yvonne Ann-Elise S4 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande,snabb feedback ,huset mkt snyggt fotat och presenterat,bra uppföljning på spekulanter,blev rekommenderad Pege som mäklare och vi rekommenderar gärna vidare,mycket nöjda"
Gisela J5 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande samt bra kunskap. Han är proffsigt i sin arbete. Han försöker att hålla sig neutral dessutom han känner till säljarens sida. Han är tydligt att förklara alla punkter , frågor som gäller huset och kontraktet. "
Hassan Abou K5 veckor
Verifierad kund
"Pege gör på något sätt det omöjliga. Får fram spekulanter när andra inta har några. Ser allt till att det bra som möjligt i alla lägen."
Andreas H14 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande vid köp av hus. Kändes ärlig och flexibel."
Mikaela N14 veckor
Verifierad kund
"Genuint trevlig och profecionell mäklare."
Anders L19 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd, trevlig och duktig."
Ingvar L20 veckor
Verifierad kund
"Har ett bra och proffsigt bemötande"
Christer S29 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående, flexibel, proffsig, utmärkt service. Helt enkelt en väldigt bra mäklare utöver det vanliga 😀"
Suzanne N38 veckor
Verifierad kund
"Pege har sålt två hus åt mig och kommer få sälja nästa också. Han är väldigt kunnig, trevlig, tillgänglig och har överträffat mina förväntningar vid båda försäljningarna Jag kan varmt rekommendera Pege "
Maria A38 veckor
Verifierad kund
"Ödmjuk, tydlig och trevlig. Jag rekommenderar Pege! "
Elin S38 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation, informativt och smidigt."
Joacim B38 veckor
Verifierad kund
"Jag som köpare blev väl mött, fick stöd i processen av en lättillgänglig och tillmötesgående mäklare som samarbetade väl med både mig och säljare. "
Malin L43 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig, engagerad och trevlig mäklare. Fantastiskt bemötande och engagemang. Snabb och tydlig återkoppling på frågor. Mäklaren överträffade alla våra förväntningar. Kan varmt rekommenderas. "
Michael T51 veckor
Verifierad kund
"Hej Härligt bemötande bra på att hålla kontakten och informera oss genom hela processen."
Birgitta L52 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, trevlig och proffsig mäklare. Vi har haft ett längre gott samarbete."
Nicole N52 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Er strategiska rådgivare på bostadsmarknaden. Över 10 år som fastighetsmäklare har gjort att jag känner mig riktigt trygg i min yrkesroll och byggt en ordentlig grund att stå på. Att arbeta som mäklare är utmanade, krävande och kanske världens bästa jobb. Det är inte bara ett jobb, utan en livsstil. Jag får möjligheten att vara delaktig i en av de största affärerna man gör i livet. Mötet med människor och att få göra affärer är det jag brinner för. Jag förmedlar allt från tomter, villor, bostadsrätter och nyproduktion. Varje affär är unik och i en mäklares vardag är ingen dag den andra lik. Som mäklare är jag nytänkande och utmanar mig själv och marknaden med idéer om hur vi kan genomföra varje affär på bästa möjliga sätt. Jag är lugn, lyhörd, erfaren och lägger stor vikt vid att vara ordentligt påläst om det jag förmedlar. Vårt kontor lägger mycket tid på att hålla reda på vem som söker vad. Vårt kundregister har byggts upp av många års arbete och vårt nätverk är ett av våra viktigaste verktyg. Mitt mål som fastighetsmäklare är att alla mina kunder ska vara så pass nöjda att de kan rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta. Om du behöver rådgivning eller ska köpa/sälja bostad ska du inte tveka att kontakta mig. Tillsammans skräddarsyr vi ditt livs kanske största affär.

Mina försäljningar

Pege Abrahamsson

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

0703068460

pege.abrahamsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Pege direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg