Pege Abrahamsson

Hemma överallt i Österåker

Din mäklare i Österåker

Kontakta mig

Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Österåker

svelen

Omdömen från mina kunder

"Trevlig kunnig förtroendeingivande "
Mats S1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kompetent, engagerad!"
Lena S2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell 😃 allt funkade jättebra "
Christofer B2 veckor
Verifierad kund
"En trevlig mäklare som verkar kunnig, han skickade en kopia av avtsl etc innan första köpekontraktet slulle skrivas under. Det uppskattade jag som kund. "
Kerstin Yvonne M2 veckor
Verifierad kund
"Organiserad och duktig på återkopplingen"
Fredrik S7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och visar stort intresse för sina kunder"
Monica W10 veckor
Verifierad kund
"Pege Abrahamsson har varit en riktigt bra mäklare redan från första kontakten med HusmanHagberg Han har varit snabb och tillgänglig genom hela försäljningsprocessen samt sett möjligheter att slutföra affären på bästa sätt vilket har känts tryggt. Kan bara rekommendera honom med högsta betyg."
Lars E12 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt och trevligt bemötande. Lätt att få kontakt och hjälp med diverse frågor. "
Leif B14 veckor
Verifierad kund
"Allt har skött det exemplariskt och vi är mycket nöjda. "
Eva R14 veckor
Verifierad kund
"Sympatisk och proffsig. Hela kontoret känns som ett helt genomtänkt koncept där jag som kund är i mitten. Imponerande och tryggt."
Eva K14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, korrekt och snabb hantering. Bra tips till mig som köpte hus för första gången."
Fredrik L17 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Kan sin sak. Blev nöjd med samarbetet. Rekommenderar. "
Silver K17 veckor
Verifierad kund
"Pege är super trevlig och snabb i sin kommunikation. Han har både sålt och förmedlat nytt objekt till oss och kan inte vara mer än jätte nöjd. "
Martina P20 veckor
Verifierad kund
"Lugn, förtroendeingivande, eftertänksam, kunnig - under alla faser av försäljningen Lugnande inverkan både på säljare, och, inbillar jag mig, även på köpare. Hade jag för lägenheter att sälja på orten hade jag valt Pege för samtliga."
Carl L20 veckor
Verifierad kund
"Pege är otroligt proffsig, kunnig och har stenkoll på allt. Allt sköttes exemplariskt och snabba återkopplingar. Pege sålde vårt hus och vi köpte vårt nya genom honom. Allt kändes väldigt tryggt. Kan varmt rekommendera Pege som mäklare!"
Jeanette S21 veckor
Verifierad kund
"Fick mycket gott intryck och förtroende för Pege samt att han ställde upp på ett flertal visningar. Mycket bra genomgång vid Avtalsskrivningen."
Monica W22 veckor
Verifierad kund
"Pege är exakt den typen av mäklare som vi som säljare sökte. Lyhörd för våra behov, alltid anträffbar och professionell. Under hela processen var vi trygga med den rådgivning vi fick och med tanke på hur marknaden ser ut så behövdes någon med erfarenhet att luta sig mot. Nu gick vår försäljning, och sedermera även köp, friktionsfritt tack vara bra koordination av mäklaren. Vi kan varmt rekommendera honom."
Jörgen S23 veckor
Verifierad kund
"Återkopplat bra under hela processen. "
Stig K23 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Er strategiska rådgivare på bostadsmarknaden. Över 10 år som fastighetsmäklare har gjort att jag känner mig riktigt trygg i min yrkesroll och byggt en ordentlig grund att stå på. Att arbeta som mäklare är utmanade, krävande och kanske världens bästa jobb. Det är inte bara ett jobb, utan en livsstil. Jag får möjligheten att vara delaktig i en av de största affärerna man gör i livet. Mötet med människor och att få göra affärer är det jag brinner för. Jag förmedlar allt från tomter, villor, bostadsrätter och nyproduktion. Varje affär är unik och i en mäklares vardag är ingen dag den andra lik. Som mäklare är jag nytänkande och utmanar mig själv och marknaden med idéer om hur vi kan genomföra varje affär på bästa möjliga sätt. Jag är lugn, lyhörd, erfaren och lägger stor vikt vid att vara ordentligt påläst om det jag förmedlar. Vårt kontor lägger mycket tid på att hålla reda på vem som söker vad. Vårt kundregister har byggts upp av många års arbete och vårt nätverk är ett av våra viktigaste verktyg. Mitt mål som fastighetsmäklare är att alla mina kunder ska vara så pass nöjda att de kan rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta. Om du behöver rådgivning eller ska köpa/sälja bostad ska du inte tveka att kontakta mig. Tillsammans skräddarsyr vi ditt livs kanske största affär.

Mina försäljningar

Pege Abrahamsson

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

070-306 84 60

pege.abrahamsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Pege direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg