Malin Fuierer

Hemma överallt i Österåker

Din mäklare i Österåker

Kontakta mig

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Österåker

sven

Omdömen från mina kunder

"Malin var tillmötesgående och hade alltid ett trevligt bemötande. Hon var snabb att återkoppla och hela köpet av vårt nya hus har gått väldigt smidigt trots en svår marknad. "
Ulrika P2 dagar
Verifierad kund
"Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt. Allt gick smidigt och bra. "
Peter F2 veckor
Verifierad kund
"Malin is an absolute professional. She has an amazing work ethic, a great network and knows how to handle difficult situations. We are very pleased with her work and happy that we got to work with her. She found us our dream house. we will forever be grateful to Malin "
Nelson F2 veckor
Verifierad kund
"ett mycket bra möte det blev som jag önskade Malin är duktig och mycket trevlig vi är inte helt klara med köpet men allt känns bra "
Birgitta C2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillmötesgående och professionell."
Cecilia N2 veckor
Verifierad kund
"En varm och glad mäklare. Som alltid är snabb på att berätta vad som händer runt en försäljning. Det uppskattas verkligen att få veta vad som händer. Malin är proffsig. Och väldigt lyhörd. "
Yvonne J3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och proffsig! Var lättillgänglig och kunde hon inte svara när man ringde återkom hon snabbt. "
Tomas N3 veckor
Verifierad kund
"Vi har precis gjort vårt allra första bostadsköp. Malin har sedan första kontakt fått oss att känna oss trygga med personligt och professionellt bemötande. Har vi haft några frågor och funderingar har vi fått svar direkt. Vi kan inte rekommendera Malin nog. Tack!! "
Sofie E3 veckor
Verifierad kund
"Malin är ytterst professionell, inger stort förtroende. Är en god lyssnare, har kundfokus och är perfektionist. Sist men inte minst känner man sig otroligt trygg pga hennes ärlighet och stora kompetens."
Lars-Göran B4 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, trevlig och proffsig. Lyssnar på dina önskemål."
Peter S4 veckor
Verifierad kund
"Professionell och engagerad mäklare, kommunikativ och personlig. Kan varmt rekommenderas "
Birgitta B4 veckor
Verifierad kund
"Malin är en av de mest professionella mäklare jag mött under mina många år med både köp och försäljning av bostäder. Hon var otroligt lyhörd för mina önskningar och behov, fanns alltid till hands för frågor och funderingar. Jag är så lycklig över mitt bostadsköp som Malin var en drivande faktor i och kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare då hon även är både trevlig och empatisk."
Suzanne M5 veckor
Verifierad kund
"Malin was really helpful and explained the contract in good detail. I think Malin could have taken more time in explaining the GDPR contract though."
David T5 veckor
Verifierad kund
"Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Olivia på kontoret för hennes jobb och tålamod. Inte lätt att få en sån petiig säljare direkt😅 Ni är bäst helt enkelt! Vill man vara i trygga händer väljer man Malin och HusmanHagberg Österåker. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Från familjen Siika/Alm"
Marie A5 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och hjälpte oss verkligen att hitta det vi sökte!"
Marianne S7 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande, förtroendeingivande. Vi har känt oss trygga med att Malin fått bostadsaffären att gå i lås snabbt och smidigt, utan att tappa fokus på oss. Malin har under hela processen snabbt återkopplat till oss och svarat på mail och telefon. "
Lena S7 veckor
Verifierad kund
"Köpare Toppklass på alla sätt! Malin är dessutom en behaglig person som man får förtroende för direkt. "
Marie A9 veckor
Verifierad kund
"Energisk, målmedveten och kunnig! "
Mona C9 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, snabb, tillmötesgående, informativ, enkel att ha att göra med. Bra betyg för en snabb affär!"
Lovisa M10 veckor
Verifierad kund
"Bra mäklare med fint bemötande Det blev ett enkelt o smidig o bra köp av fastigheten. Hon var kunnig o tydlig och trevlig"
Staffan H10 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är uppvuxen i Åkersberga och har ett brett kontaktnät och god lokalkännedom. Jag har koll på de flesta smultronställena här och det finns det många av, främst vår vackra natur samt närheten till skärgården. Jag har fått spekulanter att välja vår kommun framför andra. Jag är duktig på det jag gör, det kommer du att märka i mitt engagemang, min intensitet, driv och målmedvetenhet samt envishet. De som anlitar mig säger att jag aldrig ger upp och de som köper av mig säger att jag har hjärtat med mig när jag gör affärer. Så är det, som person och mäklare är jag varm, ärlig, noggrann, beslutsam, driven och håller en hög servicenivå. Jag älskar att arbeta som mäklare och för mig är det snarare en livsstil än ett arbete. Jag är nåbar, mycket kommunikativ och informativ. När du väljer mig som mäklare har du möjlighet att vara delaktig i säljprocessen av ditt livs affär, och vi kommer att ha roligt under tiden! Jag är positiv och glad, ser möjligheter istället för hinder. Jag har arbetat många år som coach, jag har en genuin nyfikenhet på människor och det märks, du kan lita på mig! Ring mig för ett förutsättningslöst samtal så berättar jag för dig när bästa tiden är att sälja, hur marknaden ser ut just nu och skräddarsyr en försäljning som passar just dig. Ska du köpa hus eller lägenhet, slå mig en signal. Kanske är jag den fastighetsmäklare som kan hjälpa dig att hitta din drömbostad, bostadsrätt eller villa eller kanske söker du ett fritidshus? Varmt välkommen!

Mina försäljningar

Malin Fuierer

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Boka tid med Malin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg