Jesper Lindqvist

Hemma överallt i Täby

Din mäklare i Täby

Kontakta mig

Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Täby

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jesper är ett proffs! Skulle rekommendera honom till alla som funderar på att köpa eller sälja bostad."
Johan Birger B4 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklare. Han alltid svarar han är Helt enkelt bäst"
Ganbaatar M5 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, lyhörd och smidig. Lätt att få kontakt med."
Helena N5 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffsig, återkommer snabbt, lyhörd och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Jesper."
Johan Birger B8 veckor
Verifierad kund
"Jesper är väldigt driven men samtidigt lyhörd på vad jag som säljare tycker. Han är positiv, lösningsorienterad och väldigt flexibel i sitt sätt att jobba. Jag rekommenderar Jesper varmt. "
Linnéa Charlotte Sofie E10 veckor
Verifierad kund
"Jobbar hårt och är ärlig och rak"
Johan Erik B10 veckor
Verifierad kund
"Jesper har varit exceptionellt engagerad i min försäljning och skött dialog med köpare/säljare på ett mycket bra sätt. Upplever Jesper som rak, ärlig och delaktig i vad som för mig varit stora frågor i min affär. Han har visat stor förståelse för både mig som säljare och köparen. Jag kommer definitivt använda Jesper i framtida försäljningar. "
Carl Henrik Christian Å10 veckor
Verifierad kund
"Jesper infriade alla förväntningar jag hade på en Mäklare!Proffesionell och kunnig och en väldigt bra person att ha att göra med!Jag kan verkligen rekommendera Jesper och Husman Hagberg ,suveränt från start till mål om man ska köpa eller sälja sin bostad!"
Thomas E10 veckor
Verifierad kund
"Jesper är en väldigt bra mäklare. Förklarar allting på ett väldigt pedagogiskt sätt genom att beskriva saker med liknelser och egna erfarenheter. Han kan dessutom läsa majoriteten av delarna i ett avtalskontrakt utantill, dvs väldigt kunnig. Är dessutom en väldigt trevlig person som är lätt att prata med. Topp betyg från mig!"
Joar P13 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, mycket nöjd. Seriös bedömning av objekt. Sätter rätt förväntasbild. Kommunicerar öppet och rakt hela vägen igenom affären."
Mattias B14 veckor
Verifierad kund
"Mycket driven och kompetent. "
Alvar Gary Sebastian J14 veckor
Verifierad kund
"Superbra bemötande och framförallt snabb återkoppling vilket uppskattades av oss då vi var ivriga i att köpa vår nya bostad! "
Jasmin R38 veckor
Verifierad kund
"Andra gången jag anlitat Jesper vid försäljning, alltid bra bemötande och ett tydligt engagemang för mig som säljare. Men, känns viktigt att professionalismen också gäller gentemot köparen. Bäst i klassen - helt klart 10/10!"
Viktor M38 veckor
Verifierad kund
"Vi blev mycket bra bemötta av mäklaren, som vi upplevde var glad, positiv och gjorde det lilla extra, då vi var försenade till kontraktsskrivning, fick vi hjälp med parkeringsplats och presentkort till mat. Han hjälpte oss med glädje och proffessionalitet. Vi är mycket nöjda "
Nikolaos B50 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och snabb. Topp 10🌟"
Jennie H50 veckor
Verifierad kund
"Jesper är mycket engagerad och bryr sig både om säljare och köpare på ett suveränt sätt! Vi har både köpt av Jesper och sålt av Jesper, med samma härliga engagemang, inte bara under affären, även efteråt! Kan med varm hand rekommendera Jesper till alla som vill sälja eller köpa en fastighet!"
Tommy Mikael Å52 veckor
Verifierad kund
"Jesper är en fantastisk mäklare som gör allt för både säljare och köpare. Jag ger Jesper mina allra varmaste rekommendationer."
Åsa Å53 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, snabb och trevlig! Mycket nöjd"
Agnes Viktoria E53 veckor
Verifierad kund
"Grym mäklare som körde öppna kort, mycket flexibel som offrar sin dyrbara tid för att alltid ställa upp. Tack för en fantastisk bemötande "
Adna S55 veckor
Verifierad kund
"Mycket engagerad och hjälpsam, som köpare har det känts väldigt tryggt att ha Jesper som mäklare. Enkelt och smidigt, bra service och bra kontakt och information hela vägen från visning till tillträde. "
Frida Maria Eleonora B56 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är fastighetsmäklare för HusmanHagberg inom Vallentuna & Täby. Det som är viktigast i mina förmedlingar förutom att uppnå höga resultat är att bibehålla en ärlig och rak dialog gentemot uppdragsgivare, köpare och spekulanter. Det är också en självklarhet att alltid hålla det jag utlovar. Mina ambitioner är att säljare och köpare alltid blir nöjda med mitt arbete och genom detta upprätta en längre relation. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur mina tjänster kan hjälpa dig.

Mina försäljningar

Jesper Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0762-84 28 62

jesper.lindqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Jesper direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg