KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Nynäshamn

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Nynäshamn

Funderar du på att sälja, köpa eller värdera bostad i Nynäshamn så finns våra erfarna mäklare här för dig. Vi har koll på allt som är på gång i Nynäshamn och berättar gärna mer om alla fördelar med att köpa bostad här. Våra mäklare i Nynäshamn förmedlar och värderar hus, bostadsrätter och fritidshus i hela kommunen.

I Nynäshamn bor du nära naturen och havet samtidigt som Stockholm centrum bara är 30 minuter bort. Många barnfamiljer väljer att köpa hus i Nynäshamn tack vare att de goda kommunikationerna som innefattar motorväg, pendeltåg och bussar till Stockholm. I kommunen finns även tätorterna Ösmo och Sorunda, som även de är anslutna till pendeltågslinjen. Från Nynäshamn är det också enkelt att ta sig med båt till Gotland, eftersom att terminalen ligger i nära anslutning till tågstationen. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Nynäshamn ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Nynäshamn

Nynäshamn är en skärgårdsidyll med direkt närhet till Stockholm. Det som lockar många med kommunen är den familjära känslan och den vackra naturen, i kombination med att man enkelt kan ta del av den service som huvudstaden bjuder på. I kommunen finns flertalet grundskolor, gymnasier och idrottsplatser. Nynäshamns IF, den lokala fotbollsklubben, har lag för både barn och vuxna och i Ösmo finns en välbesökt simhall. Till kommunen hör flera öar, bland annat Torö och Lisö, som garanterar en fridfull hemmamiljö med direkt närhet till vatten.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Nynäshamn

Om du är intresserad av att köpa, värdera eller sälja en bostad i Nynäshamn är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Våra mäklare i Nynäshamn är experter på området och varje år får vi glädjen att se till att rätt hem kommer i rätt händer. Det charmiga med den här kommunen är att även fast du bor i centrala Nynäshamn kommer du få njuta av skärgården i sitt esse, med många badplatser och nybyggda bostäder i Telegrafområdet där du hittar Ica Maxi, kontorshotell och frisörsalong. Välkommen till skärgårdens famn - Nynäshamn!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Centralgatan 5, 149 32 Nynäshamn
  • Måndag-Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Centralgatan 5, 149 32 Nynäshamn
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg