Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Järfälla

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Järfälla / Jakobsberg / Viksjö

  Järfälla är en attraktiv, trevlig och familjevänlig kommun som ligger nordväst om Stockholm vid Mälarens östra strand, endast ca 20 min med pendeltåg från Sthlm C. Här bor du med närhet till både natur, båtklubbar, badplatser och all tänkbar service i bostadsområden som Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Skälby, Stäket och Kallhäll. Nyproduktion i Barkarbystaden och förmedling även i Västra Jakobsberg, Hummelmora, Kallhälls villastad och Ängsjö. Det finns goda kommunikationer från alla kommundelar tack vare E18, pendeltåg, bussar samt tvärförbindelser till omkringliggande kommuner.

  När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla är du varmt välkommen att ta kontakt med våra erfarna mäklare. Vissa både bor och är uppväxta i kommunen, och har därmed mycket god lokalkännedom. Vi matchar objekt med rätt köpare och presenterar objekt som passar dina behov och personliga preferenser. Som din mäklare i Järfälla kan vi även bevaka intressanta objekt för din räkning. Vi förmedlar bostäder i hela Järfälla kommun och därmed förmedling av tomt, nyproduktion, lägenhet, villa och radhus.

  Att bo i Järfälla, Jakobsberg eller Viksjö

  I Järfälla finns ett brett och omfattande kultur- och idrottsliv. En av de lokala idrottsföreningarna är IFK Viksjö som ligger i framkant med den egenutvecklade Viksjömodellen, en manual som skapar en röd tråd för föreningens utbildningsverksamhet och värdegrund för barn- och ungdomsträning. Föreningen är även en av de första med att starta gåfotboll 55+ som bland annat Sveriges radio har uppmärksammat och som HusmanHagberg Järfälla är stolt sponsor till.

  Kultur- och aktivitetshuset ”Huset på höjden” erbjuder kulturell verksamhet för alla åldrar. I kommunen finns simhall, ishall, padelanläggning, tennisverksamhet, ridhus, skidklubb och möjlighet till aktiviteter såsom gymnastik, dans, hockey, orientering samt hinderbaneträning i populära Extremfabriken.

  Kommunen bjuder in till julmarknader, musikkonserter och andra trivsamma evenemang som förenar kommunens invånare. Vårt mäklarkontor verkar i en expansiv kommun och när du ska köpa hus i Järfälla kan våra mäklare tipsa om t.ex. närmsta skola/förskola eller livsmedelsbutik.

  Köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla

  Det finns mycket att upptäcka i Järfälla. Vid Mälarens strand ligger det tidigare säteriet, numera boutiquehotellet Görvälns slott med konferensanläggning och restaurang. Inte långt från slottet ligger Brukets skidbacke som erbjuder skidåkning under vintern och en vacker utsiktsplats under sommarhalvåret.

  Järfälla är kommunen där den äldre befintliga byggnationen kombineras med nybyggnation men där mycket av byggnationen skett under 60-70-80-talet. Barkarbystaden är likväl som nya Barkarby C under uppbyggnad, T-bana är på gång till kommunen samt förbifart Sthlm. Våra mäklare i Järfälla kan vi visa objekt som passar bostadsköpare i alla olika livsfaser. Vi har skapat trygga bostadsaffärer sedan 1967 och vi ser fram emot att få hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Järfälla!

  Omdömen från våra kunder

  Besöksadress Viksjö

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Måndag-Torsdag 09.00 - 17.00
  • Fredag 09.00 - 16.00

  Besöksadress Jakobsberg

  • Vasaplatsen 15, 177 57
  • Vill du boka ett möte på vårt kontor i Jakobsberg? Kontakta oss så löser vi det.

  Postadress

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Samarbetspartners

  Här kan du se information om och kontaktuppgifter till våra lokala samarbetspartners.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg