KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Järfälla / Jakobsberg / Viksjö

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla är du varmt välkommen att ta kontakt med våra erfarna mäklare. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Järfälla har mycket god lokalkännedom då en del av oss både bor och är uppväxta i kommunen.

Järfälla är en attraktiv, trevlig och familjevänlig kommun som ligger nordväst om Stockholm vid Mälarens östra strand, endast ca 20 min med pendeltåg från Sthlm C. Här bor du med närhet till både natur, båtklubbar, badplatser och all tänkbar service i bostadsområden som Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Skälby, Stäket och Kallhäll. Nyproduktion i Barkarbystaden och förmedling även i Västra Jakobsberg, Hummelmora, Kallhälls villastad och Ängsjö. Det finns goda kommunikationer från alla kommundelar tack vare E18, pendeltåg, bussar samt tvärförbindelser till omkringliggande kommuner.

Vi har en äkta passion för mäklaryrket och bra bostadsaffärer, så du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Järfälla. Vi matchar objekt med rätt köpare och presenterar objekt som passar dina behov och personliga preferenser. Våra mäklare kan även bevaka intressanta objekt för din räkning. Vi förmedlar bostäder i hela Järfälla kommun och därmed förmedling av tomt, nyproduktion, lägenhet, villa och radhus.

Att bo i Järfälla, Jakobsberg eller Viksjö

I Järfälla finns ett brett och omfattande kultur- och idrottsliv. En av de lokala idrottsföreningarna är IFK Viksjö som ligger i framkant med den egenutvecklade Viksjömodellen. En manual som skapar en röd tråd för föreningens utbildningsverksamhet och värdegrund för barn- och ungdomsträning. Föreningen är även en av de första med att starta gåfotboll 55+. Gåfotbollen har bland annat uppmärksammats av Sveriges radio och som HusmanHagberg Järfälla även är stolt sponsor till.

Kultur- och aktivitetshuset ”Huset på höjden” erbjuder kulturell verksamhet för alla åldrar. I kommunen finns simhall, ishall, padelanläggning, tennisverksamhet, ridhus, skidklubb och möjlighet till aktiviteter såsom gymnastik, dans, hockey, orientering samt hinderbaneträning i populära Extremfabriken.

Kommunen bjuder in till julmarknader, musikkonserter och andra trivsamma evenemang som förenar kommunens invånare. Vårt mäklarkontor verkar i en expansiv kommun. När du ska köpa hus i Järfälla kan våra mäklare tipsa om t.ex. närmsta skola/förskola eller livsmedelsbutik.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla

Det finns mycket att upptäcka i Järfälla. Vid Mälarens strand ligger det tidigare säteriet, numera boutiquehotellet Görvälns slott med konferensanläggning och restaurang. Inte långt från slottet ligger Brukets skidbacke som erbjuder skidåkning under vintern och en vacker utsiktsplats under sommarhalvåret.

Järfälla är kommunen där den äldre befintliga byggnationen kombineras med nybyggnation men där mycket av byggnationen skett under 60-70-80-talet. Barkarbystaden är likväl som nya Barkarby C under uppbyggnad, T-bana är på gång till kommunen samt förbifart Sthlm. Våra mäklare i Järfälla kan vi visa objekt som passar bostadsköpare i alla olika livsfaser. Vi har skapat trygga bostadsaffärer sedan 1967 och vi ser fram emot att få hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Järfälla!

Omdömen från våra kunder

"Sakkunnig och påläst glimten i ögat Ordning och reda Alla papper i ordning "
Bo S1 dagar
Verifierad kund
"+ Mycket trevligt bemötande. + Väldigt flexibel och arbetsvillig. - Kanske något svårt att lyssna ibland, pratar hellre."
Torbjörn J1 dagar
Verifierad kund
"Fick ett mycket bra bemötande av en professionell mäklare. Erhöll den support och hjälp som behövs."
Calle N2 dagar
Verifierad kund
"Himla nöjd med Caroline som mäklare att sälja min lägenhet! Var närvarande och lätt att kommunicera med i hela processen. Kan varmt rekommendera!"
Josefin J2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och kände mig väldigt trygg i hela processen. Professionell mäklare som kan sitt. Jason är väldigt tydlig och en seriös mäklare."
Ahmed Mahmoud Saadoon A3 dagar
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och seriös, svarar på alla frågor jag har väldigt snabbt ☺️"
Ina B3 dagar
Verifierad kund
"Både jag och fästmannen blev bemötta på ett jättehärligt och professionellt sätt! Vi är så tacksamma att just Erika var vår mäklare. Oerhört tydlig och informativ. Väldigt omhändertagande på visning och vid signering av köper gick hon tydligt igenom kontraktet. "
Ros A4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, noggrann, lätt att kommunicera med. Kan varmt rekommendera! "
Sandra W4 dagar
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och tillmötesgående person! Han ska ha all cred för den respekt han visat mig under hela processen. Duktig på att ringa och ge återkoppling så fort något nytt hänt samtidigt som det alltid känns som att Per har glimten i ögat. Skulle rekommendera honom till alla!"
Sofie Elisabeth S4 dagar
Verifierad kund
"Caroline Lantz är en jätte trevlig och engagerad mäklare, snabb i kommunikationen och professionell jag rekommenderar henne varm! "
Cristina Susana G1 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig, servicemind o trevlig"
Lyly D2 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevligt bemött och fick alla mina frågor besvarade utan komplikationer. Hon var alltid tillgänglig och gjorde sitt bästa för att hjälpa till. "
Elias M2 veckor
Verifierad kund
"En väldigt trevlig och duktig mäklare. Hon är mycket engagerad och snabb i kommunikationen. Erika är väldigt professionell. Hon kan branchen, vi rekommenderar henne varmt. "
Suada B3 veckor
Verifierad kund
"Jag uppskatar väldigt mycket til "mäklaren# Erika Aspenberg " HusmanHagberg JÄRFÄLLA " ERIKA är en mäklaren som är trevligt, glag, och bäde till säljare och köpare är hon öpet och snabbt med svar. Jag tycker att Erika är bra utbilldat och med bra erfarenheter ( 12 År) som mäklaren När vi skrev på kontraket då hon bevisade framför köpare och säljare "vem som har lagt bud och tid och datum och inicialer . Det är mycket viktigt att säljare ser att blev affär korekt och lagligt. Personligt kan vi säger att Erika är en specielt mäklare från början ,, hela vägen till slut med försäljning ,, och både köpare och säljare blev mycket nöjd med slutpris, och trävligt med oss. Vi önskar lycka till Erika med hennes jobb som mäklaren, och vi recomenderar henne till alla som vill sälja och Köpa sin bostad, tomt , osv... Ni kommer aldrig att ångrar er. Mvh. Fikret & Suada BRULIC"
Fikret B3 veckor
Verifierad kund
"Det var riktigt positivt bemötande av Nina så att vi fick den bästa upplevelse som möjligt. Mina förväntningar är ärlighet och trygghet vid ekonomiska uppgörelse vilken som vi hade från första sekunden med henne, Allting var perfekt, vi är nöjda glada och tacksamma , vi ska rekommendera mäklaren till andra människor."
Siamak H3 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, Kunnig mäklare som gav trygghet i försäljningen. Bra koll på området och målgruppen. Jättetrevlig och alltid tillgänglig. Otroligt nöjd med allt. "
Kauthar A4 veckor
Verifierad kund
" "
Rebecka O5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och information om vad som händer före och under och efter försäljningen av bostaden. Jag är jätte nöjd."
Ann-Helén W5 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att han var väldigt trevlig och tillmötesgående. "
Emma M5 veckor
Verifierad kund
"Han är Mycket trevligt, ärligt, han jobbar prifitionält och mycket bra ."
Marziyeh H6 veckor
Verifierad kund

Besöksadress Viksjö

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Måndag-Torsdag 09.00 - 17.00
  • Fredag 09.00 - 16.00

Postadress

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Samarbetspartners

Här kan du se information om och kontaktuppgifter till våra lokala samarbetspartners.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg