Samarbetspartners

Samarbetspartners HusmanHagberg Järfälla

Cronkleven Ab

Är ett städbolag med mångårig erfarenhet av städuppdrag åt fastighethetsmäklare, privatvärdar, bostadsrättsföreningar samt kontor- och industrilokaler i Stockholms-regionen.

Kundtjänst: 020-570 570, 08-735 52 80
Mail: info@cronkleven.se
www.cronkleven.se

Din inredare

Startades hösten 2007 efter genomförd utbildning till inredare.Företagets affärsidé är att lokalt i Vällingby/Hässelby/Bromma/Jakobsberg erbjuda dig som kund både Homestyling och lättare renovering samt i mån av tid även andra tjänster runt bostadsförsäljningen.

Tel: 070-360 11 09
Mail: anders@dininredare.se
www.dininredare.se

Eminenta

Är ett av Sveriges ledande företag inom besiktningar, utredningar och energideklarationer. Med hjälp av landets mest erfarna besiktningsmän, certifierade energiexperter och skadeutredare utför vi uppdrag i stora delar av landet. Ring eller maila direkt till vår kunniga personal i bokningen.

Tel: 0771-322 322
Mail: kontoret@eminenta.se
www.eminenta.se

Expressarbetarna på Bromma express

Har många års erfarenhet av bohagsflytt och kontorsflytt. Vi strävar efter att jobba så effektivt och säkert som möjligt så att flytten blir till full belåtenhet för dig som kund. Kontakta oss gärna för kostnadsfri besiktning, rådgivning och prisförslag.

Tel: 08 36 33 32
Mail: info@brommaexpress.se
www.brommaexpress.se

Kyl- och värmepumpservice i Stor-Stockholm

Har funnits, i nuvarande form, sedan 1999. Kyl & VP har kompetent personal med stort kunnande och har varit verksamma i branschen sedan 70-talet. Kyl & VP installerar värmepumpar, kylanläggningar, elpannor och varmvattenberedare i villor, flerfamiljshus, kontor, industrilokaler, kyrkor mm. Ventilationsarbeten, såsom rengöring av kanaler samt injustering av luftflöden utförs också.

Tel: 08-580 100 30
Mail: info@varmepumpservice.se
www.varmepumpservice.se

HABAB (Hamrén Andersson Byggentreprenad AB)

Grundades 2002 och är ett byggföretag som riktar sig till privatpersoner och företag runt om i Stockholm. Vi utför de flesta bygguppdrag men har som huvudinriktning Nivell System (ventilerade golv), kök och badrumsrenoveringar som vi har över 25 års erfarenhet av.

Tel: 08-776 06 00
Mail: info@habab.se
www.habab.se

Fondkistan i Järfälla

Begravningar och Bouppteckningar. Den lilla byrån med det personliga bemötandet. Fondkistan Järfälla hjälper dig som anhörig att ta hand om de praktiska frågorna i samband med dödsfall.

Tel: 08-580 270 01
Mail: info@fondkistanjarfalla.se
www.fondkistanjarfalla.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg