Michaela Holmgren

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Michaela Holmgren

Omdömen från mina kunder

"Michaela är som mäklare mycket proffsig, noggrann, och lämnar ingenting åt slumpen. Hon är mycket empatisk som person och gör ”det lilla extra” för att få till en bra försäljning. Detta är den tredje försäljningen hon hjäper vår familj med till en bra afffär."
Thomas Karl Knut H4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

I över 10 år har jag varit fastighetsmäklare i Järfälla och kan med handen på hjärtat säga att jag fortfarande tycker att det är lika kul att få förtroendet att vara med på resan när mina kunder byter boende. Jag är så tacksam över att få vara en av dom mest anlitade mäklarna i min hemkommun, Järfälla. Idag hittar du mig i Viksjö, en plats där jag också är uppvuxen men jag har även bott många år i Jakobsberg, det gör att jag känner till det mesta om Järfälla och dess smultronställen. Jag har genom åren byggt upp en gedigen kunskap och erfarenhet samt varit aktiv i både uppåt-och nedåtgående marknader, något som verkligen gör skillnad och är en styrka. Min hängivenhet och mitt engagemang är grunden i mitt arbete där jag ser varje kund och affär som unik, väljer du mig som mäklare kommer du aldrig att känna dig som en i mängden.

Mina försäljningar

Michaela Holmgren

Reg. Fastighetsmäklare

070-425 62 13

michaela.holmgren@husmanhagberg.se

Boka tid med Michaela direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg