230
MED78DF6254396641CE927EEF309C92BBD9

FAST PRIS** Stilren och modern 2:a med uteplats i soligt läge!Mäldgatan 2 Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla

Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla

Mäldgatan 2


PRIS1 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

71003

MÅNADSAVGIFT

3 746 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

1 750 000 kr

FAST PRIS** Stilren och modern 2:a med uteplats i soligt läge!

FAST PRIS 1 750 000kr = INGEN BUDGIVNING!

Hjärtligt välkomna hem till Mäldgatan 2 - En bostad uppfört år 2016-2017 som präglas av modern touch utöver det vanliga. I ett av Järfällas mest eftertraktade och expansiva bostadsområden finner du denna välplanerade och ljusa 2:a i hjärtat av Söderdalen. Här slipper du tänka på framtida renoveringar och njuta av ett bekvämt lägenhetsliv med närhet till det mesta Järfälla har att erbjuda.

När du väl tar första steget in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med inbyggd garderob och hatthylla. Vidare in i bostaden erbjuds ett modernt och välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet, stort och ljust vardagsrum som präglas av härliga sällskapsytor. I bostaden finner du även ett modernt wc/badrum med kombimaskin och tvättdel. Sist men inte minst erbjuder bostaden ett vältilltaget sovrum med inbyggd förvaring.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Denna lägenheten erbjuder en härlig uteplats mot föreningens innegård som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende!

Här lever du ett bekvämt lägenhetsliv med promenadavstånd till centrum och pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. Fem minuter bort med bilen finns Barkarby Handelsplats med Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Tätt inpå bjuder Järvafältets fantastiska strövområden in till skogspromenader.

Bilder

MED78DF6254396641CE927EEF309C92BBD9
MED2E4016E27E98434DAD58B08651DED733
MED53D1277BAC1A400080F6A5C71CDCCEA2
MED8A1845D743C94E098B59F9015EB44686
MEDA793D90C3E394D5CA0D39A215E908AC0

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

LÄGENHETSNUMMER

71003

VÅNING

1 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 746 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

1 750 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Entré/Hall:
Välkomnande hall med förvaring i garderob och hatthylla för ytterkläder och skor. Till vänster om hallen finns bostadens badrum och till höger ligger köket och vardagsrummet. Ljusa väggar och golvet försett med parkett.

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns det plats för soffa, tv-möbler, hylla och matbord. Från vardagsrummet nås sovrummet och den härliga uteplatsen. Ljusa väggar och golvet försett med parkett.

Kök:
Modernt och välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett med vita trendiga köksluckor i vitt färg med förvaring i skåp och lådor. Arbetsbänk i laminat och ovanför sitter vitt kakel som stänkskydd samt belysning och eluttag. Dubbel diskho i rostfritt stål. Maskinell utrustning: Kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, fläkt och diskmaskin. Ljusa väggar och golvet försett med parkett.

Sovrum:
Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här finns det plats för dubbelsäng, sidobord och övriga möblemang. Ljusa väggar och golvet försett med parkett.

WC/Badrum:
Modernt wc/badrum med tvättdel. Badrummet är inrett med duschhörna med glas, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning

Uteplats:
Stor trädäckförsedd uteplats mot föreningens innegård. Perfekt plats att spendera sommaren med vänner och bekanta. Här finns det plats för grill och utomhusmöblemang.

Om området

Söderdalen byggs av JM och kommer bestå av 15 kvarter. Detta bostadsområde är den senast nyproducerade delen av Jakobsberg med gångavstånd till både centrum och pendeltågstation. I närheten finns även Barkarby Handelsplats samt Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön.

I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 18 minuter till Odenplan. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

NÄRSERVICE

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

PARKERING

För boende finns ett parkeringshus mot järnvägen och för besökare finns det parkering längs gatorna.

ÖVRIGT

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

1 tr upp

ANDEL I FÖRENINGEN

0,9404 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,94041 %

Ekonomi

EL

3 386 kr

VA

504 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 890 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

510 822 kr Uppgifterna grundar sig på uppgifter från årsredovisningen per 2022-12-31.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

6-våningshus med hiss

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX-system

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-01-06

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

87 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Väderkvarnen i Söderdalen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

75

EKONOMI

2023: Årsavgift höjdes med 9,5% from 1 februari 2023, för att möta den allmänna kostnadsökningen avseende drift och lån.

2024: höjning av årsavgift med 11%

FÖRSÄKRING

TryggHansa

OM FÖRENINGEN

Kvarteret Väderkvarnen består av ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus i fyra våningar. Sammanlagt ryms 75 lägenheter om 1 - 5 rok fördelade på fyra trapphus. Husen har putsade fasader i jordfärger mot gatan och en varm gul nyans mot gården. Hiss går från källarplan till översta våningen. Alla lägenheter har ett källarförråd med access från respektive trapphus. I anslutning till varje trapphus finns även cykelförråd i källarplan samt förråd för barnvagnar och rullstolar i entréplan. Cykelparkering finns även utomhus på gården. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som används för föreningens sammanträden. Den kan också användas för andra möten för olika arbetsgrupper.

Sophantering
I diskbänksskåpet finns källsorteringskärl. Utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret finns även ett miljörum för källsortering med olika fraktioner.

Parkering
Längs järnvägen finns det ett garage, där föreningen har några platser som hyrs ut för ca 800 kr/mån. Garaget kommer att bli en samfällighet tillsammans med övriga brf:er i området.

Samfällighet
Samfällighetsförening kommer att bildas med det intilliggande kvarteret Kvarnbacken för den gemensamma gården.

Trapphus och postboxar
I entréplan i varje trapphus finns postboxar där posten delas ut. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför respektive lägenhetsdörr.

Gård
På gården mellan husen har det planterats växter som har kvaliteter året om i form av tidiga vårlökar, vintergröna häckar, blommande perenner och träd med blomning och höstfärg.

Lokaler
I gatuplan finns en kommersiell butiks-/kontorslokal.
Föreningen har även ytterligare förråd som går att hyra. Separat kö tillämpas.

Den ekonomiska & den tekniska förvaltningen sköts idag av Nabo.

http://www.brfvaderkvarnen.net/

Föreningen har gemensam el, vilket innebär att lägenhetsinnehavaren inte behöver ha ett eget el-abonnemang. Kostnaden för lägenhetens förbrukning och för lägenhetens andel av föreningens elnätskostnad kommer att faktureras (särredovisad) på månadsfakturan.

TV OCH BREDBAND

Bredband: Telia
TV: Triple Play-funktion; digital-TV, telefon och internetanslutning (Telia)

PARKERING

44 Parkeringsplatser (separat kö)
Avgift: 800 kr

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar:
Inga större renoveringar då lägenheterna är relativt nya

Planerade renoveringar:
2022: Stamspolning
2023: Målning av insynsskydd
2025: Byte av vattenmätare, ålning av golv och rengöring av fjärrvärmeväxlare

Karta

Järfälla Jakobsberg - Söderdalen

Mäldgatan 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg