Jason Millado

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Jason Millado

Omdömen från mina kunder

"Alltid jättetrevlig och tar sig tid att svara på frågor och funderingar. Vi hade en lång och trög period där det var svårt att få sålt och dåligt intresse på visningar. Jason gav dock aldrig upp och han hade hela tiden så positiv inställning så tillslut fick vi sålt och var väldigt nöjda med slutpriset. Väldigt noggrann och man märkte att han hade koll på området, marknaden och konkurrensen av liknande lägenheter. Jag rekommenderar starkt att välja Jason!"
Petra A1 veckor
Verifierad kund
"Jason har sålt vårt radhus och vi hade inte kunnat vara mer nöjda! Han har jobbat så hårt, haft en tydlig och pedagogisk kommunikation till oss som säljare, varit behjälplig sena kvällar vid frågor, en lätt person att gilla och väldigt snäll. Vi är så nöjda med Jason och skulle absolut rekommendera alla som går i köp/sälj tankar att höra av sig till Jason!"
Carro S3 veckor
Verifierad kund
"Jason är trevlig, proffsig och mycket kompetent. Han har varit med hela vägen under vår husförsäljning och kunnat hjälpa till med allt. "
Björn Lennart S3 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet från Jason var jättebra, han är väldigt trevlig och professionell. Då jag aldrig köpt bostad innan så hade jag inte riktigt några förväntningar på hur en mäklare skulle vara men det känns som att bemötandet från Jason kommer att vara svårslaget från framtida mäklare. Kommer inte riktigt på mycket mer att säga men jag är otroligt nöjd med Jason som mäklare!"
Rasmus J3 veckor
Verifierad kund
"Jason Millado är en ytterst förtroendeingivande mäklare. Professionell, noggrann och seriös. Vi är mycket nöjda med hans arbete i samband med försäljningen av vårt hus."
Björn S3 veckor
Verifierad kund
"Tålmodig, transparent & hjälpsam."
Tobias J4 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som hjälper med försäljningen. "
Niclas S5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig tillmötesgående och hjälpsam.. Jason har verkligen gjort sitt yttersta för att få till en så bra lösning som möjligt för mig. Det blev dessutom bättre än vad jag tänkt från början ang mitt boende."
Christine C12 veckor
Verifierad kund
"Jason har verkligen jobbat hårt för att få vårt hus sålt under tider med ekonomiskt svårighet. Tillmötesgående ,alltid tillgänglig och svarar snabbt och tydligt på frågor och har även hjälpt mig otroligt mycket med min nya lägenhet som jag köpt."
Christine C13 veckor
Verifierad kund
"En arbetsmyra som gör allt för att förnöja uppdragsgivaren. Trots renoveringsbehov, ränteökning och inflation kämpade vår mäklare i ett drygt ett halvår och fick till slut radhuset sålt till ett mycket acceptabelt pris. Rekommenderas!"
Niklas Sven Erik Ö14 veckor
Verifierad kund
"Jason har utfört sitt arbete exemplariskt. Med ett proaktivt arbetssätt har han lyckats få vår bostad såld innan visning vilket vi uppskattat väldigt mycket för att slippa ev stress med tillträdesdatum. Har under hela processen vart tydlig med sitt upplägg och hur han jobbar men samtidigt lyhörd om våra åsikter. Jag kan varmt rekommendera Jason till alla som ska sälja sin bostad, ni kommer inte ångra er!"
Mattias Å18 veckor
Verifierad kund
"Jason går in 100% för att uppnå de mål som vi säljare och han som mäklare sätter upp. Man är verkligen i trygga händer med Jason som mäklare! För att välja bara tre ord; trevlig, professionell och målinriktad."
Ida T18 veckor
Verifierad kund
"Jason är en mäklare som är rak och tydlig i sin kommunikation med både köpare och säljare. Jason ingjuter också ett stort förtroende för din nästa bostadsaffär genom stor kunskap, tydlighet och trygghet. Kan varmt rekommendera Jason för ditt nästa bostadsköp. "
Hampus B18 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt och professionell bemötande. Mycket professionell hantering med mycket fokus på uppdrag och målbilden som vi kommit överens om. Utöver detta är Jason jordnära och håller det han lovar och ger det där extra för att få det absolut bästa resultatet."
Peter B22 veckor
Verifierad kund
"Jason är en mycket ödmjuk, kompetent och vänlig mäklare. Jag lämnar honom mina varmaste rekommendationer."
Farshad M25 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och kände mig väldigt trygg i hela processen. Professionell mäklare som kan sitt. Jason är väldigt tydlig och en seriös mäklare."
Ahmed Mahmoud Saadoon A26 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och seriös, svarar på alla frågor jag har väldigt snabbt ☺️"
Ina B26 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, Kunnig mäklare som gav trygghet i försäljningen. Bra koll på området och målgruppen. Jättetrevlig och alltid tillgänglig. Otroligt nöjd med allt. "
Kauthar A29 veckor
Verifierad kund
"Han är Mycket trevligt, ärligt, han jobbar prifitionält och mycket bra ."
Marziyeh H32 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och proffsigt hanterat."
Jenny D33 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jason Millado heter jag och arbetar som fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Järfälla. Fastighetsmäklaryrket är inte bara ett yrke, för mig är det en livsstil och mitt största intresse. Varje bostadsaffär är unik på sitt sätt och för de flesta är det ett av livets största affär som man går igenom, därför är valet av mäklare oerhört viktigt! Som fastighetsmäklare grundar jag mitt arbetssätt på målsträvan, engagemang och långsiktiga relationer med stort fokus på att anpassa din försäljning utifrån dina behov och önskemål. Med mig som mäklare får du en målinriktad, engagerad och driven person som arbetar ständigt mot högt uppsatta mål där kunders trygghet och målbild ligger i framkanten. Jag har ett genuint intresse för människor, relationer och visar stor respekt för din bostadsaffär. Att överträffa dina förväntningar som skapar ett värde är något som jag eftersträvar i varje affär. Med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen samt med min breda utbildning som fastighetsmäklare och ekonom får du också en mäklare som vet hur dom ekonomiska aspekterna flyter samman med bostadsmarknaden, samt vilka strategier som krävs vid en försäljning. Jag kan därmed ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din bostadsförsäljning. För mig är det absolut viktigaste att båda parterna upplever kundkvalité i högsta grad från start till slut som leder till rekommendationer. Vi har två bo-butiker i kommunen, i Jakobsberg och Viksjö, och tillsammans har vi varit bästsäljande kontor flera år i rad i hela HusmanHagberg Sverige. Jag arbetar med utgångspunkt från Viksjökontoret och förmedlar bostäder i bl.a. Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka möte med mig på vårt kontor i Viksjö vare sig det gäller värdering eller att köpa och sälja bostad!

Mina försäljningar

Jason Millado

Reg. Fastighetsmäklare

070-425 62 01

jason.millado@husmanhagberg.se

Boka tid med Jason direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg