KarriärOm oss

Jason Millado

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Jason Millado

Omdömen från mina kunder

"Bra bemötande, Kunnig mäklare som gav trygghet i försäljningen. Bra koll på området och målgruppen. Jättetrevlig och alltid tillgänglig. Otroligt nöjd med allt. "
Kauthar A2 veckor
Verifierad kund
"Han är Mycket trevligt, ärligt, han jobbar prifitionält och mycket bra ."
Marziyeh H5 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och proffsigt hanterat."
Jenny D7 veckor
Verifierad kund
"Är mer en nöjd höll upp till förväntningarna jag hade innan och är allmänt trevlig och ärlig. Mycket proffsigt och trevligt bemötande "
Harry D7 veckor
Verifierad kund
"Effektiv och tydlig samt engagerad!"
Anne D7 veckor
Verifierad kund
"Han var behjälplig under hela processen. Jag kan ha saknat lite proaktivitet och tydlighet ibland samt det ”lilla extra”, men överlag nöjd och rekomenderar starkt!"
Felix V7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kompetent mäklare som hjälpte oss att göra ett bostadsköp som vi är riktigt nöjda med. Rekommenderas! ☺️"
Caroline B7 veckor
Verifierad kund
"Göra lite rabatt på Aspnäsvägen 14 är bättre "
Erdit M8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och bra. Ja han är väldigt duktig och kunnig Trygg och bra vet vad han pratar om och seriös. Bra på att återkoppla om vad som varit på gång under hela tiden."
Sabina J8 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött väldigt bra, och kände mig väldigt trygg o säker i prossessen och väldigt tydlig med information "
Patrik P9 veckor
Verifierad kund
"Jason är trevlig och engagerad och lyckades genomföra en snabb affär åt oss."
Lena W9 veckor
Verifierad kund
"Vänlig och med ett bra bemötande"
Urban W9 veckor
Verifierad kund
"Vi gillade verkligen Jason. Han var trevlig och hjälpte oss med allting. Vi blev väldigt nöjda med vårt köp."
Altansukh D10 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt och trevlig bemötande. Jag upplevde Jason som lugn, hjälpsam och förtroendeingivande. "
Christian J11 veckor
Verifierad kund
"På ett mycket bra sätt. Hade höga förväntningar som han levde upp till. Bra upplevelse, upprätthöll kommunikationen samt såg till att jag var nöjd genom processen. "
Sharlin R12 veckor
Verifierad kund
"Jason är mycket korrekt, ambitiös och noggrann, Jag kan varmt rekommendera Jason."
Anne Marie F13 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydlig. Trevlig hjälpsam noga. Bra bemötande."
Sabina J13 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och engagerad. God kommunikation. Lätt att få tag i och snabb på att ringa upp. Gav inte heller några falska förhoppningar i en svår bostadsmarknad. Supernöjd! "
Karin S13 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och driftig ung mäklare jag kan rekommendera."
Raul O15 veckor
Verifierad kund
"Underbar bemötande! Trevlig mäklare rekommenderas starkt!! "
Ugur Can C16 veckor
Verifierad kund
Jason Millado heter jag och arbetar som fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Järfälla. Fastighetsmäklaryrket är inte bara ett yrke, för mig är det en livsstil och mitt största intresse. Varje bostadsaffär är unik på sitt sätt och för de flesta är det ett av livets största affär som man går igenom, därför är valet av mäklare oerhört viktigt! Som fastighetsmäklare grundar jag mitt arbetssätt på målsträvan, engagemang och långsiktiga relationer med stort fokus på att anpassa din försäljning utifrån dina behov och önskemål. Med mig som mäklare får du en målinriktad, engagerad och driven person som arbetar ständigt mot högt uppsatta mål där kunders trygghet och målbild ligger i framkanten. Jag har ett genuint intresse för människor, relationer och visar stor respekt för din bostadsaffär. Att överträffa dina förväntningar som skapar ett värde är något som jag eftersträvar i varje affär. Med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen samt med min breda utbildning som fastighetsmäklare och ekonom får du också en mäklare som vet hur dom ekonomiska aspekterna flyter samman med bostadsmarknaden, samt vilka strategier som krävs vid en försäljning. Jag kan därmed ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din bostadsförsäljning. För mig är det absolut viktigaste att båda parterna upplever kundkvalité i högsta grad från start till slut som leder till rekommendationer. Vi har två bo-butiker i kommunen, i Jakobsberg och Viksjö, och tillsammans har vi varit bästsäljande kontor flera år i rad i hela HusmanHagberg Sverige. Jag arbetar med utgångspunkt från Viksjökontoret och förmedlar bostäder i bl.a. Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka möte med mig på vårt kontor i Viksjö vare sig det gäller värdering eller att köpa och sälja bostad!

Mina försäljningar

Jason Millado

Reg. Fastighetsmäklare

070-425 62 01

jason.millado@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg