Jason Millado

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Jason Millado

Omdömen från mina kunder

"Jag kan rekommendera Jason till alla som letar efter en professionell och duktig mäklare. Hela försäljningen gick väldigt smidigt, från första kontakt till kontraktsskrivning. Jason var alltid snabb på att svara och uppdaterade mig kontinuerligt om hur det låg till. Han satte en rimlig förväntansnivå och lyckades få till ett superbra pris i en osäker marknad. "
Linn E2 veckor
Verifierad kund
"Vår upplevelse är en lugn harmonisk kille som mer eller mindre alltid är tillgänglig och har båda fötterna på jorden. Alltid först på kontoret sist hem. Han är alltid positiv även när du upplever motgångar. Vi tycker att han tar alla sina uppdrag på allvar och en kille som älskar sitt jobb. Vi upplever att han är väldigt duktig på att värdera och leverera. Jason är mäklaren vi rekommenderar till alla. Skulle jag beskriva Jason med två ord så skulle det vara "DEN BÄSTA" Tack Jason för ditt jobb och tryggheten vi fick från dig. Mvhv Jonas och Mathilda "
Jonas A4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, professionell och ärlig mäklare som ingav stort förtroende. Vi är supernöjd! "
Narimen Z10 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med försäljningen av huset, Allt gick bra och smidigt. Jason var väldigt kunnig och väl medveten om marknaden. Jag är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera Jason Millado på husman hagberg i Järfälla."
Sarmad Bashir J10 veckor
Verifierad kund
"Jag valde Jason för att jag fick ett genuint intryck av honom. Resan i försäljningen har varit känslomässigt jobbig då det tog tid och Jason hade många visningar utan att det dök upp en enda. Under hela processen var Jason positiv och meddelade läget på marknaden samt att han emellanåt ringde för att peppa upp mig. Han är rak, tydlig och professionell samt lyssnar och tar in det man säger. I slutändan fick jag ett pris som jag är jättenöjd med för lägenheten och orkade mig igenom tack vare Jason! Kunde inte önskat mig en bättre mäklare under denna tuffa process! "
Caroline E12 veckor
Verifierad kund
"Jason är väldigt trevlig, tillgänglig och tydlig. Allt har gått snabbt och smidigt "
Sabina B12 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och pålitlig mäklare. Bästa mäklaren i Järfälla. Rekommenderas starkt!"
Assil S13 veckor
Verifierad kund
"Efter varit på många visningar med många mäklare så tycker jag att han är absolut den bästa . Kunnig, professionell, väl förberedd och service minded ."
GEORGE M14 veckor
Verifierad kund
"En fantastiskt mäklare att ha , ödmjuk och korrekt samt detaljerad . Skulle rekommendera han alla dagar ."
Fadel Thamaz F17 veckor
Verifierad kund
"Professionell och duktig mäklaren som känns tryggt att anlita! "
Assil S18 veckor
Verifierad kund
"Han är duktig på det han gör. En lung och trevlig person. "
Daphine K18 veckor
Verifierad kund
"Jason var mycket kunnig, engagerad och insatt i både bostaden, närområdet och försäljningsprocessen. Det kändes tryggt!"
Sanna H21 veckor
Verifierad kund
"Alltid jättetrevlig och tar sig tid att svara på frågor och funderingar. Vi hade en lång och trög period där det var svårt att få sålt och dåligt intresse på visningar. Jason gav dock aldrig upp och han hade hela tiden så positiv inställning så tillslut fick vi sålt och var väldigt nöjda med slutpriset. Väldigt noggrann och man märkte att han hade koll på området, marknaden och konkurrensen av liknande lägenheter. Jag rekommenderar starkt att välja Jason!"
Petra A23 veckor
Verifierad kund
"Jason har sålt vårt radhus och vi hade inte kunnat vara mer nöjda! Han har jobbat så hårt, haft en tydlig och pedagogisk kommunikation till oss som säljare, varit behjälplig sena kvällar vid frågor, en lätt person att gilla och väldigt snäll. Vi är så nöjda med Jason och skulle absolut rekommendera alla som går i köp/sälj tankar att höra av sig till Jason!"
Carro S24 veckor
Verifierad kund
"Jason är trevlig, proffsig och mycket kompetent. Han har varit med hela vägen under vår husförsäljning och kunnat hjälpa till med allt. "
Björn Lennart S24 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet från Jason var jättebra, han är väldigt trevlig och professionell. Då jag aldrig köpt bostad innan så hade jag inte riktigt några förväntningar på hur en mäklare skulle vara men det känns som att bemötandet från Jason kommer att vara svårslaget från framtida mäklare. Kommer inte riktigt på mycket mer att säga men jag är otroligt nöjd med Jason som mäklare!"
Rasmus J25 veckor
Verifierad kund
"Jason Millado är en ytterst förtroendeingivande mäklare. Professionell, noggrann och seriös. Vi är mycket nöjda med hans arbete i samband med försäljningen av vårt hus."
Björn S25 veckor
Verifierad kund
"Tålmodig, transparent & hjälpsam."
Tobias J25 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som hjälper med försäljningen. "
Niclas S26 veckor
Verifierad kund
"Trevlig tillmötesgående och hjälpsam.. Jason har verkligen gjort sitt yttersta för att få till en så bra lösning som möjligt för mig. Det blev dessutom bättre än vad jag tänkt från början ang mitt boende."
Christine C34 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Q2 2022 MEST TROVÄRDIG I HELA JÄRFÄLLA (Reco) Q4 2022 MEST TROVÄRDIG I HELA JÄRFÄLLA (Reco) Jason Millado heter jag och arbetar som fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Järfälla. Fastighetsmäklaryrket är inte bara ett yrke, för mig är det en livsstil och mitt största intresse. Varje bostadsaffär är unik på sitt sätt och för de flesta är det ett av livets största affär som man går igenom, därför är valet av mäklare oerhört viktigt! Som fastighetsmäklare grundar jag mitt arbetssätt på målsträvan, engagemang och långsiktiga relationer med stort fokus på att anpassa din försäljning utifrån dina behov och önskemål. Med mig som mäklare får du en målinriktad, engagerad och driven person som arbetar ständigt mot högt uppsatta mål där kunders trygghet och målbild ligger i framkanten. Jag har ett genuint intresse för människor, relationer och visar stor respekt för din bostadsaffär. Att överträffa dina förväntningar som skapar ett värde är något som jag eftersträvar i varje affär. Med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen samt med min breda utbildning som fastighetsmäklare och ekonom får du också en mäklare som vet hur dom ekonomiska aspekterna flyter samman med bostadsmarknaden, samt vilka strategier som krävs vid en försäljning. Jag kan därmed ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din bostadsförsäljning. För mig är det absolut viktigaste att båda parterna upplever kundkvalité i högsta grad från start till slut som leder till rekommendationer. Vi har två bo-butiker i kommunen, i Jakobsberg och Viksjö, och tillsammans har vi varit bästsäljande kontor flera år i rad i hela HusmanHagberg Sverige. Jag arbetar med utgångspunkt från Viksjökontoret och förmedlar bostäder i bl.a. Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka möte med mig på vårt kontor i Viksjö vare sig det gäller värdering eller att köpa och sälja bostad!

Mina försäljningar

Jason Millado

Reg. Fastighetsmäklare

070-425 62 01

jason.millado@husmanhagberg.se

Boka tid med Jason direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg