Erika Aspenberg

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Erika Aspenberg

Erika Aspenberg

Franchisetagare/Reg.Fastighetsmäklare

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"En riktigt duktig mäklare som lyssnar och för min del engagerad i försäljningen. Kan varmt rekommendera henne. "
Christer H4 dagar
Verifierad kund
"När jag hade kontakt med Erika, så imponerades jag verkligen av hennes professionella och kunniga framtoning. Hon hade en förmåga att förklara komplicerade saker på ett sätt som gjorde det lätt att förstå, vilket skapade en känsla av lugn."
Lyosha S2 veckor
Verifierad kund
"Lätt att ha att göra med, ärlig på jobbet, hjälpsam när som helst, hon gjorde ett superjobb"
Gabi Y2 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och tydlig i sin kommunikation!"
Hussein A3 veckor
Verifierad kund
"Med stor professionalism, förståelse och lyhördhet bidrar Erika till en mycket bra upplevelse. Hon tar udden av det som kan kännas stressfullt och oroande inför en bostadsförsäljning. Mina varma rekommendationer till en alltigenom god utförd försäljning, tack. "
Olle E3 veckor
Verifierad kund
"Jag har blivit väl bemött av Erika och fått all den information som jag behöver av en mäklare. Jag tycker att köpet av bostaden gick väldigt smidigt och allt sköttes väl. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen av att köpa en bostad!"
Matilda S3 veckor
Verifierad kund
"Erika är en jätte ansvarsfull. Professionell. Tålamod och positiv person . Jag har köpt lägenheten från henne, hon har hjälpt mig att sälja min lägenhet även hon är på semester! Erika är bäst! "
Hao D10 veckor
Verifierad kund
"Erika är proffsig och får en att känna sig väl bemött och trygg genom hela säljprocessen. Kan starkt rekommendera!"
Dennis O13 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig, rättvis boda köparen och säljaren. Fantastiskt person"
Sedat Ç13 veckor
Verifierad kund
"Erika upplevde jag utförde sitt uppdrag som mäklare på ett väldigt professionellt sätt. Hon kommunicerade bra kring vad som hände och kommer ske. Vilket gjorde att hon kändes pålitlig och att affären kändes trygg."
Oskar L13 veckor
Verifierad kund
"Erika är en proffsig mäklare att ha att göra med. Bra med information och trevlig stämning vid kontraktsskrivning. Allt sköttes snyggt, inga konstigheter. Nu ser vi fram emot att flytta till vårt drömboende. "
Isabelle H14 veckor
Verifierad kund
"Erika was very fast and clear in answering my questions regarding the apartment. She handles the buying process professionally. I am very satisfied. "
Trong Hieu D14 veckor
Verifierad kund
"Erika ger ett vänligt och seriöst intryck! Vid kontraktsskrivningen fick vi en bra känsla - där vi fick en pedagogisk genomgång av alla dokument som skulle signeras, vidare har vi fått bra med information om vad som behöver göras innan tillträde. Jag skulle rekommendera Erika som mäklare!"
Sara I14 veckor
Verifierad kund
"Erika är en erfaren och duktig mäklare med den rätta inställningen. Hon har en fingertoppskänsla i affären samt att har stor erfarenhet och medkänsla till att få alla parter supernöjda. Här har vi en mäklare med stort engagemang. "
Anette S14 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett stort förtroende för Erika och hon hanterade uppdraget på ett mycket bra och professionellt sätt med det lilla extra personliga engagemanget som gör stor skillnad. Blev en snabb försäljning redan efter första visningen och innan den huvudsakliga visningen på söndagen. Kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
Ulrika A15 veckor
Verifierad kund
"Erika är en fantastisk mäklare! Hennes personliga bemötande och engagemang gjorde oss trygga och möjliggjorde försäljningen. Rekommenderar starkt! "
Emma L15 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare som svarade snabbt och var flexibel. Mer än nöjd! "
My K15 veckor
Verifierad kund
"Erika är en omtänksam och superproffsig mäklare 👌"
Anna L16 veckor
Verifierad kund
"En exceptionellt mäklare, som verkligen lyssnar och tar till sig allt man säger. En otrolig driven mäklare som aldrig slutar kämpa för sina kunder . "
Rascha E16 veckor
Verifierad kund
"Det har gått jättebra vi har fått tillräckligt info om allt vi är jätte nöjd a"
Sadaf R19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

12 års erfarenhet gör skillnad! Stockholms läns mest rekommenderade fastighetsmäklare 2018, Järfällas 2019, enl. Reco.se Med en passion för bostadsdrömmar har jag sedan 2011 haft förmånen att ha världens bästa jobb tillsammans med kommunens invånare och förmedlar både villa/radhus, lägenhet, tomt och nyproduktion i Järfällas främsta mäklarteam. Under åren har jag placerat mig på topplistan som bästsäljande mäklare i hela HusmanHagberg Sverige och för mig är det, tillsammans med alla nöjda kunder, kvittot på att det jag gör fungerar och att det är ett vinnande koncept där du som kund garanteras en utmärkt tjänst. Enligt mig jobbar en toppmäklare med hjärtat som kärnan i varje förmedling och kundkontakt, med en respekt för att det är livets största affär och en lyhördhet över kundens önskemål. Alla bostadsförsäljningar är unika och att få förmånen att hjälpa mina kunder, båda i sorgliga och lyckliga stunder, att på bästa sätt ta sig vidare i livet mot nya mål och bostäder bygger relationer och ett förtroende som förgyller min vardag som mäklare. Ibland både skrattar, kramas, tröstar och kämpar vi tillsammans och för mig är det att arbeta som en äkta mäklare med ett genuint engagemang och att se människan bakom varje affär. Du som kund är viktig och oavsett om du skall köpa, sälja eller önskar värdering av din bostad så hoppas jag få äran att hjälpa dig vidare mot nya mål och drömmar. I Järfälla har vi två bo-butiker, i Jakobsberg och Viksjö. Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1967 och vi kan stolt säga att vi har varit den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige flera år i rad. Hos oss är det viktigt med en korrekt etisk och moralisk kompass, vi jobbar tätt tillsammans i vårt team och gör i genomsnitt en affär om dagen på våra kontor. Vi är fastighetsmäklaren som ligger steget före och jag förmedlar bostäder i bl.a: Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka mig dygnet runt på www.maklarbokningen.se

Mina försäljningar

Erika Aspenberg

Franchisetagare/Reg.Fastighetsmäklare

073-940 18 42

erika.aspenberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Erika direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg