Per Stenmark

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Per Stenmark

Per Stenmark

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. kand

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"Hej han bra o men marknaden är svårt att sälja dagens läge men han bra o har erfarenhet mvh ali"
Ali S2 dagar
Verifierad kund
"En jätte bra mäklare. Professionell, trevlig, pålitlig. Kan rekommendera att välja honom. "
Eva Linnéa A1 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, lugn och förtroendeingivande mäklare som inte stressade på utan gav den tid som behövdes samtidigt som han var lyhörd för tankar och önskemål"
Johan F2 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och bra mäklare, vi är supernöjda med Per!"
Per Jonas W2 veckor
Verifierad kund
"Vill ge mina varmaste rekommendationer till Per Stenmark på HusmanHagberg i Järfälla. Bästa mäklaren i Järfälla!"
Birna Gyda Bigo W3 veckor
Verifierad kund
"Per har gjort ett mycket bra jobb. Var redan från början tydlig med hur han tänkte lägga upp ärendet med tanke på att det var ett dödsbo. När bouppteckningen var klar var fotografering och annonsering redan förberedda. Tack vara den förhandsvisning som Per gjort fanns redan intresserade spekulanter så genomförandet av försäljningen gick snabbt. Då också resultatet motsvarade våra önskningar så känner vi oss mer än nöjda med Pers jobb."
Sirpa A8 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent, professionell. Kan bara säga positiva saker. Allt från visning av lägenheten, efterföljande brev växling och mötet på kontoret. "
Thomas A9 veckor
Verifierad kund
"En rutinerad, engagerad, påläst och saklig mäklares så allt sammantaget väldigt hög nivå. Vidare en trevlig och empatisk person. Kan med varm hand och glädje rekommendera Per för framtida presumtiva säljare och köpare."
Marcel Christian H9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, kunnig och enkel att samarbeta med! "
Malou H10 veckor
Verifierad kund
"Toppklass genom hela processen"
Anders N10 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med hans arbete hans beteende."
Mendi A10 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att mäklaren är väldigt noggrann när det gäller information. Han hjälper med att kunden ska förstå vad ska göra och hur ska göras. Personal på HusmanHagberg är hjälpsamma och professionella. De förklarar tydlig och försöker hjälpa alla partier oavsett om det är säljare eller köpare. Det vill säga att de är pålitliga och man känner sig säker vid handlingar. Vi är väldig tacksamma och kommer att starkt rekommendera HusmanHagberg för alla kära och nära. Tack! "
Florin K10 veckor
Verifierad kund
"Professionell, flexibel och gott bemötande. Hög tillgänglighet och service "
Kerstin Ingegerd L11 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande / svarar snabbt på frågor kommer med goda råd / man upplever att man är viktig som kund "
Marianne W11 veckor
Verifierad kund
"Per Stenmark är en trevlig och bra mäklare. Han svarar på våra frågor och hjälper oss."
Elinor C11 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, trevlig och förstående person. Speciellt för oss som 1:a gången köper lägenheten."
Phil K11 veckor
Verifierad kund
"Han var bra beskriver ,förklara och tydligt "
Zohor H17 veckor
Verifierad kund
"Inget att klaga på, mycket nöjd med Per och kan varmt rekommendera honom."
Thomas B18 veckor
Verifierad kund
"Mycket saklig och strukturerad. "
Annette Kristin S20 veckor
Verifierad kund
"Erfaren och professionell. Vi är nöjda."
Karl Björn A20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag utbildade mig till jurist och arbetade i mer är 10 år som affärsjurist innan jag för snart 20 år sedan kompletterade min utbildning och började arbetet som fastighetsmäklare. Jag har alltid fascinerats av att möta människor i olika skeenden i livet och efter bästa förmåga dela med mig av mina råd och erfarenheter, när det gäller förmedling av bostadsrätter, tomter, radhus, villor eller nyproducerade bostäder. Jag bistår också vid värdering av er bostad, t ex inför omläggning av lån i bank. Jag köpte 2004 en tomt i Viksjö och lät bygga ett hus, som gav mig en ännu bättre inblick i de frågeställningar som kan uppkomma vid byte av bostad. Jag är född och uppvuxen i Västra Jakobsberg och har därmed ett brett kontaktnät i Järfälla Kommun och god lokalkännedom. Jag har nu haft förmånen, med utgångspunkt från vårt kontor i Jakobsberg, att förmedla bostäder i bl a Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Jag har följt den spännande utveckling som Järfälla Kommun genomgått de senaste åren, då Järfälla Kommun är en av de kommuner med snabbast tillväxt och hög aktivitet när det gäller nyproducerade bostäder, och medverkat vid nyproduktionsförsäljning av såväl bostadsrättslägenheter, bostadsrättsparhus, radhus, villor och tomter inom flera av kommunen delområden, inte minst Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö. Då köp av bostad är en sällanköpstjänst är det av största vikt för mig att du som kund – säljare eller köpare, blir nöjd med resultatet och blir en god ambassadör för mig som mäklare och HusmanHagberg Järfälla som varumärke och mäklarkontor. Förutom svenska pratar jag engelska. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mina försäljningar

Per Stenmark

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. kand

070-631 81 60

per.stenmark@husmanhagberg.se

Boka tid med Per direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg