Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Solna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Solna

HusmanHagberg är inte bara en fastighetsmäklare i Solna; vi är din pålitliga partner för att göra din bostadsdröm till verklighet. Med en stark närvaro i Solna och ett team av erfarna mäklare strävar vi efter att erbjuda en personlig och professionell service genom hela bostadsprocessen.

Vi förstår vikten av att förstå varje kunds unika behov och önskemål. Oavsett om du är på jakt efter ditt drömhem i de charmiga områdena Råsunda, Haga Norra eller Arenastaden, eller om du planerar att sälja din nuvarande bostad, är vi här för att vägleda dig genom varje steg. Vår långa erfarenhet och djupa lokalkännedom gör oss till experter på Solnas bostadsmarknad.

Vi är stolta över att erbjuda en helhetslösning som inkluderar marknadsanalys, marknadsföring och juridisk rådgivning för att säkerställa en smidig och framgångsrik bostadsaffär. Genom att anförtro oss med din bostadsaffär får du tillgång till vårt omfattande nätverk, vilket ökar dina chanser att hitta rätt köpare eller säljare.

HusmanHagberg är mer än bara mäklare; vi är en del av Solnas gemenskap och strävar efter att bidra till dess tillväxt och utveckling. Vi är med dig genom hela resan, oavsett om du letar efter den perfekta bostaden eller planerar att sälja för att ta nästa steg i livet.

Välj HusmanHagberg som din mäklare i Solna och låt oss tillsammans göra din bostadsdröm till verklighet. Med engagemang, expertis och passion för fastigheter lovar vi att göra din bostadsupplevelse till en positiv och minnesvärd resa. HusmanHagberg – din trygghet och framgång i Solna!

Att bo i Solna

Solna, en pärla bland Stockholms kommuner, omfamnar sina invånare med en unik kombination av naturens lugn, kulturell mångfald, och modern urbanitet. Med varje steg i Solna känns pulsen av en stad som vibrerar av energi och samtidigt omfamnas av grönskande oaser och harmoniska områden.

Närheten till naturen är en av Solnas främsta lockelser. Nationalstadsparken breder ut sig som en grönskande matta runt kommunen och bjuder in till oändliga äventyr. De vackra promenadstråken kring Brunnsviken och Edsviken skapar en harmonisk atmosfär för avkoppling och motion. Här möts joggare, cyklister och promenerande i en gemenskap som söker frid och rekreation. I Bergshamra och Ritorp omfamnas boende av grönskande parker och naturreservat där varje dag blir en möjlighet att utforska och uppskatta det naturliga arvet.

Kommunikationerna är exemplariska och sätter Solna på kartan som en av Stockholms mest tillgängliga platser. Pendeltåg och tunnelbana knyter samman Solna med stadens hjärta på bara några minuter, vilket gör resan till och från jobbet eller en kväll i city smidig och effektiv. För de som föredrar bil är motorvägarna E18 och E4 lätta att nå, vilket ger möjlighet att utforska regionen eller snabbt ta sig till flygplatserna Bromma och Arlanda.

Närheten till city är en av Solnas styrkor. Med Stockholms pulserande centrum inom räckhåll, blir det lätt att ta del av storstadens kulturella scener, trendiga shoppingdistrikt och mångfald av restauranger. Mall of Scandinavia, ett köpcentrum av internationell klass, sätter Solna på kartan som ett shoppingmecka med över 230 butiker, restauranger och en SF-biograf som lockar filmentusiaster.

Solna står också ut som en destination för matälskare. Restauranger och kaféer runt om i kommunen bjuder på smakupplevelser från hela världen. Från de mysiga kaféerna längs Råsundavägen till de trendiga restaurangerna i Arenastaden, finns det något för alla smaker och tillfällen. Att avsluta dagen med en utsökt middag och ett glas vin blir en naturlig del av Solnas rika sociala scen.

För de idrottsintresserade är Solna en drömdestination. AIK Fotboll och AIK Ishockey är hjärtat av sportscenen och ger invånarna möjlighet att uppleva spänningen i högsta klass. För den som vill aktivera sig själv eller sina barn erbjuder Solna ett brett utbud av idrottsföreningar, från karate till friidrott. Arenastaden blir en samlingsplats för de mest spännande idrottsevenemangen och gör Solna till ett pulserande centrum för sport och rekreation.

I Solna är varje dag en möjlighet att uppleva det bästa av två världar. Den urbana pulsen och den naturliga harmonin möts i en unik förening, där Solna inte bara är en plats att bo, utan en livsstil att omfamna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Solna

Att köpa eller sälja en bostad i Solna med oss mäklare på HusmanHagberg är mer än bara en affär – det är en personlig och framgångsrik resa skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Med en stark närvaro och djup lokalkännedom i Solna Kommun är vi din pålitliga partner för att förverkliga dina bostadsdrömmar.

För köpare strävar vi efter att göra bostadssökandet till en inspirerande och problemfri upplevelse. Med ett omfattande utbud av bostäder, från tex moderna lägenheter i Arenastaden till charmiga hem i Råsunda, matchar vi dig med den perfekta egendomen. Våra erfarna mäklare är dedikerade till att förstå dina önskemål och guida dig genom varje steg av köpprocessen. Vi prioriterar din trygghet och arbetar för att göra köpet så smidigt som möjligt.

För säljare strävar vi efter att maximera värdet av din bostad och ge dig en konkurrensfördel på marknaden. Genom strategisk marknadsföring och vårt omfattande nätverk skapar vi en framgångsrik försäljningsprocess. Vårt fokus ligger alltid på att uppnå de bästa resultaten för dig, och vi ser till att varje detalj hanteras professionellt och effektivt.

HusmanHagberg erbjuder också en transparent och professionell värderingstjänst för att hjälpa dig förstå din bostads marknadsvärde. Oavsett om du funderar på att sälja din bostad eller bara vill ha insikt i din bostads värde, ger vi dig en noggrann och realistisk värdering baserad på vår lokala expertis.

Med HusmanHagberg som din mäklare i Solna får du inte bara en tjänst utan en engagerad och pålitlig partner genom hela din bostadsresa. Vi är här för att göra köp- och säljprocessen så smidig och framgångsrik som möjligt, och vårt mål är att hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar i Solna.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt och proffsigt bemötande, affären gjordes smidigt och effektivt. Återkommer gärna som kund i framtiden."
Hendrik T1 dagar
Verifierad kund
"Min erfarenhet av Michel har varit helt fantastisk. Som en förstagångsköpare var jag osäker på hela processen med att köpa en lägenhet, men Michel var otroligt hjälpsam och professionell från början till slut."
Liam N1 dagar
Verifierad kund
"Great communication, fast and super friendly. Gabriel easily answered any questions we had throughout the entire process of buying an apartement. I don't speak Swedish so everything had to be done in English which was no problem for him."
Tobias Robin V3 dagar
Verifierad kund
"Eddie Razaz har från början kommit med ett väldigt service inriktat och proffsigt bemötande, speciellt i svajiga bostads tider som denna! Alltid kommit med väldigt bra svar och förklaringar till sina frågor. Jag skulle rekommendera honom till väldigt många. Han har en riktig kämpar glöd även när de känns som att allt vänds mot en! Otroligt bra jobbat! "
Andrew H1 veckor
Verifierad kund
"Eddie var en skön person att ha med att göra, enkel att prata med samt få goda råd. Snabb på att svara men också flexibel med att visa lägenheten. "
Nima-André N1 veckor
Verifierad kund
"Andra gången vi säljer med Gabriel och han överträffar våra förväntningar ännu en gång. I en tuff marknad håller Gabriel både engagemang och humör på topp. Han är alltid tillgänglig och lyhörd och gör sitt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Han är också genomgående transparent vilket gör att man alltid känner sig trygg med honom vid sin sida. "
Maria G2 veckor
Verifierad kund
"Återigen bevisar Gabriel för oss varför just han är det rätta valet av mäklare. Med Gabriel kommer allt ifrån goda råd, snabb återkoppling samt ett ständigt glatt humör. Sist men inte minst, levererar han det han lovar när det kommer till en försäljning hela vägen från start till slut vilket också gör att vi är en återkommande kund."
David G2 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt via Eddie och kommer även att sälja via honom. Eddie var mycket professionell och mötesgående genom hela processen, han var enkelt att få tag på och svarade alltid på alla mina frågor och säkerställde att jag var välinformerade under hela processen och förstod mina behov. Rekommenderar starkt. "
Faris B2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra, trevlig och professionell!"
Elias B2 veckor
Verifierad kund
"Seriös, professionell, Tillgänglig och engagerad; mycket bra mäklare! Gabriel levde absolut upp till mina förväntningar!"
Jesper E2 veckor
Verifierad kund
"Jag är så tacksam för att jag valde mäklaren som min partner i försäljningen av min bostad. Han var inte bara professionell och kunnig, utan också väldigt trevlig och omtänksam. Han lyssnade på mina önskemål och behov, och var alltid tillgänglig och engagerad. Han gjorde allt för att jag skulle känna mig trygg och nöjd under hela processen. Han skapade en fantastisk annons med lockande texter och bilder, och han hade en bra strategi för att nå ut till potentiella köpare. Han var realistisk och ärlig om vad jag kunde förvänta mig av slutpriset, och han levererade ett resultat som överträffade mina förväntningar. Jag betalade ett fast arvode som jag tycker var värt varenda krona. Jag kan inte nog rekommendera mäklaren till alla som vill sälja sin bostad med en mäklare som bryr sig om dig och din bostad. Han får full pott av mig i alla aspekter. Tusen tack för ett suveränt jobb!"
George S2 veckor
Verifierad kund
"Siyar är en väldigt proffsig, trevlig och pålitlig mäklare. Man får lätt förtroende för honom och han är väldigt snabb på att återkoppla. Vi ger bästa betyg till Siyar!"
Veronica M3 veckor
Verifierad kund
"As first time apartment buyers, we were quite skeptical about the whole apartment buying process in Sweden. However, Gabriel is very pleasant, approachable and helped us understand the process all along and was quite patient with giving us the information we needed until now. He is very informative and is proactive in helping us with what we need. Our expectation was someone who would willingly explain the details and that is exactly who he is !"
Betty Mariyam Joy B4 veckor
Verifierad kund
"Hej, Jag anlitade SIyar för försäljning av min lägenhet .Där jag satte tydligt med förväntningar och det var inga problem för honom. Siyar har både kännedom om yrket men även lång erfarenhet inom yrket och området när det kommer till tider där försäljning kan gå saktare men han jobbar på för att kunna stänga affären. Jag hade kontinuerligt kontakt med Siyar. Bemötning är jättebra., uppriktigt och öppen och kan föra dialog. Och att kontraktet kunde även ske efter kontorstid och hemma hos mig är ett extra stjärna:-). Vill man ha en erfaren och sett mest av låg och hög konjunktur så rekommendera jag varmt Siyar! "
Binh H4 veckor
Verifierad kund
"Snabb, pålitlig mäklare. Rekommenderas starkt!"
Marsa T6 veckor
Verifierad kund
"Gabriel was awesome during our apartment buy. He set up a quick private viewing, answered all our questions, and got us a good deal. He made sure the move-in date worked for us. We could reach him easily by text or call, and he always took care of our requests. Gabriel is professional, friendly, and made the whole process easy. We appreciate his help and dedication!"
Tomas Echeverri V6 veckor
Verifierad kund
"Enkel och smidig process, från start till mål. Eddie guidar och är ett perfekt stöd längs hela vägen."
Sofia J6 veckor
Verifierad kund
"Eddie was very helpful and supportive throughout the entire process"
Sergey V6 veckor
Verifierad kund
"Eddie gjorde ett bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Snabb hantering och bra råd!"
Otto R6 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöks- och leveransadress

  • C/o Convendum, Vasagatan 14A, 172 61 Sundbyberg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 08.00-17.00

Postadress

  • Box 1051, 171 21 Solna
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi söker mäklare!

Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt gäng!

Den stora påskäggsjakten 2024!

Vi ses i i Skytteholmsparken i Solna. Leta påskägg med oss och tävla om presentkort på ICA. Påskäggsjakten är både för barn och vuxna!

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg