Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Solna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Solna

Solna är en kommun belägen i norra Stockholm med täta anslutningar till huvudstaden genom T-bana, tvärbana, pendeltåg, bussar. Det finns många kulturella upplevelser i Solna som Haga park museum och Ulriksdalpalatset. Naturen bjuder på frodiga parker och en ståtlig slottsträdgård i Ulriksdal. Låt våra kunniga mäklare i Solna hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera din bostad.

För dig letar hus eller lägenhet i Solna kan vi visa upp trevliga områden som Råsunda, Huvudsta, Arenastaden och Järvastaden. Att köpa bostad i Solna innebär närhet till både storstad och naturområden. Här går det att engagera sig i föreningar och vara aktiv i ett stort utbud av sporter och aktiviteter. Solna passar lika bra för barnfamiljen som singelhushållet.

Att bo i Solna

Finns tanken på att köpa hus i Solna finns områden som Haga Norra, Bergshamra och Skytteholm att välja mellan. Varje område har sin egen charm. Staden Solna är belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls vilket tilltalar de som vill ha nära både till intensiteten i huvudstaden och naturens harmoni. Sportintresserade personer kan njuta av både fotboll och hockey från AIK. Önskar man själv eller sitt barn utöva någon form av sport finns det allt från karate till friidrott att välja mellan. Med många aktiva föreningar är det lätt att engagera sig med likasinnade människor.

Köpa, sälja eller värdera lägenhet i Solna

Våra erfarna mäklare i Solna står till din tjänst oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi har koll på Solna och med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär.

När du letar bostad i Solna kan vi visa dig fantastiska områden som Hagalund, Arenastaden och Järvastaden. I området Råsunda går det att hitta nyproduktion för den som planerar att köpa bostad i Solna. Pampas Marina är en stor privatägd småbåtshamn där det går att ta sig hela vägen ut på öppet hav. I Hagaparken går det att promenera i lummiga områden i många timmar. Promenaden passar lika bra för en tur med barnvagnen som det nyförälskade paret. Solna är en stad som fortsätter att överraska och hela tiden bjuder på nya evenemang och upplevelser. Varmt välkomna till Solna!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Måndag-Torsdag 09.00-18.00
  • Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg