KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Solna

Söker du en mäklare i Solna som har koll på bostadsmarknaden? Välkommen till erfaren och engagerad mäklare som sätter kunden i fokus. HusmanHagberg erbjuder en komplett och personlig mäklartjänst för dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Solna. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Solna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Solna är en kommun belägen i norra Stockholm med täta anslutningar till huvudstaden genom T-bana, tvärbana, pendeltåg, bussar. Det finns många kulturella upplevelser i Solna som Haga park museum och Ulriksdalpalatset. Naturen bjuder på frodiga parker och en ståtlig slottsträdgård i Ulriksdal. Låt våra kunniga mäklare i Solna hjälpa dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad.

För dig letar hus eller lägenhet i Solna kan vi visa upp trevliga områden som Råsunda, Huvudsta, Arenastaden och Järvastaden. Att köpa bostad i Solna innebär närhet till både storstad och naturområden. Här går det att engagera sig i föreningar och vara aktiv i ett stort utbud av sporter och aktiviteter. Solna passar lika bra för barnfamiljen som singelhushållet.

Att bo i Solna

Finns tanken på att köpa hus i Solna finns områden som Haga Norra, Bergshamra och Skytteholm att välja mellan. Varje område har sin egen charm. Staden Solna är belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls vilket tilltalar de som vill ha nära både till intensiteten i huvudstaden och naturens harmoni. Sportintresserade personer kan njuta av både fotboll och hockey från AIK. Önskar man själv eller sitt barn utöva någon form av sport finns det allt från karate till friidrott att välja mellan. Med många aktiva föreningar är det lätt att engagera sig med likasinnade människor.

Köpa, sälja eller värdera lägenhet i Solna

Våra erfarna mäklare i Solna står till din tjänst oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi har koll på Solna och med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär.

När du letar bostad i Solna kan vi visa dig fantastiska områden som Hagalund, Arenastaden och Järvastaden. I området Råsunda går det att hitta nyproduktion för den som planerar att köpa bostad i Solna. Pampas Marina är en stor privatägd småbåtshamn där det går att ta sig hela vägen ut på öppet hav. I Hagaparken går det att promenera i lummiga områden i många timmar. Promenaden passar lika bra för en tur med barnvagnen som det nyförälskade paret. Solna är en stad som fortsätter att överraska och hela tiden bjuder på nya evenemang och upplevelser. Varmt välkomna till Solna!

Omdömen från våra kunder

"Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär. "
Georges C4 veckor
Verifierad kund
"Super hjälpsam och proffsig genom hela processen! "
Johan N4 veckor
Verifierad kund
"Ordning och reda. Tryggt och säkert. Seriöst och proffsigt. Allt i en orolig och stökig marknad. Tack!"
Per-Johan S4 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och kunnig mäklare. Tillgänglig och trevlig "
DANA K6 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med vårt val av mäklare! Siyar har varit lyhörd, hjälpsam och otroligt proffesionell. Hela processen med honom har känts väldigt trygg och tilliten har varit på topp hela vägen. Siyar var och kommer även i fortsättningen vara ett självklart val för oss och vi kan verkligen rekommendera honom om ni går i säljtankar! "
Perin C7 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsig. Det märks att det finns en gedigen erfarenhet. Rekommenderas varmt"
Lars M7 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Eddie med varm hand! Han gjorde oss trygga i en otrygg marknad. Eddie är genuint trevlig, rättvis och han mäklade fram en bra affär för både säljare och köpare. Han hade inte sålt en bostadsrätt i vår förening tidigare men imponerade på mig med hur mycket han hade läst in om området och föreningen. "
John T7 veckor
Verifierad kund
""Vi hade kontakt med Eddie första gången då vi behövde en ny lägenhetsvärdering. I samband med det pratade vi lite lätt om en större lägenhet. Även vi älskade lägenheten vi bodde i så gick vi med på att ha den uppe i Booli så vi kunde ha koll på intresset. När vi fann en lägenhet som vi faktiskt ville ha, hade vi åter kontakt med Eddie. Från första mötet har Eddie visat ett stort intresse för oss som kunder. Han är service minded som få och är mån om att vi ska vara nöjda. Han är oerhört enkel att jobba med och vi kände oss väldigt trygga med honom, rakt igenom. Jag rekommenderar Eddie varmt, och kommer rekommendera honom till alla jag träffar som är i behov av en mäklare!"
Evelyn W7 veckor
Verifierad kund
"Siyar var helt utmärkt. Väldigt proffsigt bemötande och tydlig genom hela processen. "
Pontus H10 veckor
Verifierad kund
"Jag som aldrig sålt lägenhet förut fick bra hjälp, jag kände att jag kunde ställa alla frågor utan att känna mig dum. Jag upplevde att mäklaren gjorde allt för att få min lägenhet såld till ett högt pris. Det var flexibelt då jag kunde lämna min husnyckel hos mäklarbyrå när en rörmokare skulle komma till min lägenhet, så jag slapp åka från jobbet."
Filip Å10 veckor
Verifierad kund
"Välj Eddie som mäklare!! Han hade ett gott och trevlig bemötande vid första intryck. Då vi letade efter vår första bostad kändes Eddie pålitlig och kunde sin grej. Genomförandet av affären i sin helhet kändes tryggt och bra!"
Yuwaida J10 veckor
Verifierad kund
"Eddie var positiv. Försäljningen gick snabbt"
Pirjo S10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och jobbar hårt!"
Erik L11 veckor
Verifierad kund
"Gjorde ett väldigt bra jobb i en svår ekonomisk tid. Han rekommenderade mig ta ett acceptpris som jag inte hade tänkt mig först, men verkligen kan leva med i dessa tider eftersom jag slipper leva med oroligheten om skenande räntor. Uppskattar verkligen hans ärlighet att han förklarade att det var en mer komplex och osäker marknad än innan (d.v.s innan våren 2022) och att han inte visste hur affären skulle gå från början med och kan varmt rekommendera honom. "
DANIEL W11 veckor
Verifierad kund
"Tydlig och kommunikativ, fanns allttid när man behövde något. Eddie överträffade de förväntninghar jag hade på lägenheten och gjorde ett kanon jobb!"
Louise W12 veckor
Verifierad kund
"Ödmjuk och proffesionell. Hela försäljningen löpte på tryggt och säkert. Alla mina förväntningar infriades och mer därtill. Stort tack Eddie!"
Sven Nicolas A14 veckor
Verifierad kund
"Eddie har varit mycket hjälpsam och haft ett trevligt bemötande :) "
Mikael D15 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och lösningsorienterad mäklare. Än så länge mycket nöjd. Men affären är inte klar ännu. När vi fått tillgång till lägenheten så kan jag ge ett slutbetyg på affärens helhet. Mvh Jens"
Jens A15 veckor
Verifierad kund
"Han är super bra, duktig och social person++++"
Mohammad Mehdi B15 veckor
Verifierad kund
"Eddie var väldigt duktig på sitt jobb Hade väldigt bra bemötande Vi var nöjda med hans arbetsinsats Parisa"
Parisa F15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Måndag-Fredag 08.00-17.00

Postadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Från bra till bäst!

Sebastian Scherdin var en duktig mäklare. Han trivdes med sitt jobb, men kände att han ville mer. Då kom han i kontakt med HusmanHagberg i Solna & Sundbyberg.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg