KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Solna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Solna

Söker du en mäklare i Solna som har koll på bostadsmarknaden? Välkommen till erfaren och engagerad mäklare som sätter kunden i fokus. HusmanHagberg erbjuder en komplett och personlig mäklartjänst för dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Solna. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Solna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Solna är en kommun belägen i norra Stockholm med täta anslutningar till huvudstaden genom T-bana, tvärbana, pendeltåg, bussar. Det finns många kulturella upplevelser i Solna som Haga park museum och Ulriksdalpalatset. Naturen bjuder på frodiga parker och en ståtlig slottsträdgård i Ulriksdal. Låt våra kunniga mäklare i Solna hjälpa dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad.

För dig letar hus eller lägenhet i Solna kan vi visa upp trevliga områden som Råsunda, Huvudsta, Arenastaden och Järvastaden. Att köpa bostad i Solna innebär närhet till både storstad och naturområden. Här går det att engagera sig i föreningar och vara aktiv i ett stort utbud av sporter och aktiviteter. Solna passar lika bra för barnfamiljen som singelhushållet.

Att bo i Solna

Finns tanken på att köpa hus i Solna finns områden som Haga Norra, Bergshamra och Skytteholm att välja mellan. Varje område har sin egen charm. Staden Solna är belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls vilket tilltalar de som vill ha nära både till intensiteten i huvudstaden och naturens harmoni. Sportintresserade personer kan njuta av både fotboll och hockey från AIK. Önskar man själv eller sitt barn utöva någon form av sport finns det allt från karate till friidrott att välja mellan. Med många aktiva föreningar är det lätt att engagera sig med likasinnade människor.

Köpa, sälja eller värdera lägenhet i Solna

Våra erfarna mäklare i Solna står till din tjänst oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi har koll på Solna och med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär.

När du letar bostad i Solna kan vi visa dig fantastiska områden som Hagalund, Arenastaden och Järvastaden. I området Råsunda går det att hitta nyproduktion för den som planerar att köpa bostad i Solna. Pampas Marina är en stor privatägd småbåtshamn där det går att ta sig hela vägen ut på öppet hav. I Hagaparken går det att promenera i lummiga områden i många timmar. Promenaden passar lika bra för en tur med barnvagnen som det nyförälskade paret. Solna är en stad som fortsätter att överraska och hela tiden bjuder på nya evenemang och upplevelser. Varmt välkomna till Solna!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Måndag-Fredag 08.00-17.00

Postadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Från bra till bäst!

Sebastian Scherdin var en duktig mäklare. Han trivdes med sitt jobb, men kände att han ville mer. Då kom han i kontakt med HusmanHagberg i Solna & Sundbyberg.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg