Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Solna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Solna

HusmanHagberg är inte bara en fastighetsmäklare i Solna; vi är din pålitliga partner för att göra din bostadsdröm till verklighet. Med en stark närvaro i Solna och ett team av erfarna mäklare strävar vi efter att erbjuda en personlig och professionell service genom hela bostadsprocessen.

Vi förstår vikten av att förstå varje kunds unika behov och önskemål. Oavsett om du är på jakt efter ditt drömhem i de charmiga områdena Råsunda, Haga Norra eller Arenastaden, eller om du planerar att sälja din nuvarande bostad, är vi här för att vägleda dig genom varje steg. Vår långa erfarenhet och djupa lokalkännedom gör oss till experter på Solnas bostadsmarknad.

Vi är stolta över att erbjuda en helhetslösning som inkluderar marknadsanalys, marknadsföring och juridisk rådgivning för att säkerställa en smidig och framgångsrik bostadsaffär. Genom att anförtro oss med din bostadsaffär får du tillgång till vårt omfattande nätverk, vilket ökar dina chanser att hitta rätt köpare eller säljare.

HusmanHagberg är mer än bara mäklare; vi är en del av Solnas gemenskap och strävar efter att bidra till dess tillväxt och utveckling. Vi är med dig genom hela resan, oavsett om du letar efter den perfekta bostaden eller planerar att sälja för att ta nästa steg i livet.

Välj HusmanHagberg som din mäklare i Solna och låt oss tillsammans göra din bostadsdröm till verklighet. Med engagemang, expertis och passion för fastigheter lovar vi att göra din bostadsupplevelse till en positiv och minnesvärd resa. HusmanHagberg – din trygghet och framgång i Solna!

Att bo i Solna

Solna, en pärla bland Stockholms kommuner, omfamnar sina invånare med en unik kombination av naturens lugn, kulturell mångfald, och modern urbanitet. Med varje steg i Solna känns pulsen av en stad som vibrerar av energi och samtidigt omfamnas av grönskande oaser och harmoniska områden.

Närheten till naturen är en av Solnas främsta lockelser. Nationalstadsparken breder ut sig som en grönskande matta runt kommunen och bjuder in till oändliga äventyr. De vackra promenadstråken kring Brunnsviken och Edsviken skapar en harmonisk atmosfär för avkoppling och motion. Här möts joggare, cyklister och promenerande i en gemenskap som söker frid och rekreation. I Bergshamra och Ritorp omfamnas boende av grönskande parker och naturreservat där varje dag blir en möjlighet att utforska och uppskatta det naturliga arvet.

Kommunikationerna är exemplariska och sätter Solna på kartan som en av Stockholms mest tillgängliga platser. Pendeltåg och tunnelbana knyter samman Solna med stadens hjärta på bara några minuter, vilket gör resan till och från jobbet eller en kväll i city smidig och effektiv. För de som föredrar bil är motorvägarna E18 och E4 lätta att nå, vilket ger möjlighet att utforska regionen eller snabbt ta sig till flygplatserna Bromma och Arlanda.

Närheten till city är en av Solnas styrkor. Med Stockholms pulserande centrum inom räckhåll, blir det lätt att ta del av storstadens kulturella scener, trendiga shoppingdistrikt och mångfald av restauranger. Mall of Scandinavia, ett köpcentrum av internationell klass, sätter Solna på kartan som ett shoppingmecka med över 230 butiker, restauranger och en SF-biograf som lockar filmentusiaster.

Solna står också ut som en destination för matälskare. Restauranger och kaféer runt om i kommunen bjuder på smakupplevelser från hela världen. Från de mysiga kaféerna längs Råsundavägen till de trendiga restaurangerna i Arenastaden, finns det något för alla smaker och tillfällen. Att avsluta dagen med en utsökt middag och ett glas vin blir en naturlig del av Solnas rika sociala scen.

För de idrottsintresserade är Solna en drömdestination. AIK Fotboll och AIK Ishockey är hjärtat av sportscenen och ger invånarna möjlighet att uppleva spänningen i högsta klass. För den som vill aktivera sig själv eller sina barn erbjuder Solna ett brett utbud av idrottsföreningar, från karate till friidrott. Arenastaden blir en samlingsplats för de mest spännande idrottsevenemangen och gör Solna till ett pulserande centrum för sport och rekreation.

I Solna är varje dag en möjlighet att uppleva det bästa av två världar. Den urbana pulsen och den naturliga harmonin möts i en unik förening, där Solna inte bara är en plats att bo, utan en livsstil att omfamna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Solna

Att köpa eller sälja en bostad i Solna med oss mäklare på HusmanHagberg är mer än bara en affär – det är en personlig och framgångsrik resa skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Med en stark närvaro och djup lokalkännedom i Solna Kommun är vi din pålitliga partner för att förverkliga dina bostadsdrömmar.

För köpare strävar vi efter att göra bostadssökandet till en inspirerande och problemfri upplevelse. Med ett omfattande utbud av bostäder, från tex moderna lägenheter i Arenastaden till charmiga hem i Råsunda, matchar vi dig med den perfekta egendomen. Våra erfarna mäklare är dedikerade till att förstå dina önskemål och guida dig genom varje steg av köpprocessen. Vi prioriterar din trygghet och arbetar för att göra köpet så smidigt som möjligt.

För säljare strävar vi efter att maximera värdet av din bostad och ge dig en konkurrensfördel på marknaden. Genom strategisk marknadsföring och vårt omfattande nätverk skapar vi en framgångsrik försäljningsprocess. Vårt fokus ligger alltid på att uppnå de bästa resultaten för dig, och vi ser till att varje detalj hanteras professionellt och effektivt.

HusmanHagberg erbjuder också en transparent och professionell värderingstjänst för att hjälpa dig förstå din bostads marknadsvärde. Oavsett om du funderar på att sälja din bostad eller bara vill ha insikt i din bostads värde, ger vi dig en noggrann och realistisk värdering baserad på vår lokala expertis.

Med HusmanHagberg som din mäklare i Solna får du inte bara en tjänst utan en engagerad och pålitlig partner genom hela din bostadsresa. Vi är här för att göra köp- och säljprocessen så smidig och framgångsrik som möjligt, och vårt mål är att hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar i Solna.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Torsdag 23/5, 09:00

Besöks- och leveransadress

  • C/o Convendum, Vasagatan 14A, 172 61 Sundbyberg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 08.00-17.00

Postadress

  • Box 1051, 171 21 Solna
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi söker mäklare!

Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt gäng!

Den stora påskäggsjakten 2024!

Vi ses i i Skytteholmsparken i Solna. Leta påskägg med oss och tävla om presentkort på ICA. Påskäggsjakten är både för barn och vuxna!

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under april såg vi en fortsatt uppgång av bostadspriserna. Bostadsrätterna ökade med +1,5% och villorna med 0,9%.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.