Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Kista

Välkommen till din fastighetsmäklare i Kista

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad.

HusmanHagberg har drygt 85 kontor och 350 medarbetare i landet. Vår erfarenhet av marknaden just i Kista ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Kista Torg/Galleria, 16491 Kista
 • Måndag-Torsdag 08.00-17.30
 • Fredag 09.00-16.00

Postadress

 • Kista Torg/Galleria, 16491 Kista

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Bouppteckning Kista

  Vi på HusmanHagberg i Kista samarbetar med Fondkistan Västerort.

  Vi söker mäklare!

  Vi är ett hungrigt och sammansvetsat team som söker ytterligare förstärkning till vårt framgångsrika kontor i Kista! Vi söker dig som jobbat i några år eller som är helt klar med dina studier.

  Vi söker en mäklarassistent - kanske är det du?

  Vår nuvarande Mäklarassistent har valt att gå vidare i livet på grund av studier, och därför söker vi nu dig som brinner för att vara spindeln i nätet. Vad gör en Mäklarassistent hos oss, kanske du undrar? Inget är hugget i sten, vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg