Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Kista

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kista

  Söker du mäklare i Kista? Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären, både när du ska köpa och sälja bostad. Våra mäklare har stor lokalkännedom och kunskap om Kista. Det gör att du kan känna dig trygg i att vi kan leverera en lyckad bostadsaffär, oavsett om du står som köpare eller säljare. Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera din bostad i Kista.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Kista

  Som din mäklare i Kista kan vi hjälpa både dig som önskar värdera eller sälja din bostad och dig som är på jakt efter ett nytt hem. Med vår erfarenhet, våra verktyg och marknadsföringskanaler matchar vi ditt objekt med rätt köpare. När du väljer oss som din mäklare kan du lita på att vi gör vårt yttersta för att din nästa bostadsaffär ska överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen till vårt mäklarkontor i Kista!

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Kista Torg/Galleria, 16491 Kista
  • Måndag-Torsdag 08.00-17.30
  • Fredag 09.00-16.00

  Postadress

  • Kista Torg/Galleria, 16491 Kista

   Våra bostäder

   Vill du sälja med oss?

   Bli kontaktad av en mäklare

   * Obligatoriska uppgifter

   Aktuellt just nu

   Bouppteckning Kista

   Vi på HusmanHagberg i Kista samarbetar med Fondkistan Västerort.

   Missa inte din drömbostad!

   Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

   Tjänster och information

   Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

   HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   Om HusmanHagberg