KarriärOm oss

Ramzi Hamam

Hemma överallt i Kista

Din mäklare i Kista

Kontakta mig

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Kista

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jag fick snabbt kontakt med min mäklare när jag funderade på att sälja. Han var väldigt effektiv med sin första möte och visste vad han skulle kunna göra för att sälja. Jag trodde inte att det skulle vara enkelt att sälja när ekonomin är så dåligt i omvärlden. Men Ramzi har sin kundkrets som letar efter bostäder i området där han är expert. Att sälja blev inte svår och presentationen av huset var bra. Jag tackar honom för hans engagemang."
Mustafa A3 dagar
Verifierad kund
"Hi, Ramzi is very good person, he is very transparent in the process and helping to each and every query in good manners. As a broker, he is doing his job up to mark and perfect. I saw around 4 5 apartments with ramzi and he is very clear while viewing and answering all the questions."
Nilesh W6 dagar
Verifierad kund
"Trevlig.................... ......"
Jonas Keve I6 dagar
Verifierad kund
"Ramzi is a very experienced professional with lots of insights on the market behaviour. Thumbs up!"
Syed Muhammad Asif R1 veckor
Verifierad kund
"Highly recommended. He is professional and helpful. Quick to get a buyer and save me stress."
Samuel A2 veckor
Verifierad kund
"Allting gått bra. jag är mycket nöjd med mäklaren."
Nasser Z3 veckor
Verifierad kund
"En mäklare som har koll på läget och hittar rätt köpare. "
Rawand A4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig, kunnig och duktig mäklare. När det är dags att sälja för min del hade jag inte tvekat på att sälja med Ramzi på Husman Hagberg :) "
Maria B4 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande av mäklaren. Kunde snabbt identifiera köparens behov och lösning. Mäklaren uppfyllde förväntningarna gällande kompetens kring område, förening, fastighet och bostad. Tydlig och rak på sak från första samtalet till kontraktskrivning, stort pluss."
Johannes A4 veckor
Verifierad kund
"Så hjälpsam och kunnig. Jag har redan rekommenderat till mina kollegor"
Abel G4 veckor
Verifierad kund
"Ramzi har varit mycket snälla med oss och hade mycket bra bemötande. "
Vasfi A6 veckor
Verifierad kund
"Har var bra👍. Jag är nöjd med honom. Har är duktig mäklare . Tack for hjälpen "
Amarsanaa J8 veckor
Verifierad kund
"I had very good experience with Ramzi as a broker, he helped at each step and to finalize the deal. He is professional but helpful and would recommend anyone to hire him as broker."
Syed Kausar H8 veckor
Verifierad kund
"Vi är jätte nöjd med honom. Han väldigt välorganiserad och flitig mäklare."
Tsedevsuren B8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt och duktigt mäklare"
Feixiang Y9 veckor
Verifierad kund
"Super trevligt och professionell mäklare "
Blend Zozek R10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och kunnig om bostaden, vilket uppskattas för en köpare med många frågor!"
Keirallah A11 veckor
Verifierad kund
"Jag kan säga att avtalet med Ramzi var framgångsrikt. Jag kommer att rekommendera ett sådant evenemang till mina vänner"
Eduart C12 veckor
Verifierad kund
"Jag har fått ett otroligt bra bemötande av Ramzi Hamam och utförliga uppdateringar genom hela förfarandet. Det var inte helt smidigt med bla. ett vattenskadat badrum som behövde renoveras och det faktum att jag inte bor i Sverige. Men jag upplever att Ramzi har gjort ett toppen jobb och jag skulle varmt rekommendera honom."
Martin G14 veckor
Verifierad kund
"Ramzi har varit jättebra, tydlig och transparent genom affären. Kan varmt rekommendera honom och Husman-Hagbergkontoret i Kista. "
Simon W15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej och vad kul att just du har hittat min mäklarsida! Jag har hjälpt människor med deras bostadsaffärer i Kista, Husby, Akalla, Tensta, Rinkeby, Hjulsta sedan 2011. Jag hjälper dig att sälja eller köpa både bostadsrätter, radhus, parhus och villor! Mitt mål har alltid varit att vara den bästa mäklaren i mitt område och jag strävar efter att ha nöjdast kunder. Affären i fokus! För mig handlar det om att ge köpare och säljare en trygg hand genom affären. Jag drivs av att träffa nya människor och att göra goda affärer. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2011 och ett kvitto på mitt goda jobb är alla de goda rekommendationer som jag får. Under större delen av min karriär har jag fått fina utmärkelser för goda prestationer och nöjda kunder. Välkommen att bli nöjd du också! Vår marknad är en av Sveriges mest växande med stor inflyttning från hela landet samt närliggande områden. Det ger mig ett stort kontaktnät av nya kunder som jag har i uppgift att sälja in din bostad till. Min tillgänglighet och snabba förmåga att behovsanalysera kunder är nyckeln till din och min framgång! Jag har varit i branschen sedan 2011 och har gått mäklarutbildningen på Högskolan i Gävle. Jag är född och uppvuxen i Järfälla i norra Stockholm. Idag bor jag i Solna och driver 3 HusmanHagberg kontor på följande orter; Kista, Solna och Sundbyberg.

Mina försäljningar

Ramzi Hamam

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Boka tid med Ramzi direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg