KarriärOm oss

Abbe Karakus

Hemma överallt i Kista

Din mäklare i Kista

Kontakta mig

Abbe Karakus

Omdömen från mina kunder

"Den interaktion vi har haft hittills har varit bra, där han har visat på stor tillgänglighet och varit lätt att få tag på när jag behövt. Fint möte vid kontraktskrivning också. "
Magdalena B3 dagar
Verifierad kund
"Bra bemötande Väldigt hjälpsam och stöttande Proffsig"
Malin L4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, professionell och ärlig. Bra egenskaper hos en mäklare :)"
Gustaf N1 veckor
Verifierad kund
"Han är jättehjälpsam och fixar problem effektivt."
Fanying M4 veckor
Verifierad kund
"Abbe har varit sedan början en väldigt professionell och ärlig person. Jag förväntade att köpa lägenheten på priset som vi var överens och vid slutet blev det priset. Han förklarade allt på bäst sätt till mig. Jag stärkt rekommendera Abbe som mäklare till andra eventuella köpare. "
Stefano V4 veckor
Verifierad kund
"Abbe är supertrevlig, lugn och hjälpsam. Jag kan absolut rekommendera Abbe. "
Sanna A4 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, pålitlig och välkomnande "
Cihan T7 veckor
Verifierad kund
"Abbe kan sitt jobb. Jättebra och duktig."
Bat-Ireedui T8 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar starkt Abbe. Väldigt noggrann och kan sitt jobb."
Munkhzul U8 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt,seriös,kunnig ,kan sitt jobb, jag rekommenderar stark"
Metin K10 veckor
Verifierad kund
"Om du vill sälja eller köpa lägenhet tveka inte att höra av dig till Abbe Karakus från Husmanhagberg mäklarhuset. Han är väldig kunnig mäklare som på ett proffsigt sätt hjälper dig att få det som du önskar. Rekommenderar honom starkt som mäklare. Tack så mycket Abbe. Vänliga hälsningar Bagher "
Bagher B12 veckor
Verifierad kund
"Abbe is a professional who goes out of his way to ensure that his client's feel secure and satisfied. I would gladly offer him 5 stars for clear communications and prompt responses. Even during the exclusively bad market conditions, Abbe demonstrated his sportsmanspirit and never gave up on unexpected market responses. If you are looking for a trustworthy broker, then go for Abbe."
Amit G13 veckor
Verifierad kund
"The broker was fantastic and very honest...he's is very socially smart and professional...super helpful and carried the whole operation in less than 3 days! Highly recommend him to other buyers."
Mike A19 veckor
Verifierad kund
"Abbe helped us to buy our first home, and he was amazing. He gave us any sort of tips and guided us through the process. He was always very kind and ready to work even at late hours to take care fo the job in the best way possible. We felt we were dealing with a trusted person and made our first purchase experience easy."
Francesca C19 veckor
Verifierad kund
"Jag vill faktiskt tacka medlaren för hjälpen... och jag blev väl behandlad Tack "
Said Danyal Ilia M21 veckor
Verifierad kund
"Vänlig och saklig. Jag hade lite dålig erfarenhet av mäklare från en tidigare försäljning men Abbe var något helt annan. Jag är väldigt nöjd med Abbe och har inget att vara missnöjd med allt har skötts på ett mycket proffesionellt sätt och kan rekommendera honom. "
Curt M21 veckor
Verifierad kund
"Abbe was helpful during the entire process. He was determined in his job. I was satisfied with the sale considering the current market conditions. Hence I would surely recommend him. "
Peter Sunanth A23 veckor
Verifierad kund
"Genuin, personlig och proffesionell. Kunde inte önska mig en bättre mäklare. HusmanHagberg har en riktig stjärna! Abbe samt resten av teamet får därmed högsta möjliga betyg! "
Anti Carl Z25 veckor
Verifierad kund
"Abbe Karakus är professionell , engagerad och trevlig. Det känns att han ser till att allt går rätt till och alla kunder är nöjda. Mvh Alice Valenzuela "
Alice Antonina V25 veckor
Verifierad kund
"Han var lyhört. Tog uppdraget på allvar. Han var professionell och snabb på att agera när det kom till slutskede av försäljningen. Han hade säljarperspektivet samtidigt som han gav ett förtroendegivande intryck till köparna. Tillgängligheten var bra och han svarade snabbt på alla mina frågor och funderingar. "
Avan M28 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

I min yrkesroll är jag driven, engagerad och har fokus för att alltid ha nöjda uppdragsgivare samt köpare på ett professionellt och tryggt sätt. Söker du en mäklare som ser värdet i varje detalj och kan ta dig igenom försäljningen med framgång, är jag den rätta personen för dig. Mitt fokus ligger på kundens önskemål samt unika behov, och det viktigaste för mig som mäklare är kvalitet före kvantitet. Känner du att jag är rätt mäklare för dig, är du varmt välkommen att höra av dig. Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. Jag kommer att hjälpa dig från början till slut. Läs gärna mer om mig på: https://www.hittamaklare.se/abbe.karakus

Mina försäljningar

Abbe Karakus

Reg. Fastighetsmäklare

0704-180 019

abbe.karakus@husmanhagberg.se

Boka tid med Abbe direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg