Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Hägersten / Liljeholmen

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? Våra mäklare i Hägersten och Liljeholmen sätter alltid dig som kund i fokus. Vårt mål är att matcha din bostad med rätt köpare. Vi har koll på bostadsmarknaden och finns här för dig när du vill köpa, värdera eller sälja en bostad i Hägersten, Liljeholmen eller Skärholmen.

Att köpa bostad i Hägersten och Liljeholmen är att ge sig själv närhet till storstadens puls, samtidigt som naturen och Mälaren finns strax inpå husknuten. Att ta sig till Aspudden och Fruängen gör man enkelt med tunnelbanan, röda linjen. Färdas man med bil ligger E4:an nära. Kollektivtrafiken till Hägersten utgörs av två olika linjer, som skiljs åt vid Liljeholmen där det finns en stor galleria med matbutiker, klädaffärer och övrig service. Här finns även bussanslutningar och Tvärbanan. Våra mäklare i Hägersten förmedlar varje år ett stort antal bostäder i den här personliga och trevliga stadsdelen i Stockholm.

Att bo i Hägersten / Liljeholmen

Hägersten är ett av de områden i Stockholm som blivit allt mer populärt de senaste åren, mycket tack vare sina härliga naturområden. Numera är det vanligt att både unga familjer och singlar bestämmer sig för att köpa lägenhet i Hägersten. Vid Midsommarkransen och Telefonplan hittar du såväl Konstfack som Svandammsparken. Är fotboll din grej kan du hitta ditt nya favoritlag i IFK Aspudden-Tellus. Sommartid är Vinterviken ett välbesökt och populärt klippbad som ligger i Örnsberg, nära Aspuddsparken. Här ges möjlighet till att spela minigolf och hälsa på getter och hästar. I Hägersten finns också Alfred Nobels gamla dynamitfabrik som numera fungerar som café, festlokal och restaurang.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Hägersten / Liljeholmen

Om du överväger att köpa eller sälja bostad i Hägersten och Liljeholmen är du varmt välkommen att vända dig till oss . Vi kan hjälpa dig att hitta nyproduktionsprojekt som Tellus Tower och The Brick. Varför inte en bostadsrätt i något av de charmiga 50-talshusen som ger stadsdelen sin karaktär? Våra mäklare förmedlar lägenheter i områden runt Vinterviken, Mälaren och Trekanten . Vårt mål är matcha dig med lämpliga objekt eller ditt objekt mot lämpliga köpare. Hägersten är ett område som bjuder på något för alla smaker, från konsthallen Färgfabriken till långa promenadslingor vid vattnet. Välkommen till din mäklare i Hägersten när köpa, sälja eller värdera din bostad!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 23/7, 17:00

Besöksadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00

Postadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jessica Holappa

Jessica Holappa

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Yousif Gorges

Yousif Gorges

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

svaren
Johan Lundberg

Johan Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Jennie Göthlin

Jennie Göthlin

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Caroline Lantz

Caroline Lantz

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Lumply Fastigheter AB, Hägersten
Org.nr. 556704-3855