KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Hägersten / Liljeholmen

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? Våra mäklare i Hägersten och Liljeholmen sätter alltid dig som kund i fokus. Vårt mål är att matcha din bostad med rätt köpare. Vi har koll på bostadsmarknaden och finns här för dig när du vill köpa, värdera eller sälja en bostad i Hägersten, Liljeholmen eller Skärholmen.

Att köpa bostad i Hägersten och Liljeholmen är att ge sig själv närhet till storstadens puls, samtidigt som naturen och Mälaren finns strax inpå husknuten. Att ta sig till Aspudden och Fruängen gör man enkelt med tunnelbanan, röda linjen. Färdas man med bil ligger E4:an nära. Kollektivtrafiken till Hägersten utgörs av två olika linjer, som skiljs åt vid Liljeholmen där det finns en stor galleria med matbutiker, klädaffärer och övrig service. Här finns även bussanslutningar och Tvärbanan. Våra mäklare i Hägersten förmedlar varje år ett stort antal bostäder i den här personliga och trevliga stadsdelen i Stockholm.

Att bo i Hägersten / Liljeholmen

Hägersten är ett av de områden i Stockholm som blivit allt mer populärt de senaste åren, mycket tack vare sina härliga naturområden. Numera är det vanligt att både unga familjer och singlar bestämmer sig för att köpa lägenhet i Hägersten. Vid Midsommarkransen och Telefonplan hittar du såväl Konstfack som Svandammsparken. Är fotboll din grej kan du hitta ditt nya favoritlag i IFK Aspudden-Tellus. Sommartid är Vinterviken ett välbesökt och populärt klippbad som ligger i Örnsberg, nära Aspuddsparken. Här ges möjlighet till att spela minigolf och hälsa på getter och hästar. I Hägersten finns också Alfred Nobels gamla dynamitfabrik som numera fungerar som café, festlokal och restaurang.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Hägersten / Liljeholmen

Om du överväger att köpa eller sälja bostad i Hägersten och Liljeholmen är du varmt välkommen att vända dig till oss . Vi kan hjälpa dig att hitta nyproduktionsprojekt som Tellus Tower och The Brick. Varför inte en bostadsrätt i något av de charmiga 50-talshusen som ger stadsdelen sin karaktär? Våra mäklare förmedlar lägenheter i områden runt Vinterviken, Mälaren och Trekanten . Vårt mål är matcha dig med lämpliga objekt eller ditt objekt mot lämpliga köpare. Hägersten är ett område som bjuder på något för alla smaker, från konsthallen Färgfabriken till långa promenadslingor vid vattnet. Välkommen till din mäklare i Hägersten när köpa, sälja eller värdera din bostad!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

 • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
 • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
 • Fredag 09.00-15.00

Postadress

 • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Jessica Holappa

  Jessica Holappa

  Reg. Fastighetsmäklare

  Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  sven
  Yousif Gorges

  Yousif Gorges

  Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

  Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  Johan Lundberg

  Johan Lundberg

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  Jennie Göthlin

  Jennie Göthlin

  Reg. Fastighetsmäklare

  Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  Firas Pasha

  Firas Pasha

  Blivande mäklare

  Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  Leo Wessman

  Leo Wessman

  Reg. Fastighetsmäklare

  Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg