Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

  Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Hägersten / Liljeholmen

  Vill du göra en lyckad bostadsaffär? Våra mäklare i Hägersten och Liljeholmen sätter alltid dig som kund i fokus. Vårt mål är att matcha din bostad med rätt köpare. Vi har koll på bostadsmarknaden och finns här för dig när du vill köpa, värdera eller sälja en bostad i Hägersten, Liljeholmen eller Skärholmen.

  Att köpa bostad i Hägersten och Liljeholmen är att ge sig själv närhet till storstadens puls, samtidigt som naturen och Mälaren finns strax inpå husknuten. Att ta sig till Aspudden och Fruängen gör man enkelt med tunnelbanan, röda linjen. Färdas man med bil ligger E4:an nära. Kollektivtrafiken till Hägersten utgörs av två olika linjer, som skiljs åt vid Liljeholmen där det finns en stor galleria med matbutiker, klädaffärer och övrig service. Här finns även bussanslutningar och Tvärbanan. Våra mäklare i Hägersten förmedlar varje år ett stort antal bostäder i den här personliga och trevliga stadsdelen i Stockholm.

  Att bo i Hägersten / Liljeholmen

  Hägersten är ett av de områden i Stockholm som blivit allt mer populärt de senaste åren, mycket tack vare sina härliga naturområden. Numera är det vanligt att både unga familjer och singlar bestämmer sig för att köpa lägenhet i Hägersten. Vid Midsommarkransen och Telefonplan hittar du såväl Konstfack som Svandammsparken. Är fotboll din grej kan du hitta ditt nya favoritlag i IFK Aspudden-Tellus. Sommartid är Vinterviken ett välbesökt och populärt klippbad som ligger i Örnsberg, nära Aspuddsparken. Här ges möjlighet till att spela minigolf och hälsa på getter och hästar. I Hägersten finns också Alfred Nobels gamla dynamitfabrik som numera fungerar som café, festlokal och restaurang.

  Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Hägersten / Liljeholmen

  Om du överväger att köpa eller sälja bostad i Hägersten och Liljeholmen är du varmt välkommen att vända dig till oss . Vi kan hjälpa dig att hitta nyproduktionsprojekt som Tellus Tower och The Brick. Varför inte en bostadsrätt i något av de charmiga 50-talshusen som ger stadsdelen sin karaktär? Våra mäklare förmedlar lägenheter i områden runt Vinterviken, Mälaren och Trekanten . Vårt mål är matcha dig med lämpliga objekt eller ditt objekt mot lämpliga köpare. Hägersten är ett område som bjuder på något för alla smaker, från konsthallen Färgfabriken till långa promenadslingor vid vattnet. Välkommen till din mäklare i Hägersten när köpa, sälja eller värdera din bostad!

  Omdömen från våra kunder

  Besöksadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00

  Postadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten

   Våra bostäder

   Våra medarbetare

   Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

   Jessica Holappa

   Jessica Holappa

   Reg. Fastighetsmäklare

   Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

   sven
   Yousif Gorges

   Yousif Gorges

   Reg. Fastighetsmäklare

   Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

   Johan Lundberg

   Johan Lundberg

   Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

   Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

   Jennie Göthlin

   Jennie Göthlin

   Reg. Fastighetsmäklare

   Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

   Firas Pasha

   Firas Pasha

   Blivande mäklare

   Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

   Leo Wessman

   Leo Wessman

   Reg. Fastighetsmäklare

   Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

   sven

   Vill du sälja med oss?

   Bli kontaktad av en mäklare

   * Obligatoriska uppgifter

   Tjänster och information

   Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

   HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   Om HusmanHagberg