Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

Husman Hagberg - din mäklare i Hägersten

Att köpa bostad i Hägersten är att ge sig själv närhet till storstadens puls, samtidigt som naturen och Mälaren finns strax inpå husknuten. Att ta sig till Liljeholmen, Aspudden och Fruängen gör man enkelt med tunnelbanan, röda linjen, och i de fall man färdas med bil ligger E4:an nära. Kollektivtrafiken till Hägersten utgörs av två olika linjer, som skiljs åt vid Liljeholmen där det finns en stor galleria med matbutiker, klädaffärer och övrig service, samt bussanslutningar och Tvärbanan. Våra mäklare i Hägersten förmedlar varje år ett stort antal bostäder i den här personliga och trevliga stadsdelen i Stockholm.

Att bo i Hägersten

Hägersten är ett av de områden i Stockholm som blivit allt mer populärt de senaste åren, mycket tack vare sina härliga naturområden. Numera är det vanligt att både unga familjer och singlar bestämmer sig för att köpa lägenhet i Hägersten. Vid Midsommarkransen och Telefonplan hittar du såväl Konstfack som Svandammsparken, medan du som tycker om fotboll kan hitta ditt nya favoritlag i IFK Aspudden-Tellus. Sommartid är Vinterviken ett välbesökt och populärt klippbad som ligger i Örnsberg, nära Aspuddsparken som ger möjlighet till att spela minigolf och hälsa på getter och hästar. I Hägersten finns också Alfred Nobels gamla dynamitfabrik som numera fungerar som café, festlokal och restaurang.

Köpa lägenhet, villa eller bostadsrätt i Hägersten

Om du överväger att köpa bostad i Hägersten är du varmt välkommen att vända dig till oss för att få hjälp att hitta nyproduktionsprojekt som Tellus Tower och The Brick, eller varför inte en bostadsrätt i något av de charmiga 50-talshusen som ger stadsdelen sin karaktär? Vi förmedlar lägenheter i områden runt Vinterviken, Mälaren och Trekanten och om du tar kontakt med oss går vi gärna igenom dina preferenser för att kunna matcha dig med lämpliga objekt. Hägersten är ett område som bjuder på något för alla smaker, från konsthallen Färgfabriken till långa promenadslingor vid vattnet. Välkommen till din mäklare i Hägersten!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

 • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
 • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
 • Fredag 09.00-15.00

Postadress

 • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Söker mäklare

  Ponera att få en hög framtida inkomst och samtidigt ha en ledare som stöttar din utveckling så att du kan bli trygg och säker i din roll som mäklare, vore det inte guld?

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg