KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Nacka

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Nacka

Funderar du på att köpa eller sälja hus eller lägenhet i Nacka? Våra erfarna mäklare i Nacka har stor lokalkännedom och kan guida dig genom hela din bostadsaffär. Kommunen är ett bra val för dig som söker ett boende med närhet till det mesta. Området är en natur- och skärgårdskommun som erbjuder en direkt tillgång till havet. Samtidigt kan du enkelt resa med buss eller tvärbana in till Södermalm och innerstan på 10 - 20 minuter. Det går även enkelt att ta sig till områden som Hammarby sjöstad, Enskede och Värmdö. Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig som önskar köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka.

Att bo i Nacka

Nacka är ett säkert val för dig som ska köpa hus eller lägenhet och har flera gånger placerat sig högt upp i undersökningar om den kommun som det är bäst att bo i. Samhället har även utsetts till den kommun där det är bäst att ha familj, och tack vare att det bor många barnfamiljer i kommunen har du nära till bra skolor oavsett om du väljer Orminge, Nobelberget eller Nacka Centrum. För den som är sportintresserad finns det bra idrottsanläggningar och kommunens stolthet är handbollslaget Skuru IK. Om du ska köpa bostad i Nacka kan vi erbjuda havsnära lägenheter i områden som populära Nacka Strand och det nya området Tollare.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka

Våra erfarna mäklare har lång erfarenhet av förmedla bostäder i Nacka. Vi hjälper dig som vill köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Nacka. I kommunen finns det bostäder som passar såväl dig som vill bo i en trevlig villaidyll som dig som söker ett naturnära, modernt boende i en nyproducerad lägenhet. Det finns mycket att aktivera sig med i Nacka. Här finner du bland annat Boo Gård, Velamsunds naturreservat, välkända Yasuragi samt kulturcentrumet Dieselverkstaden. Om du kommer in till oss så guidar vi dig till de områden som passar dina kriterier. Vi berättar också gärna mer om bostäder med gångavstånd till naturområdet Nyckelviken och Skepparholmen. Välkommen till din mäklare i Nacka!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Nacka Forum, Romanstorget, 131 53 Nacka
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Tipsa oss och sponsra Skuru IK

Tipsa oss om någon som vill sälja sin bostad. Vid en affär skänker vi 2.000 kr till "ditt lag".

Nu släpper vi de första lägenheterna i brf Saltsjöblick till försäljning!

Bo nära hav och skog, med service alldeles intill.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg