Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Nacka

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Nacka

Funderar du på att köpa eller sälja hus eller lägenhet i Nacka? Våra erfarna mäklare i Nacka har stor lokalkännedom och kan guida dig genom hela din bostadsaffär. Kommunen är ett bra val för dig som söker ett boende med närhet till det mesta. Området är en natur- och skärgårdskommun som erbjuder en direkt tillgång till havet. Samtidigt kan du enkelt resa med buss eller tvärbana in till Södermalm och innerstan på 10 - 20 minuter. Det går även enkelt att ta sig till områden som Hammarby sjöstad, Enskede och Värmdö. Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig som önskar köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka.

Att bo i Nacka

Nacka är ett säkert val för dig som ska köpa hus eller lägenhet och har flera gånger placerat sig högt upp i undersökningar om den kommun som det är bäst att bo i. Samhället har även utsetts till den kommun där det är bäst att ha familj, och tack vare att det bor många barnfamiljer i kommunen har du nära till bra skolor oavsett om du väljer Orminge, Nobelberget eller Nacka Centrum. För den som är sportintresserad finns det bra idrottsanläggningar och kommunens stolthet är handbollslaget Skuru IK. Om du ska köpa bostad i Nacka kan vi erbjuda havsnära lägenheter i områden som populära Nacka Strand och det nya området Tollare.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka

Våra erfarna mäklare har lång erfarenhet av förmedla bostäder i Nacka. Vi hjälper dig som vill köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Nacka. I kommunen finns det bostäder som passar såväl dig som vill bo i en trevlig villaidyll som dig som söker ett naturnära, modernt boende i en nyproducerad lägenhet. Det finns mycket att aktivera sig med i Nacka. Här finner du bland annat Boo Gård, Velamsunds naturreservat, välkända Yasuragi samt kulturcentrumet Dieselverkstaden. Om du kommer in till oss så guidar vi dig till de områden som passar dina kriterier. Vi berättar också gärna mer om bostäder med gångavstånd till naturområdet Nyckelviken och Skepparholmen. Välkommen till din mäklare i Nacka!

Omdömen från våra kunder

"Supernöjd med Emma! Svarar alltid i telefon och återkopplar. En mäklare som du kan lita på till 100%, får dig att känna dig trygg genom hela processen då hon går in helhjärtat med försäljningen! Kunde inte varit nöjdare!"
Rosita S5 dagar
Verifierad kund
"Genom hela processen, mycket tydlig information, snabb återkoppling vid uppkomna frågeställningar och överlag ett trevligt bemötande gör att vi varmt kan rekommendera Tomas."
Jürgen V2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och saklig Han va inte för påträngande Jag vill rekommendera han , har haft kontakt med andra mäklare och jag har inte varit nöjd med deras bemötande Med andra ord Hurra Tomas Eriksson som har mycket goda kunskaper och erfarenheter 👍👍👍"
Ritva P2 veckor
Verifierad kund
"Trygg och proffsig känsla, från första mötet till dess att kontraktet var klart. Längre än så har vi inte kommit i processen, men vi ser fram emot fortsättningen och vår nya bostad :-)"
Magdalena S2 veckor
Verifierad kund
"Emma är en skicklig mäklare som hjälpt mig att sälja min lägenhet snabbt och enkelt."
Axel K3 veckor
Verifierad kund
"Svårt att hitta en mer seriös, effektiv och proffesionell mäklare! Emma har nu sålt 3:e objektet åt oss inom familjen. Mycket bra bemötande, kunnig, erfaren, effektiv och tillgänglig, dvs allt man kan önska sig vid denna typ av affär.. Vi kan verkligen rekommendera mäklare Emma Bivstedt //Richard"
Richard B3 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren i Nacka! Trots hög arbetsbelastning och dålig marknad har Emma gjort allt för att avsluta min bostadsaffär så kan inte annat än vara tacksam trots ekonomisk förlust…"
Martina C9 veckor
Verifierad kund
"Emma bemötte oss med engagemang och empati. Hon förstod våra behov som småbarnsfamilj och hjälpte oss att välja rätt bostad. "
Victor L10 veckor
Verifierad kund
"Emma fick min lägenhet såld. Hon har ett trevligt bemötande och ger god service. Jag rekommenderar henne varmt. "
Saba K13 veckor
Verifierad kund
"Tomas har ett vänligt och professionellt bemötande. Han anpassar sig smidigt till det aktuella läget och har slutfört bostadsaffären på bästa möjliga sätt. "
Christina C13 veckor
Verifierad kund
"Ställer alltid upp för kunden. Svarar alltid snabbt på alla frågor. Tror inte vi hade fått någon köpare om inte Emma hade tagit hand om henne så väl. Sammantaget så är hon en perfekt mäklare."
Eva E13 veckor
Verifierad kund
"Emma är ett proffs och henne kan man alltid fråga och då få bra och tydliga svar. Emma har humor och är mycket trevlig. Emma är bäst. "
Ulf E13 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt ocu sålt sex fastiheter och två bostadsrätter tidigare, och Anders är utan tvekan den bästa mäklare jag haft. "
Lars Georg B15 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, påläst och kunnig. Snabba svar och kontakt"
Lena A15 veckor
Verifierad kund
"Initialt skulle vi gå på en annan visning än för bostaden som köptes. Vi blev väldigt bra bemötta och tipsade om andra lägenheter som fanns i området som Emma tog med oss på och visade. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi uppskattade att hon var väl informerad av lägenheterna, där hon pratade positivt om dom utan att försöka sälja in dom bara för att få dom sålt. Vi uppskattade att vi aldrig kände att Emma försökte sälja på oss någon av lägenheterna, utan hon fanns där om vi hade frågor och var väldigt tillmötesgående. "
Jessica N15 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, sympatisk, och erfaren."
Trygve L16 veckor
Verifierad kund
"Emma är mycket professionell och enkel att ha och göra mig. Trots svår marknad behåller behålls lugnet och det fanns ingen press på mig som säljare att släppa lägenheten snabbt utan jag uppmanades i stället att ha is i magen. Efter justering av säljstrategi fick jag det pris jag siktade på."
Michael C17 veckor
Verifierad kund
"Mycket noggrann och hjälpsam mäklare"
Johan J17 veckor
Verifierad kund
"Professionell, driven och trygg partner i försäljningen. Rekommenderas varmt 👌"
Tomas S17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Nacka Forum, Romanstorget, 131 53 Nacka
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Tipsa oss och sponsra Skuru IK

Tipsa oss om någon som vill sälja sin bostad. Vid en affär skänker vi 2.000 kr till "ditt lag".

Brf Saltsjöblick – nyproduktion med inflyttning slutet av 2024.

Bo nära hav och skog med service alldeles intill. Försäljning pågår.

Köp bostad i trevliga Brf Ampere

60 moderna bostadsrätter i varierade storlekar från 25 till 123 kvm med inflyttning första kvartalet 2025.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg