Emma Bivstedt

Hemma överallt i Nacka

Din mäklare i Nacka

Kontakta mig

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

Nacka

sven

Omdömen från mina kunder

"Supernöjd med Emma! Svarar alltid i telefon och återkopplar. En mäklare som du kan lita på till 100%, får dig att känna dig trygg genom hela processen då hon går in helhjärtat med försäljningen! Kunde inte varit nöjdare!"
Rosita S1 veckor
Verifierad kund
"Emma är en skicklig mäklare som hjälpt mig att sälja min lägenhet snabbt och enkelt."
Axel K3 veckor
Verifierad kund
"Svårt att hitta en mer seriös, effektiv och proffesionell mäklare! Emma har nu sålt 3:e objektet åt oss inom familjen. Mycket bra bemötande, kunnig, erfaren, effektiv och tillgänglig, dvs allt man kan önska sig vid denna typ av affär.. Vi kan verkligen rekommendera mäklare Emma Bivstedt //Richard"
Richard B4 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren i Nacka! Trots hög arbetsbelastning och dålig marknad har Emma gjort allt för att avsluta min bostadsaffär så kan inte annat än vara tacksam trots ekonomisk förlust…"
Martina C10 veckor
Verifierad kund
"Emma bemötte oss med engagemang och empati. Hon förstod våra behov som småbarnsfamilj och hjälpte oss att välja rätt bostad. "
Victor L11 veckor
Verifierad kund
"Emma fick min lägenhet såld. Hon har ett trevligt bemötande och ger god service. Jag rekommenderar henne varmt. "
Saba K13 veckor
Verifierad kund
"Ställer alltid upp för kunden. Svarar alltid snabbt på alla frågor. Tror inte vi hade fått någon köpare om inte Emma hade tagit hand om henne så väl. Sammantaget så är hon en perfekt mäklare."
Eva E14 veckor
Verifierad kund
"Emma är ett proffs och henne kan man alltid fråga och då få bra och tydliga svar. Emma har humor och är mycket trevlig. Emma är bäst. "
Ulf E14 veckor
Verifierad kund
"Initialt skulle vi gå på en annan visning än för bostaden som köptes. Vi blev väldigt bra bemötta och tipsade om andra lägenheter som fanns i området som Emma tog med oss på och visade. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi uppskattade att hon var väl informerad av lägenheterna, där hon pratade positivt om dom utan att försöka sälja in dom bara för att få dom sålt. Vi uppskattade att vi aldrig kände att Emma försökte sälja på oss någon av lägenheterna, utan hon fanns där om vi hade frågor och var väldigt tillmötesgående. "
Jessica N16 veckor
Verifierad kund
"Emma är mycket professionell och enkel att ha och göra mig. Trots svår marknad behåller behålls lugnet och det fanns ingen press på mig som säljare att släppa lägenheten snabbt utan jag uppmanades i stället att ha is i magen. Efter justering av säljstrategi fick jag det pris jag siktade på."
Michael C17 veckor
Verifierad kund
"Mycket noggrann och hjälpsam mäklare"
Johan J17 veckor
Verifierad kund
"Professionell, driven och trygg partner i försäljningen. Rekommenderas varmt 👌"
Tomas S18 veckor
Verifierad kund
"Duktig, trevlig påläst och hjälpsam."
Nils L19 veckor
Verifierad kund
"Bäst! Rekommenderar verkligen!"
Annakarin D20 veckor
Verifierad kund
"Trevlig o kunnig påläst. En tjej som verkligen kan vårt närområde."
Sören J23 veckor
Verifierad kund
"Emma har varit mycket lättillgänglig, transparent och extremt noggrann när det gäller både tele- och fysisk kontakt. Vår affär är inte helt avslutad så önskad bedömning baseras på vad som är utfört till dags datum. Slutlig bedömning kan ske efter 15 dec 2023. 2023-08-28 / Fortsatt trevlig dag! Thomas Ekelund "
Thomas E26 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och insatt. Tillgänglig för frågor. Är trevlig i sätt att vara."
Helena W36 veckor
Verifierad kund
"Emma har varit hjälpsamt, hon har orienterat oss på bästa sättet, hon är mycket kunnig i sitt arbete."
Jesus A37 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra och vi har haft en god dialog. Emma har varit tillgänglig och kunnat svara på våra frågor. "
Annika Å37 veckor
Verifierad kund
"Emma besitter mycket kunskap och visar stort engagemang för sitt yrke. Trevlig och bra att ha som mäklare "
Lars Johan N37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

När jag hjälper dig som säljare att genomföra en trygg och säker affär med högsta möjliga betalt för din bostad, då trivs jag! Som person är jag positiv, mycket målinriktad och lösningsfokuserad. Bor och lever med min familj i Nacka sedan 2003, vilket gör att jag har full koll på området och har ett stort kontaktnät här. Mitt mål är inte bara att sälja mest - utan även bäst - och att alla mina kunder ska vara så nöjda att de vill rekommendera mig vidare. Jag lägger min själ i varje uppdrag. Mina extra ansträngningar och insatser i varje enskilt uppdrag har resulterat i att jag enligt reco.se har haft högst betyg av mäklarna i Nacka för helåret 2018, helåret 2019, Q4 2020 och helåret 2021. Dessutom har jag under flera år legat i topp (1:a, 3:a och 2:a) vad gäller antalet rekommendationer från tidigare säljare på hittamaklare.se. Jag vet att jag som mäklare kan göra stor skillnad och att de extra ansträngningarna ger resultat och lönar sig. Det är en glädje och förmån att ha så nöjda kunder. Går du i säljtankar? Kontakta mig gärna för att boka ett möte, om du ska sälja din villa, lägenhet eller tomt i Nacka. Välkommen att bli en nöjd kund du också!

Mina försäljningar

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Boka tid med Emma direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg