Tomas Eriksson

Hemma överallt i Nacka

Din mäklare i Nacka

Kontakta mig

Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Nacka

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Tomas har ett vänligt och professionellt bemötande. Han anpassar sig smidigt till det aktuella läget och har slutfört bostadsaffären på bästa möjliga sätt. "
Christina C2 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, påläst och kunnig. Snabba svar och kontakt"
Lena A3 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, kunnig, erfaren, lätt att ha och göra med"
Stefan L31 veckor
Verifierad kund
"Trevlig tillmötesgående ger snabba svar "
Anne O53 veckor
Verifierad kund
"Tomas är jättetrevlig och hjälpsam, han lyssnar på både säljare och köpare. Han överdriver inte och är medveten vad han säljer och presenterar på fin sätt. Vi är väldigt nöjda med honom och jag skulle rekommendera honom till alla oavsett om man köper eller säljer. "
Amra R56 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Lugn, trygg, erfaren och tillgänglig. Levde absolut upp till alla förväntningar man kan tänkas ha på en mäklare, tack vare Tomas blev det en enkel och smidig affär. Toppbetyg! "
Christoffer K59 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, ödmjuk. Gav tydlig och ärlig information. Bästa mäklaren vi träffat."
Carl G104 veckor
Verifierad kund
"Tomas bemötande till oss som kund har varit gott. Vi fick bra och tydlig information om den bostadsrätt vi ville köpa. Han har också varit snabb på att svara då de frågor och undringar vi haft via mail. Detta är en stor affär för oss och därför hade vi också stora förväntningar vilka hittills infriats."
Kerstin V108 veckor
Verifierad kund
"Sålde en BRL. Hade höga förväntningar och höga krav. (En viktig affär för mig, hade köpt innan jag sålde) Blev mycket nöjd med slutpris, bemötande, löpande information, antal visningar som i Corona-tider blev fler än annars, proffsiga foton, löpande sms dialog om samtalen inte gick fram då jag arbetar utan tillgång till direkt kontakt. Kommer definitivt rekommendera Tomas till andra. Mycket nöjd!! "
Millan A139 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsigt bemötande, engagerad och bra kunskap som gjorde att försäljningen gick väldigt bra. Jag blev väldigt nöjd med affären och det mesta byggde på Tomas råd. Stor skillnad mot, och mycket bättre än, mäklaren som min flickvän anlitade (vi sålde samtidigt). Jag kan definitivt rekommendera Tomas!"
Sven B148 veckor
Verifierad kund
"Tomas sålde vår tvåa i Sickla. Vi köpte den i slutet av 2017 när priserna var höga och förväntade oss en förlustaffär. Men det blev det inte med Tomas! Han har varit väldigt trevlig och professionell under hela resans gång. Med sin erfarenhet har han hjälpt oss fatta rätt beslut och fått oss att känna trygghet. Svarat snabbt och utförligt när vi haft funderingar. Väldigt bra kännedom om Nacka. Vi rekommenderar verkligen Tomas om man vill ha en bra mäklare och säljer gärna med hjälp av honom igen!"
Christian Å164 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare! Bästa jag haft!"
Tobias W165 veckor
Verifierad kund
"Tomas hjälpte oss att sälja vår 2:a i Sickla och vi kunde inte vara mer nöjda! En mycket duktig och erfaren mäklare med ett brinnande engagemang hela vägen. Kan varmt rekommendera Tomas och kontaktar honom gärna igen vid framtida försäljningar!"
Caroline B165 veckor
Verifierad kund
"Sålt min pappas bostadsrätt. Tydlig med informationen. Lätt att prata med. Önskade att få en bra hjälp då jag inte har några erfarenheter a att sälja en anhörigs bostad."
Ragnar S174 veckor
Verifierad kund
"Köpt en 2:a i Sickla. Väldigt bra bemötande från mäklaren. Väldigt professionell och snabb med sina svar vid frågor. Eftersom vi inte bor i samma stad så skötte mäklaren det bra med digital visning. En väldigt bra upplevelse för att vara min första gång att köpa en lägenhet. "
Amanda C181 veckor
Verifierad kund
"Sålde min lägenhet med hjälp av Tomas. Han var professionell, kunnig och skötte all kommunikation väldigt bra."
Andreas F182 veckor
Verifierad kund
"Bostadsrätt i nacka. Tomas har varit engagerad och trevlig från första början. Jag har bara bra upplevelse utav detta. Tack!"
Adam L182 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och uppriktig, svarar snabbt och sakligt och har varit mycket hjälpsam vid vår försäljning samt vid frågor rörande försäljningen. Vi är väldigt nöjda, samarbetar gärna igen vid framtida försäljningar."
Sara T182 veckor
Verifierad kund
"Jag köpte en tvårums lägenhet i Älta. Tomas var klockren från första sekunden på visningen till sista sekunden på kontoret idag. Jag har aldrig träffat en trevligare och duktigare mäklare än Tomas, och skulle rekommendera honom till alla! "
Marcus O188 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1997 och brinner för affären och kundrelationerna. Jag förmedlar villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter. Är noggrann som person och lämnar sällan något åt slumpen. Driver och är kontorschef för våra två kontor i Tyresö/Älta och Nacka sedan flera år. Jag har även stor erfarenhet av nyproduktionsförsäljning och projektering av bostäder. Att jobba som fastighetsmäklare och driva kontor i branschen är en livsstil. Ingen affär är den andra lik och man får aldrig ta något för givet, jobbet måste göras. Vid sidan av mitt vanliga arbete är jag även ideellt aktiv som frivillig sjöräddare inom SSRS Stockholm. Skärgården och båtlivet är min passion och det känns bra att få ge tillbaka av min tid och kunskap för att hjälpa andra i nöd. Man får enormt mycket tillbaka av att hjälpa människor som ibland inte befinner sig i den situation de önskar, oavsett om det har med försäljning av bostäder att göra eller vid olyckstillbud till sjöss.

Mina försäljningar

Tomas Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

070-884 09 92

tomas.eriksson@husmanhagberg.se

Boka tid med Tomas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg