Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Värmdö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Värmdö

Välkommen till underbara Värmdö! Det är nu över tjugo år sedan HusmanHagberg öppnade här på Värmdö. Det ger oss en lång erfarenhet av fastighetsförmedling av fritidshus, villor, radhus, lägenheter och tomter. Våra erfarna mäklare har koll på närområdet. Vi har ett stort kontaktnät och är ett professionellt, personligt och trevligt gäng. Att göra affärer är något vi älskar och brinner för. Våra mäklare gör alltid sitt yttersta för att du ska göra en smidig och lyckad bostadsaffär.

Som din lokala mäklare på Värmdö är vi extra stolta över våra återkommande höga kundbetyg. Gå gärna in och läs om vad våra kunder säger på Reco. Boka oss för en förutsättningslös värdering och ett kostnadsfritt möte. Ring, maila eller kom förbi vårt mäklarkontor på Tyra Lundgrens Väg 6 i Gustavsbergs hamn!

Att bo eller att ha fritidshus på Värmdö

Värmdö är Stockholms allra vackraste skärgårdskommun. I och med att den är belägen endast 20 min från staden har kommunen seglat upp och blivit en av de populäraste för såväl permanentboende som fritidsboende. Det som präglar vår kommun är såklart främst närheten till havet och den vackra naturen. Huvudort är Gustavsberg som bjuder på en blandning av nyproducerade hus och äldre bruksbebyggelse med hamnen som ett härligt nav.

Tips är att planera in ett besök i vår underbara kommun. Det brukar i sin tur skapa ett fortsatt intresse och en nyfikenhet för att flytta hit på något sätt. Har du frågor eller funderingar på att köpa tomt, villa, radhus, lägenhet eller fritidshus på Värmdö med omnejd är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare berättar gärna mer om fördelarna av att köpa bostad här i kommunen.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Värmdö

Efter flera år som verksamma fastighetsmäklare här på Värmdö har vi uppfattat att det som våra kunder efterfrågar är kunskap om den lokala marknaden, återkommande återkoppling samt höga slutpriser. Det utgår vi från i vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att leverera en mäklartjänst av högsta kvalité. Oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad så står vi redo att hjälpa dig.

Våra mäklare ser fram emot att träffa dig som önskar få en värdering av din bostad, som funderar på att sälja en bostad eller som är på gång att köpa en bostad.

Omdömen från våra kunder

"Vi letade efter en ny boende och viste inte i vilket område vi ville bo. En dag träffades vi med Ulrika på en av vinningar i Värmdö. Ulrika har presenterat ett hus och ett område samt fördelar/nackdelar att bo där och som resultatet har vi köpt huset. Inom försäljning period svarade Ulrika på alla frågor som vi hade snabbt och tydligt. Som tycker jag mest är Ulrika’s oberoende attityd till säljare och köpare, hon företräder intressen alla parter, det är professionellt tror jag. Vi är nöjda och rekommenderar Ulrika som er mäklare! //Alex"
Alex D49 minuter
Verifierad kund
"Från att vi träffade Ulrika inför valet av mäklare har hon varit vår och vi tror även köparens mäklare. Ulrika har varit proffsig, kunnig, engagerad, informativ, tydlig och lyhörd för våra önskemål gällande våra behov och beskrivning av vår bostad. Hon har också läst oss på ett bra sätt och drivit oss framåt på ett trevligt och sakligt sätt. Vi hade "aldrig" bråttom, men när väl saker satte igång insåg vi att vi var på väg och att Ulrika hade hjälpt oss att sätta ett väl avvägt annonserat pris. Vi fick en process som var smidig och fri från överraskningar och hade ett trevligt möte med köparna när vi skrev på överlåtelseavtalet. Vårt avslut och deras början. "
Christian L22 timmar
Verifierad kund
"Smidig och snabb affär, Smidig och snabb affär"
Axel R2 dagar
Verifierad kund
"Mkt bra bemötande När hon tog över som mäklare upplevde man att försäljningen tog fart, det blev mer aktivt. Allting sköttes jättebra, man ficksnabb återkoppling. Jag är lite besviken på att priset blev så lågt, men vi hade ju bestämt ett lågt utgångspris pga hur marknaden såg ut. Kändes som om man kunnat värdera trädgård och växthus bättre."
Ing-Marie T2 dagar
Verifierad kund
"Trygg och trovärdig. Snabb med tydlig återkoppling. Proffsig!"
Katarina L2 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och engagemang. En öppen dialog som kändes förtroendefull för mig. "
Karin L5 dagar
Verifierad kund
"Som köpare hade jag en väldigt positiv upplevelse och fin kontakt med Charlotte som var professionell, trevlig, tillmötesgående och hade koll på allt. Det kändes tryggt. Rekommenderas varmt! "
Laura D1 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och personlig som tar sig tid och gör allting noggrant för bästa utfall. Sålde min lägenhet inom en vecka från aktivering och allt flöt på toppen från början till slut. Kan varmt rekommendera Charlotte! "
Jasmine S1 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är en fantastisk Mäklare som vi har här på Värmdö. Försäljningen gick super snabbt och smidigt och Ulrika har varit behjälplig både under försäljningen och efter.stort tack till er alla på HusmanHagberg Värmdö "
Anna Å2 veckor
Verifierad kund
"Det har varit en lång process där jag inte ens behövt gått ut på Hemnet med lägenheten utan bara varit uppe på HusmanHagbergs egen sida om kommande lägenhetsförsäljningar, har för mig att det har varit 3-4 visningar totalt, Ulrika har stått ut med mina turer fram och tillbaka men till slut så fick jag ett bud som jag tyckte var helt OK, har blivit tvungen att sälja, trots att jag trivts väldigt bra, på grund av den höga räntan och amorteringskravet, tack för din proffsiga hjälp! Danne"
Dan S2 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och snabb, och bra med kommunikationen. Rekommenderar starkt!"
Jacob N3 veckor
Verifierad kund
"Tack Charlotte för bra engagemang och smidiga lösningar. Alla förväntningar uppfyllda."
Petra L3 veckor
Verifierad kund
"Erfaren .Hon har mycket bra kunskap om området . Trevligt bemötande mot mej som säljare"
Caroline J3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, tydlig ! Jag är nöjd !"
Katja S4 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, kompetent och professionell. Vi kände oss väldigt trygga som köpare av det objekt som Jenny var mäklare för.."
Camilla L4 veckor
Verifierad kund
"Jenny är den trevligaste, hårdast arbetande och effektivaste mäklaren på värmdö. Har hjälpt både mig och mina föräldrar med flera bra bostadsaffärer. Har stenkoll på marknaden och väldigt mån om sina kunder. Simply the best!"
Tommy Å4 veckor
Verifierad kund
"Snabb och proffsigt bemötande. Tog snabbt fram bostad jag var intresserad av.. mycket smidig affär med nöjd köpare och säljare"
Tommy Å5 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Jenny utförde sitt jobb som mäklare på ett väldigt proffsigt sätt hon hörde av sig när hon hade sagt och har hela vägen haft ett otroligt proffsigt och ordning och reda på hela affären. "
Eva W5 veckor
Verifierad kund
"Jag har anlitat Jenny vid en tidigare försäljning och jag tycker att jag blivit mycket proffsigt bemött. Hon ger ett förtroendefullt intryck, så jag känner mig i goda händer i en situation där mycket pengar står på spel + att det är så många bitar som ska falla på plats."
Sif B5 veckor
Verifierad kund
"Bra engagemang och smidiga lösningar"
Malin H7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Gustavbergs Hamn / Tyra Lundgrens väg 6, 13440 Gustavsberg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Tyra Lundgrens väg 6, 134 40 Gustavsberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi vill bli fler!

HusmanHagberg Värmdö är ett av kedjans största och mest etablerade mäklarkontor. Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och söker förstärkning till kontoret. Vi söker därför dig som brinner för mäklaryrket, har eget driv och framtidsambitioner.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg