Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Värmdö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Värmdö

Välkommen till underbara Värmdö! Det är nu över tjugo år sedan HusmanHagberg öppnade här på Värmdö. Det ger oss en lång erfarenhet av fastighetsförmedling av fritidshus, villor, lägenheter och tomter. Våra erfarna mäklare har koll på närområdet. Vi har ett stort kontaktnät och är ett professionellt, personligt och trevligt gäng. Att göra affärer är något vi älskar och brinner för. Våra mäklare gör alltid sitt yttersta för att du ska göra en smidig och lyckad bostadsaffär.

Som din lokala mäklare på Värmdö är vi extra stolta över våra återkommande höga kundbetyg. Gå gärna in och läs om vad våra kunder säger på Reco. Boka oss för en förutsättningslös värdering och ett kostnadsfritt möte. Ring, maila eller kom förbi vårt mäklarkontor på Tyra Lundgrens Väg 6 i Gustavsbergs hamn!

Att bo eller att ha fritidshus på Värmdö

Värmdö är Stockholms allra vackraste skärgårdskommun. I och med att den är belägen endast 20 min från staden har kommunen seglat upp och blivit en av de populäraste för såväl permanentboende som fritidsboende. Det som präglar vår kommun är såklart främst närheten till havet och den vackra naturen. Huvudort är Gustavsberg som bjuder på en blandning av nyproducerade hus och äldre bruksbebyggelse med hamnen som ett härligt nav.

Tips är att planera in ett besök i vår underbara kommun. Det brukar i sin tur skapa ett fortsatt intresse och en nyfikenhet för att flytta hit på något sätt. Har du frågor eller funderingar på att köpa tomt, villa, lägenhet eller fritidshus på Värmdö med omnejd är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare berättar gärna mer om fördelarna av att köpa bostad här i kommunen.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Värmdö

Efter flera år som verksamma fastighetsmäklare här på Värmdö har vi uppfattat att det som våra kunder efterfrågar är kunskap om den lokala marknaden, återkommande återkoppling samt höga slutpriser. Det utgår vi från i vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att leverera en mäklartjänst av högsta kvalité. Oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad så står vi redo att hjälpa dig.

Våra mäklare ser fram emot att träffa dig som önskar få en värdering av din bostad, som funderar på att sälja en bostad eller som är på gång att köpa en bostad.

Omdömen från våra kunder

"Kunnig och förtroendeingivande och trevlig!"
PIA MARIE S2 dagar
Verifierad kund
"Bra kommunikation och proffsigt bemötande hela vägen. Rekommenderas absolut!"
Rolf Egil Emanuel B1 veckor
Verifierad kund
"Bra och positiv rakt igenom. Rekommenderas. "
Sara Maria B1 veckor
Verifierad kund
"5/5, Charlotte är en glad och utåtriktad mäklare. Hon jobbade proaktivt med min försäljning och det underlättade mycket för mig när vi själva hade köpt ny bostad."
Patrick N2 veckor
Verifierad kund
"Upplevde mäklaren som effektiv, noggrann och pålitlig."
Rolf B2 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande, stor kunskap och engagemang med det lilla extra. Väldigt nöjda! "
Ida H2 veckor
Verifierad kund
"Båda gånger jag har haft med Ulrika att gör har det gått över förväntan. "
Max H2 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är lyhörd och proffsig i sitt bemötande. Hon informerar på ett tydligt och sakligt sätt. Ulrika är dessutom en varm person som inger trygghet. Rekommenderar å det varmaste att anlita Ulrika."
Sophie D2 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell, noggrann och trevlig."
Ninnie B2 veckor
Verifierad kund
"Hittils har allt gått utmärkt. Men affären är inte klar än. Ni kunde vänta tills försäljningen är helt klart."
Irja T3 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig. Har guidat oss genom hela köpet på ett mycket bra sätt. "
Maria K4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och förtroendeingivande bemötande."
Johan F4 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig och tillmötesgående. Mycket nöjd!"
Kristina M4 veckor
Verifierad kund
"Med kunskap, erfarenhet och ett mycket trevligt bemötande har Charlotte hanterat försäljningsprocessen på ett fantastisk bra sätt. Säljare och köpare möts upp med rätt förutsättningar vilket borgar för en bra affär för båda parter. Stort tack Charlotte!"
Crippa N4 veckor
Verifierad kund
"Charlotte har varit en klippa! Vi var i kontakt med många av mäklarna på Värmdö och Charlotte gjorde jobbet som jag vet att man som säljare önskar. Hon var snabb i återkoppling, höll oss uppdaterade under processen, alltid med vassa argument till varför vi borde köpa fastigheten.. Hennes ihärdighet ledde till att det till slut blev ett köp och vi är jätteglada över det! "
Melanie S4 veckor
Verifierad kund
"Jenny hade bra återkoppling och förståelse. Hon var samtidigt noggrann mot oss, säljarna samt de andra budgivarna enligt mig. Vi var helt enkelt mycket nöjda med vår upplevelse av henne! "
Nina H6 veckor
Verifierad kund
"Bäst, sålde på första förhandsvisning😀"
Arne M6 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam driven trevlig. Svarar alltid och meddelar vad som händer. Tack Jenny "
Mats R8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig och lätt att ha att göra med. Vi fick en fantastiskt smidig affär. Superglada!"
Hans L8 veckor
Verifierad kund
"Proffesionell och kompetent mäklare den bästa vi har haft."
Alexandra L9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Gustavbergs Hamn / Tyra Lundgrens väg 6, 13440 Gustavsberg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Tyra Lundgrens väg 6, 134 40 Gustavsberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi vill bli fler!

HusmanHagberg Värmdö är ett av kedjans största och mest etablerade mäklarkontor. Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och söker förstärkning till kontoret. Vi söker därför dig som brinner för mäklaryrket, har eget driv och framtidsambitioner.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg