Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Värmdö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Värmdö

Välkommen till underbara Värmdö! Det är nu över tjugo år sedan HusmanHagberg öppnade här på Värmdö. Det ger oss en lång erfarenhet av fastighetsförmedling av fritidshus, villor, radhus, lägenheter och tomter. Våra erfarna mäklare har koll på närområdet. Vi har ett stort kontaktnät och är ett professionellt, personligt och trevligt gäng. Att göra affärer är något vi älskar och brinner för. Våra mäklare gör alltid sitt yttersta för att du ska göra en smidig och lyckad bostadsaffär.

Som din lokala mäklare på Värmdö är vi extra stolta över våra återkommande höga kundbetyg. Gå gärna in och läs om vad våra kunder säger på Reco. Boka oss för en förutsättningslös värdering och ett kostnadsfritt möte. Ring, maila eller kom förbi vårt mäklarkontor på Tyra Lundgrens Väg 6 i Gustavsbergs hamn!

Att bo eller att ha fritidshus på Värmdö

Värmdö är Stockholms allra vackraste skärgårdskommun. I och med att den är belägen endast 20 min från staden har kommunen seglat upp och blivit en av de populäraste för såväl permanentboende som fritidsboende. Det som präglar vår kommun är såklart främst närheten till havet och den vackra naturen. Huvudort är Gustavsberg som bjuder på en blandning av nyproducerade hus och äldre bruksbebyggelse med hamnen som ett härligt nav.

Tips är att planera in ett besök i vår underbara kommun. Det brukar i sin tur skapa ett fortsatt intresse och en nyfikenhet för att flytta hit på något sätt. Har du frågor eller funderingar på att köpa tomt, villa, radhus, lägenhet eller fritidshus på Värmdö med omnejd är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare berättar gärna mer om fördelarna av att köpa bostad här i kommunen.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Värmdö

Efter flera år som verksamma fastighetsmäklare här på Värmdö har vi uppfattat att det som våra kunder efterfrågar är kunskap om den lokala marknaden, återkommande återkoppling samt höga slutpriser. Det utgår vi från i vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att leverera en mäklartjänst av högsta kvalité. Oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad så står vi redo att hjälpa dig.

Våra mäklare ser fram emot att träffa dig som önskar få en värdering av din bostad, som funderar på att sälja en bostad eller som är på gång att köpa en bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 25/6, 14:00

Besöksadress

  • Gustavbergs Hamn / Tyra Lundgrens väg 6, 13440 Gustavsberg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Tyra Lundgrens väg 6, 134 40 Gustavsberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi vill bli fler!

HusmanHagberg Värmdö är ett av kedjans största och mest etablerade mäklarkontor. Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och söker förstärkning till kontoret. Vi söker därför dig som brinner för mäklaryrket, har eget driv och framtidsambitioner.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för maj månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 1,6% för bostadsrätter och 1,2% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.