Ulrika Andersson

Hemma överallt Värmdö

Din mäklare på Värmdö

Kontakta mig

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Värmdö

sven

Omdömen från mina kunder

"Mycket trevligt Hade svar på alla frågor vi hade. "
Titti S2 dagar
Verifierad kund
"Ulrika är mycket professionell i sitt arbete . Jag rekommenderar varmt Ulrika "
Marie G6 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är väldigt kunnig, engagerad och seriös. "
Maria A9 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är trevlig, kunnig och förstående. Stressar inte på oss som köpare utan låter oss få den tid vi behöver. Vi har fått stort förtroende för henne."
Anette M11 veckor
Verifierad kund
"I am very pleased with how Ulrika handled the sale of my property. She has worked very hard and kept me well informed especially as I am British and live in the UK. I would recommend her to others. "
Patricia G12 veckor
Verifierad kund
"Hon är bra och kan området Hjortensodling. Måste man skriva mer än detta för att kunna skicka svaret? "
Mona N14 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med HusmanHagberg och har anlitat dem flera gånger. Ulrika Hagberg inger förtroende och lugn vilket är viktigt. Deras proffessionalitet gör att jag mer än gärna rekommenderar andra att anlita dem!"
Therese L15 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt kommunikation! Allt ok"
Anne-Christine L15 veckor
Verifierad kund
"Hon var ärlig person. Hon brydde sig om sin kund. "
Babak B15 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är en mycket kunnig och duktig mäklare. Hon har funnits med oss genom två husförsäljningar och båda gångerna bidragit med sitt kunnande, bra strategier och stöd till oss som säljare. Rekommenderar varmt Ulrika som mäklare!"
Josefina T15 veckor
Verifierad kund
"Köpet på Gezelius väg 14 gick med en väldans fart p g a att Ulrika handlade väldigt snabbt. Vi har ett väldigt gott samarbete med Ulrika, som nu skall sälja min lägenhet. Hon är effektiv , trevlig och man känner sig trygg med hennes hjälp vid försäljningen. Allt gott till Ulrika!!"
Berit N15 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och förtroendeingivande och trevlig!"
PIA MARIE S17 veckor
Verifierad kund
"Upplevde mäklaren som effektiv, noggrann och pålitlig."
Rolf B19 veckor
Verifierad kund
"Båda gånger jag har haft med Ulrika att gör har det gått över förväntan. "
Max H19 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är lyhörd och proffsig i sitt bemötande. Hon informerar på ett tydligt och sakligt sätt. Ulrika är dessutom en varm person som inger trygghet. Rekommenderar å det varmaste att anlita Ulrika."
Sophie D19 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell, noggrann och trevlig."
Ninnie B19 veckor
Verifierad kund
"Hittils har allt gått utmärkt. Men affären är inte klar än. Ni kunde vänta tills försäljningen är helt klart."
Irja T20 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är en mycket aktiv mäklare som noggrant följer upp med alla som varit på visning - eller inte kommit på visning trots anmälan - och som hela tiden hållit mig uppdaterad. Samtidigt har hon noggrant skyddat intressenters integritet. Tack också för styling tipsen och för att ni alltid väljer utmärkta fotografer"
Kathleen H31 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var både väldigt professionell, noggrann och trevlig. Hon lotsade mig som mindre erfaren genom köpet med tålamod och tydliga förklaringar. Hon svarade på alla mina frågor och var mycket kunnig. Jag känner ett stort förtroende för Ulrika, vilket var mycket viktigt för mig i en bostadsaffär."
Peter S32 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var proffsig under hela processen, gav bra råd utan att pusha för mycket, var inlyssnande så vi kände oss trygga tills allt var i hamn med försäljningen"
Ingrid Magdalena M34 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Professionell, lyhörd och expert på kundåterkoppling! Ulrika har varit fastighetsmäklare på HusmanHagberg sedan 2003 och började arbeta här i kommunen i samband med familjens flytt till Värmdö 2012. Sedan 2018 är hon dessutom en av delägarna på kontoret och ansvarar för allt från marknadsföring, trivsel på kontoret till stöttning av kollegor. När det gäller affärer så är hon erfarenheten själv och har med det lärt sig vikten av att alltid sätta kundrelationen i fokus. Väljer du att anlita Ulrika kan du vara säker på att allt sköts med största noggrannhet och att inget kommer att lämnas åt slumpen. ”Mäklaryrket är ett varierande arbete med mycket kundkontakter, vilket passar mig bra. Alla bostadsförsäljningar är unika och för mig är det viktigt att vara lyhörd mot dig som kund. Jag erbjuder alltid mina kunder ett genuint engagemang och levererar en hög kvalitet genom hela processen. Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad är du varmt välkommen att kontakta mig så hoppas jag få äran att hjälpa dig vidare med din bostadsaffär. Min målsättning är inte bara att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.” På Reco.se får både säljare och köpare lämna kommentarer efter genomfört samarbete och där har Ulrika fått ett flertal utmärkelser genom åren, bl a som den mest rekommenderade mäklaren på Värmdö och den med högst betyg. Ulrika får alltid höga betyg och har som snitt 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Gå gärna in och läs hennes omdömen. Vi har valt ut den kanske mest träffande: ”En genuint varm och fantastisk trevlig person som inger ett stort förtroende och som verkligen överträffade våra förväntningar! Engagerad, proffsig, strategisk, positiv och ett väldigt bra stöd och bollplank genom hela vår utmanande säljprocess som förändrades snabbt med ett nytt ränteläge och en bostadsmarknad som blev avvaktade. Vi fick snabba och regelbundna uppdateringar på vad som hände vilket kändes väldigt tryggt. Ser alltid möjligheter och lösningar även när det är motigt. Snabb på att svara och återkoppla på alla frågor som vi hade via mejl eller telefon. Vi är så nöjda med Ulrika och vi kommer absolut att anlita henne igen vid kommande försäljningar. Helt enkelt rätt person på rätt plats, rekommenderar henne varmt!”

Mina försäljningar

Ulrika Andersson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ulrika direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg