KarriärOm oss

Ulrika Andersson

Hemma överallt Värmdö

Din mäklare på Värmdö

Kontakta mig

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Värmdö

sven

Omdömen från mina kunder

"Ulrika är en mycket aktiv mäklare som noggrant följer upp med alla som varit på visning - eller inte kommit på visning trots anmälan - och som hela tiden hållit mig uppdaterad. Samtidigt har hon noggrant skyddat intressenters integritet. Tack också för styling tipsen och för att ni alltid väljer utmärkta fotografer"
Kathleen H4 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var både väldigt professionell, noggrann och trevlig. Hon lotsade mig som mindre erfaren genom köpet med tålamod och tydliga förklaringar. Hon svarade på alla mina frågor och var mycket kunnig. Jag känner ett stort förtroende för Ulrika, vilket var mycket viktigt för mig i en bostadsaffär."
Peter S5 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var proffsig under hela processen, gav bra råd utan att pusha för mycket, var inlyssnande så vi kände oss trygga tills allt var i hamn med försäljningen"
Ingrid Magdalena M7 veckor
Verifierad kund
"Genuint varm och trevligt bemötande. Lugn, trygg och mycket engagerad i både säljare och köpare. Levde mycket väl upp till våra förväntningar. Återkopplar snabbt. Kan verkligen rekommendera Ulrika."
Birgitta A8 veckor
Verifierad kund
"En proffsig mäklare som levde upp till förväntningarna fullt ut. Kan absolut rekommendera Ulrika. Kändes tryggt med henne. "
Karin M8 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var engagerad och snabb med återkoppling. Jag fick tydliga och raka svar. Tillgänglig på telefon och sms. Behaglig utstrålning och visade sig intresserad i samtalen vid kontraktsskrivning.. Hon var noggrann med information. Sammanfattning: utmärkt mäklarez"
Olga S10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, serviceminded och tydlig. Smidig process gällande husköpet "
Bo Roger F16 veckor
Verifierad kund
"Ulrika hade ett fantastiskt bemötande och genomförde skickligt en fantastisk försäljning. Bättre kan man inte önska sej !!! Hon genomförde sitt uppdrag över alla tänkbara förväntningar och fortsätter så med det som återstår; att t. ex. finna ett nytt hem till mej..."
Lena H20 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig. Proffsig och återkopplade snabbt. Jag kände mig trygg i min affär. "
Helena F22 veckor
Verifierad kund
"Ulrika svarade alltid bra på de frågor jag hade och återkom snabbt under budgivningen. Trevlig att ha att göra med."
Marie N26 veckor
Verifierad kund
"En fantastiskt bra genomförd fastighetsaffär av en professionell mäklare som har ett lugnt och förtroendeingivande sätt. Jag som säljare är väldigt nöjd med Ulrika Andersson."
Lena J38 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande, hjälpsam och informativ för alla frågor vi hade. Vi kan varmt rekommendera henne för andra köpare."
Sten-olof E38 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och noggrant. Försäljningen löpte på snabbt och effektivt."
Katarina S38 veckor
Verifierad kund
"Bra, trevligt och professionellt bemötande. "
Ella H38 veckor
Verifierad kund
"Jättebra upplevelse, tålmodig och proffesionell :)"
Olof G38 veckor
Verifierad kund
"En väldigt duktig mäklare. Tillgänglig och lyhörd, professionellt och tryggt bemötande."
Åsa N39 veckor
Verifierad kund
"Påläst, proffsig, tydlig. Alltid tillgänglig. Väldigt noggrann vid genomgången av kontraktet."
Anna B39 veckor
Verifierad kund
"Jag blev proffsigt bemött och är mycket nöjd med Ulrika Anderssos arbete angående försäljningen av min bostad. "
Peter G39 veckor
Verifierad kund
"En genuint varm och fantastisk trevlig person som inger ett stort förtroende och som verkligen överträffade våra förväntningar! Engagerad, Proffsig, strategisk, positiv och ett väldigt bra stöd och bollplank genom hela vår utmanande säljprocess som förändrades snabbt med ett nytt ränteläge och en bostadsmarknad som blev avvaktade. Vi fick Snabba och regelbundna uppdateringar på vad som hände vilket kändes väldigt tryggt. Ser alltid möjligheter och lösningar även när det är motigt. Snabb på att svara och återkoppla på alla frågor som vi hade via mejl eller telefon. Vi är så nöjda med Ulrika och vi kommer absolut att anlita henne igen vid kommande försäljningar. Helt enkelt rätt person på rätt plats rekommenderar henne varmt! "
Magdalena A39 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och ett mycket bra kundbemötande."
Erik S41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Professionell, lyhörd och expert på kundåterkoppling! Ulrika har varit fastighetsmäklare på HusmanHagberg sedan 2003 och började arbeta här i kommunen i samband med familjens flytt till Värmdö 2012. Sedan 2018 är hon dessutom en av delägarna på kontoret och ansvarar för allt från marknadsföring, trivsel på kontoret till stöttning av kollegor. När det gäller affärer så är hon erfarenheten själv och har med det lärt sig vikten av att alltid sätta kundrelationen i fokus. Väljer du att anlita Ulrika kan du vara säker på att allt sköts med största noggrannhet och att inget kommer att lämnas åt slumpen. ”Mäklaryrket är ett varierande arbete med mycket kundkontakter, vilket passar mig bra. Alla bostadsförsäljningar är unika och för mig är det viktigt att vara lyhörd mot dig som kund. Jag erbjuder alltid mina kunder ett genuint engagemang och levererar en hög kvalitet genom hela processen. Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad är du varmt välkommen att kontakta mig så hoppas jag få äran att hjälpa dig vidare med din bostadsaffär. Min målsättning är inte bara att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.” På Reco.se får både säljare och köpare lämna kommentarer efter genomfört samarbete och där har Ulrika fått ett flertal utmärkelser genom åren, bl a som den mest rekommenderade mäklaren på Värmdö och den med högst betyg. Ulrika får alltid höga betyg och har som snitt 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Gå gärna in och läs hennes omdömen. Vi har valt ut den kanske mest träffande: ”En genuint varm och fantastisk trevlig person som inger ett stort förtroende och som verkligen överträffade våra förväntningar! Engagerad, proffsig, strategisk, positiv och ett väldigt bra stöd och bollplank genom hela vår utmanande säljprocess som förändrades snabbt med ett nytt ränteläge och en bostadsmarknad som blev avvaktade. Vi fick snabba och regelbundna uppdateringar på vad som hände vilket kändes väldigt tryggt. Ser alltid möjligheter och lösningar även när det är motigt. Snabb på att svara och återkoppla på alla frågor som vi hade via mejl eller telefon. Vi är så nöjda med Ulrika och vi kommer absolut att anlita henne igen vid kommande försäljningar. Helt enkelt rätt person på rätt plats, rekommenderar henne varmt!”

Mina försäljningar

Ulrika Andersson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ulrika direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg