Jenny Svensk

Hemma överallt Värmdö

Din mäklare på Värmdö

Kontakta mig

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Värmdö

svenes

Omdömen från mina kunder

"Smidig och snabb affär, Smidig och snabb affär"
Axel R2 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och engagemang. En öppen dialog som kändes förtroendefull för mig. "
Karin L5 dagar
Verifierad kund
"Erfaren .Hon har mycket bra kunskap om området . Trevligt bemötande mot mej som säljare"
Caroline J3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, tydlig ! Jag är nöjd !"
Katja S4 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, kompetent och professionell. Vi kände oss väldigt trygga som köpare av det objekt som Jenny var mäklare för.."
Camilla L4 veckor
Verifierad kund
"Jenny är den trevligaste, hårdast arbetande och effektivaste mäklaren på värmdö. Har hjälpt både mig och mina föräldrar med flera bra bostadsaffärer. Har stenkoll på marknaden och väldigt mån om sina kunder. Simply the best!"
Tommy Å4 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Jenny utförde sitt jobb som mäklare på ett väldigt proffsigt sätt hon hörde av sig när hon hade sagt och har hela vägen haft ett otroligt proffsigt och ordning och reda på hela affären. "
Eva W5 veckor
Verifierad kund
"Jag har anlitat Jenny vid en tidigare försäljning och jag tycker att jag blivit mycket proffsigt bemött. Hon ger ett förtroendefullt intryck, så jag känner mig i goda händer i en situation där mycket pengar står på spel + att det är så många bitar som ska falla på plats."
Sif B5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. "
Liesanna S13 veckor
Verifierad kund
"Professionell, seriös, trovärdig, behaglig i kontakten med både mig och kunder, effektiv när det gäller alla arrangemang runt försäljningen, realistiska förväntningar som hon också kunnat förmedla till mig. Positiv grundinställning. Hela försäljningen sköttes så bra som man kunnat hoppas, både av mig, Jenny och hennes team av medarbetare. Det prospekt som togs fram var outstanding. Jag kan verkligen rekommendera henne och Husman Hagberg. Styling teamet gjorde en storartad insats."
Mats H13 veckor
Verifierad kund
"Jenny Svensk är en mycket skicklig mäklare. Har fingertoppskänsla samtidigt som hon är driven. En ganska ovanlig kombination. Katarina Waernmark"
Katarina W18 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och väldigt hjälpsam"
Catarina N18 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda, inga konstigheter. Valde att förhandsvisa lägenheten med utgångspunkten att få den såld redan där. Det löste Jenny utan problem."
Sebastian P19 veckor
Verifierad kund
"Mycket vänlig och tillmötesgående. Finns alltid till hands även sent på kvällen. Arbetar intensivt på intressenter och under budgivningen. Proffesionel! "
Elisabet P21 veckor
Verifierad kund
"Jenny har arbetat aktivt med objektet både som kommande och under försäljningen. Hon har varit mkt bra på att lösa problem och hjälp till extra vid fotograferingen.. Jenny är mycket kunnig och vänlig. Rekommenderas."
Eva F22 veckor
Verifierad kund
"Mkt trevligt bemött. Mkt engagemang o hjälpsamhet."
Ing-Marie T22 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med Jenny och Husman Hagberg som mäklare. Jenny och hela kontoret är väldigt professionella och har mycket kunskap som jag som säljare uppskattar enormt. Kan varmt rekommendera Jenny som mäklare. "
Linnéa O23 veckor
Verifierad kund
"Hon verkar påläst och insat i sitt jobb "
Johan N33 veckor
Verifierad kund
"Jenny är tydlig, inkännande, engagerad och det märks att hon har gedigen erfarenhet och även kunskap om orten, kommunen och historian runt husen. Otroligt behjälplig även i mitt nya köp kring kalkyler och funderingar. Tack."
Katarina D33 veckor
Verifierad kund
"Professionell, kommunikativ, ödmjuk. Mycket nöjd med hennes arbete."
Harri N36 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Professionell, personlig och höga slutpriser! Jenny har varit registrerad fastighetsmäklare sedan år 2011 och har arbetat på etablerade HusmanHagberg Värmdö hela tiden sedan dess. Hon har en gedigen utbildning och arbetserfarenhet i bagaget, både som fastighetsmäklare och socionom. Sedan 2018 är hon dessutom en av delägarna. Hon är uppväxt på Värmdö och bor på Värmdö idag vilket ger en mycket god lokalkännedom både gällande geografiska områden samt boendenätverk. ”Jag har verkligen hittat rätt yrke! Med stor glädje förmedlar jag allt från den lilla lägenheten till det stora sjöstället. Ingen dag är den andra lik och jag får jobba med det jag brinner allra mest för; hjälpa människor till en lyckad affär! Min bästa indikation på att jag hamnat rätt är de återkommande höga kundbetygen. Det jag prioriterar mest i mitt arbete är hög kvalité, återkoppling samt ett genuint kundengagemang. I varje affär strävar jag såklart alltid efter att uppnå ett rekordhögt slutpris. Jag är en väl anlitad mäklare på men tar aldrig på mig så mycket jobb att jag inte kan leverera den topptjänst jag vill.” På Reco.se får både säljare och köpare lämna kommentarer efter genomfört samarbete och där är Jenny den på kontoret som både fått både flest omdömen och högst betyg. Jenny har som snitt 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Gå gärna in och läs hennes omdömen. Vi har valt ut den kanske mest träffande: ”Jenny har vi anlitat förut, och var lika nöjd då. Hon är mycket duktig och vi har största förtroende för henne. Nu var det ett svårare uppdrag men hon klarade det över förväntan. Vi blir professionellt bemötta men har ändå fingertoppskänsla för kunden”

Mina försäljningar

Jenny Svensk

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Boka tid med Jenny direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg