KarriärOm oss

Jenny Svensk

Hemma överallt Värmdö

Din mäklare på Värmdö

Kontakta mig

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Värmdö

svenes

Omdömen från mina kunder

"Lyhörd, kunnig, trevlig! Ett bra samarbete skulle gärna anlita Jenny igen."
Matilda H8 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Jenny Svensk var kanon under hela processen. Och klarade av att hjälpa och stötta oss på ett bra och öppet sätt. Hon var tillgänglig, kom med både råd och tips och vi kände oss hjälpta på ett bra sätt. Vi hade en lite annorlunda situation, då vi köpte en bostad och vi själva inte kunde närvara fysiskt. Med det gick smidigt med support, fullmakter och digitala möten. Nu ser vi fram emot inflytt. "
Jenny H8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell, personlig och serviceinriktad. "
Cristoffer G8 veckor
Verifierad kund
"Jenny Svensk är bästa mäklaren som är både väldigt trevlig och hjälpsam. Hjälpte till även utöver förväntat. Positiv och målinriktad på att få bostaden såld. Kan absolut rekommendera henne."
Birgitta U12 veckor
Verifierad kund
"Jenny var trevlig och personlig utan att ge avkall på både sin egen och min integritet. Hon var insatt i objektet och kunde visa på detaljer. Hon var effektiv och noggrann vid kontraktsskrivning och behandlade både säljare och köpare med respekt. Hennes Kunskap och erfarenhet gjorde att man kände sig trygg i affären. Hon var lätt att nå och jag fick återkoppling snabbt så att jag vet hela tiden hur processen fortskrider! Sammanfattning: Utmärkt mäklare att lita på!"
Olga S14 veckor
Verifierad kund
"Jenny är den bästa mäklaren man kan hitta! professionell, trevlig, noggrann och kompetent. "
Anna-karin A14 veckor
Verifierad kund
"Jenny har vi anlitat förut, och var lika nöjd då. Hon är mycket duktig och vi har största förtroende för henne. Nu var det ett svårare uppdrag men hon klarade det över förväntan. Vi blir professionellt bemötta men har ändå fingertoppskänsla för kunden."
Johan A14 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var extremt hövligt och vänligt! Om man ska säga någonting som kan förbättras är kännedom om fastigheten. Vid mina besök cirka 99 % så väldigt bra ändå."
Anneli Q18 veckor
Verifierad kund
"Professionel och lyssnar på kunden."
Robert F18 veckor
Verifierad kund
"Vi blev trevligt och proffsigt bemötta och uppskattade att hon höll oss underrättade hela tiden om hur visningarna gått och om kundkontakterna. Vi rekommenderar gärna Jenny Svensk."
Christina E19 veckor
Verifierad kund
"Jenny är en toppenmäklare. Har bara gott att säga om henne, hon är lyhörd och kan sin sak. "
Lilly Marianne J19 veckor
Verifierad kund
"Jennys bemötande var proffsigt och trevligt. Tydlig och snabb kommunikation gav trygghet. Vi kan varmt rekommendera Jenny Svensk på HusmanHagberg."
Matilda H20 veckor
Verifierad kund
"Jenny har varit den perfekta mäklaren. Tydlig och tillmötesgående. Väldigt lätt att få tag på och bra svar på våra frågor. Vi är väldigt nöjda. "
Susanne P20 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsigt intryck. Men det största avtrycket och intrycket som Jenny ger är att hon har fötterna på jorden och känns väldigt äkta. Inget överdrivet eller fjäskigt utan rakt på sakt på ett behagligt sätt."
Christer A23 veckor
Verifierad kund
"Vill tacka Jenny Svensk som är en utmärkt mäklare, proffsig och väldigt trevlig. Har fått väldigt bra hjälp genom hela försäljningen och rekommenderar henne varmt. "
Carin R39 veckor
Verifierad kund
"Väldigt kunnig och hjälpsam. Trevligt bemötande och lätt att få kontakt med via Mail eller telefon. "
Helena E39 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och vänligt jag känner Jenny sen tidigare bostadsköp försäljning"
Anne-lie P39 veckor
Verifierad kund
"Jenny har skött hela fösäljningen väldigt proffsigt. Vi är väldigt nöjda med Jenny som dessutom är väldigt trevlig och ger förtroendeingivande intryck. Vi är väldigt nöjda genom hela processen."
Kenneth K39 veckor
Verifierad kund
"är mycket nöjd med min mäklare Jenny Svensk"
Agneta A40 veckor
Verifierad kund
"Jenny är engagerad, ambitiös, kunnig och seriös.Hon har varit lyhörd för för våra önskemål och har gett oss snabb återkoppling under hela processen. Vi har känt oss trygga med att ha haft Jenny som mäklare och kan verkligen rekommendera henne. "
Marion B45 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Professionell, personlig och höga slutpriser! Jenny har varit registrerad fastighetsmäklare sedan år 2011 och har arbetat på etablerade HusmanHagberg Värmdö hela tiden sedan dess. Hon har en gedigen utbildning och arbetserfarenhet i bagaget, både som fastighetsmäklare och socionom. Sedan 2018 är hon dessutom en av delägarna. Hon är uppväxt på Värmdö och bor på Värmdö idag vilket ger en mycket god lokalkännedom både gällande geografiska områden samt boendenätverk. ”Jag har verkligen hittat rätt yrke! Med stor glädje förmedlar jag allt från den lilla lägenheten till det stora sjöstället. Ingen dag är den andra lik och jag får jobba med det jag brinner allra mest för; hjälpa människor till en lyckad affär! Min bästa indikation på att jag hamnat rätt är de återkommande höga kundbetygen. Det jag prioriterar mest i mitt arbete är hög kvalité, återkoppling samt ett genuint kundengagemang. I varje affär strävar jag såklart alltid efter att uppnå ett rekordhögt slutpris. Jag är en väl anlitad mäklare på men tar aldrig på mig så mycket jobb att jag inte kan leverera den topptjänst jag vill.” På Reco.se får både säljare och köpare lämna kommentarer efter genomfört samarbete och där är Jenny den på kontoret som både fått både flest omdömen och högst betyg. Jenny har som snitt 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Gå gärna in och läs hennes omdömen. Vi har valt ut den kanske mest träffande: ”Jenny har vi anlitat förut, och var lika nöjd då. Hon är mycket duktig och vi har största förtroende för henne. Nu var det ett svårare uppdrag men hon klarade det över förväntan. Vi blir professionellt bemötta men har ändå fingertoppskänsla för kunden”

Mina försäljningar

Jenny Svensk

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Boka tid med Jenny direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg