Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Tyresö / Älta

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Tyresö / Älta

Är du intresserad av att köpa eller sälja hus på Tyresö? Hos oss får du hjälp av en erfaren mäklare i Tyresö / Älta som känner till området väl. Våra mäklare har en passion för mäklaryrket och är redo att hjälpa dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja bostad på Tyresö.

Tyresö och Älta är båda två orter som bjuder på en närhet till naturens charm samtidigt som det finns service i form av matbutiker, apotek och restauranger. Hit kommer du enkelt till såväl från Haninge, Farsta och Enskede med hjälp av goda busskommunikationer. I Älta är inflyttningen stor och det planeras och byggs nya bostäder i en jämn takt. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Tyresö / Älta ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Att bo på Tyresö / Älta

Att köpa bostad på en plats där man trivs är kanske det viktigaste när man skall köpa en ny bostad. På Tyresö kommer du kunna ta långa promenader i nationalparken som är ett vidsträckt grönområde, och letar du efter hus till salu i Älta har du närhet till Hellasgården med badmöjligheter. En annan välbesökt plats är Uddby gård med djur och ett mysigt trädgårdscafé. Tyresö är en familjär kommun med bra skolor, och påminner på det sättet både om Södermalm och Hammarby Sjöstad. Är du sportintresserad har du tillgång till idrottsplatser och badhus, eller också kan du bli en supporter av Tyresö FF och Trollbäckens tennisklubb.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Tyresö / Älta

Som mäklare i Tyresö / Älta är vi stolta över att känna till alla fördelar med att bosätta sig på någon av de här vackert belägna orterna. Tyresö slott och Nackareservatet är lockande för många bostadsspekulanter, och Hellasgården bjuder på en sällsynt magi under sommarhalvåret. Vi förmedlar även bostäder på Brevikshalvön om du som ska köpa hus på Tyresö är intresserad av att kunna ta ett dopp i Kalvfjärden när helst du känner för det. Här får du det bästa som ett naturnära boende har att erbjuda, samtidigt som du kan ta dig in till Stockholm med bil på 30 minuter. Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad!

Omdömen från våra kunder

"Mycket kompetent. Han gav oss ett lugn inför en trög marknad... gjorde allt för att sälja vårt hus, med många olika slags visningar samt omfotografering för att maximera möjligheterna. Upplägget, att utan "tvång" kunna förbereda för försäljning, var mycket uppskattat och gav oss handlingsfrihet och trygghet"
Mats Ingvar N3 veckor
Verifierad kund
"Snabbt enkelt vid affär, kunnig mäklare"
Joakim J4 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och bra bemötande. Tillgänglig och sakkunnig gällande frågor som dök upp längs vägen. Vi kan varmt rekommendera David som mäklare."
Felicia H4 veckor
Verifierad kund
"David är snabb och tydlig i sin kommunikation, han var också mycket tillmötesgående och flexibel vilket i vårat fall som utlandssvenskar gjorde hela transaktionen i princip stressfri. Ger honom mina bästa rekommendationer "
Mats S4 veckor
Verifierad kund
"Erfaren och hjälpsam mäklare. "
Kajsa P4 veckor
Verifierad kund
"Ett proffsigt bemötande. Peter har stor erfarenhet kring fastigheter i Tyresö men även stor kunskap som har allt med försäljningen och efterarbete med deklarationen att göra. Han är med hela vägen. En mäklare jag varmt rekommenderar! "
Jan E4 veckor
Verifierad kund
"Lugn och trygg, var mycket hjälpsam även efter skrivet kontrakt och följde med då vi hade köpargenomgång med besiktningsman och genomgång av huset med säljaren. Väldigt trevlig!"
Tobias H5 veckor
Verifierad kund
"Trovärdig och lugn. Svår att nå annat än via mail under försäljningsprocessen. Tyvärr lite tafatt vid budgivningen. Som helhet en bra mäklare trots allt!"
Thomas Oddvar Ingmar Frode O5 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, kunnig, erfaren, lätt att ha och göra med"
Stefan L5 veckor
Verifierad kund
"Lätt och snabb att kommunicera med. Kunnig och pålitlig. "
Tina Elisabeth Katrine H6 veckor
Verifierad kund
"Hon gav ett förtroligt och trevligt intryck vid visningen. Senare vid budgivningen skötte hon det hej med bravur. Vid kontraktstecknandet fortsatte det trevliga och professionella sättet hon visat hela tiden."
Kjell Å6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig att ha att göra med, lättillgänglig och hjälpsam! "
Lina Å9 veckor
Verifierad kund
"Professionell mäklare med känsla för detaljer."
Åke T9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, hjälpsam och ÖDMJUK! "
Jesper B12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande med bra kommunikation så han visste vad jag ville ha."
Joachim G20 veckor
Verifierad kund
"Hon har redan från början informerat om innebörden av försäljning och försett oss med papper, som hör ihop med detta. Skött visningarna på ett bra sätt. Informerat efter varje visning. Eftersom det varit väldigt trögt att sälja ljus nu p.g.a. räntor, höga elkostnader o.dyl. har hon hela tiden informerat om läget. Försäljningen är inte över än, så kontakterna fortsätter."
Bo Sigvard L20 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt, Josefine är glad o positiv och engagerad för min sak. Förväntningarna var att kunna sälja lägenheten till ett bra pris, med tanke på hur det ser ut på marknaden idag. Josefine är som sagt engagerad, hon ställer gärna upp när som helst vid frågor jag har och är lätt att prata med och nåbar när jag ringer, är hon upptagen med möten då så ringer hon upp när hon har möjlighet. Än så länge har allt fungerat bra försäljningen är ju inte klar ännu först den 31 januari 2023 skrivs papperen under om försäljningen. Mvh Pia Schütz"
Pia S21 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som lyssnade på säljarens önskemål . Lyckades sälja till bra pris trots att konjukturläget var det lägsta 2022 när vi skulle sälja bostaden . "
Maria H21 veckor
Verifierad kund
"Proffsmäklare. Absolut bland de bäst mäklarna i Tyresö. David var rak och ärligt. Mycket kunnig och rutinerad. Rekommendera David till alla!"
Humam B21 veckor
Verifierad kund
"David is very professional in this work and takes care of his clients requirement and provide his valuable suggestions when required. He also takes care of the client timings and acts as a smooth bridge between the seller and the buyer :) I openly recommend him for his work."
Rounak V22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Tyresö centrum, 135 40 Tyresö
Öppettider
  • Måndag-fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Östangränd 12, 135 40 Tyresö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg