Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Tyresö / Älta

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Tyresö / Älta

Är du intresserad av att köpa eller sälja hus på Tyresö? Hos oss får du hjälp av en erfaren mäklare i Tyresö / Älta som känner till området väl. Våra mäklare har en passion för mäklaryrket och är redo att hjälpa dig oavsett om du ska köpa, värdera eller sälja bostad på Tyresö.

Tyresö och Älta är båda två orter som bjuder på en närhet till naturens charm samtidigt som det finns service i form av matbutiker, apotek och restauranger. Hit kommer du enkelt till såväl från Haninge, Farsta och Enskede med hjälp av goda busskommunikationer. I Älta är inflyttningen stor och det planeras och byggs nya bostäder i en jämn takt. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Tyresö / Älta ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Att bo på Tyresö / Älta

Att köpa bostad på en plats där man trivs är kanske det viktigaste när man skall köpa en ny bostad. På Tyresö kommer du kunna ta långa promenader i nationalparken som är ett vidsträckt grönområde, och letar du efter hus till salu i Älta har du närhet till Hellasgården med badmöjligheter. En annan välbesökt plats är Uddby gård med djur och ett mysigt trädgårdscafé. Tyresö är en familjär kommun med bra skolor, och påminner på det sättet både om Södermalm och Hammarby Sjöstad. Är du sportintresserad har du tillgång till idrottsplatser och badhus, eller också kan du bli en supporter av Tyresö FF och Trollbäckens tennisklubb.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Tyresö / Älta

Som mäklare i Tyresö / Älta är vi stolta över att känna till alla fördelar med att bosätta sig på någon av de här vackert belägna orterna. Tyresö slott och Nackareservatet är lockande för många bostadsspekulanter, och Hellasgården bjuder på en sällsynt magi under sommarhalvåret. Vi förmedlar även bostäder på Brevikshalvön om du som ska köpa hus på Tyresö är intresserad av att kunna ta ett dopp i Kalvfjärden när helst du känner för det. Här får du det bästa som ett naturnära boende har att erbjuda, samtidigt som du kan ta dig in till Stockholm med bil på 30 minuter. Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad!

Omdömen från våra kunder

"Min erfarenhet var att allt gick snabbt och smidigt. Särskilt uppskattat var det faktum att mäklaren kontaktade mig om lägenheten baserat på tidigare diskussioner och prospekt."
Wilhelm K35 minuter
Verifierad kund
"Bryr sig både om säljare och köpare! Professionell. "
Josefine B2 dagar
Verifierad kund
"Mycket professionell men samtidigt blir man personligt bemött. Känns som att hon ser till både säljarens och köparens behov."
Samuel B2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och ordningsam "
Jack H2 dagar
Verifierad kund
"Erfaren mäklare med ett gott bemötande, tydlig i kommunikationen, lättillgänglig och alltid snabb på att återkoppla. Rekommenderas varmt! "
Sandra M3 dagar
Verifierad kund
"Debbie är en mycket lyhörd mäklare som arbetar snabbt och effektivt för att hjälpa dig. Hon återkopplar direkt och håller dig regelbundet uppdaterad om hur försäljningen går. Debbies annonser är väldigt bra skrivna, informativa och säljande. "
Erika N5 dagar
Verifierad kund
"Att sälja sin bostad för första gången är ett stort steg och lite skrämmande. Debbie fick mig att känna mig trygg genom hela proceduren. Fick en bra känsla redan vid första mötet och den är lika bra nu när affären är i hamn. Jag rekommenderar Debbie till alla som vill känna er delaktiga i köpet eller försäljningen. Att det blir en bra och minnesvärd affär. Debbie är genomgenuin i sitt uppdrag !!"
Annica K6 dagar
Verifierad kund
"Engagerad mäklare från början till slut!"
Sandra-Maria P1 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående, personlig och professionell."
Karl M1 veckor
Verifierad kund
"David har gjort ett mycket bra jobb. Det tog tid men han gav inte upp. Jag är nöjd med affären."
Annika E2 veckor
Verifierad kund
"David was efficient. Communication was clear, prompt. Viewing arrangements were seamless, with respect for our time. Negotiations were handled with professionalism, securing a fair deal. The agent facilitated a smooth transaction, guiding us through paperwork and legalities with expertise. Overall, the experience was straightforward, devoid of unnecessary complications "
Carlton S2 veckor
Verifierad kund
"David who assisted in our apartment purchase was commendably straightforward. His approach was no-nonsense, providing essential information and insights crucial for a well-informed decision. His transparency was refreshing, ensuring that we were fully aware of each step in the process. The clarity he provided at each stage made the complex process of purchasing real estate significantly more manageable. His professionalism and directness were highly appreciated."
Philip Anitha E2 veckor
Verifierad kund
"Genom hela processen, mycket tydlig information, snabb återkoppling vid uppkomna frågeställningar och överlag ett trevligt bemötande gör att vi varmt kan rekommendera Tomas."
Jürgen V2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och saklig Han va inte för påträngande Jag vill rekommendera han , har haft kontakt med andra mäklare och jag har inte varit nöjd med deras bemötande Med andra ord Hurra Tomas Eriksson som har mycket goda kunskaper och erfarenheter 👍👍👍"
Ritva P2 veckor
Verifierad kund
"Trygg och proffsig känsla, från första mötet till dess att kontraktet var klart. Längre än så har vi inte kommit i processen, men vi ser fram emot fortsättningen och vår nya bostad :-)"
Magdalena S2 veckor
Verifierad kund
"Det har känts tryggt att anlita Debbie som vår mäklare. Från första kontakt och till sälj av bostaden har hon agerat väldigt professionellt och varit en person som det har känts bra att ställa frågor(högt och lågt) samt bollat olika tankar och idéer med. Jag är nöjd att vi bestämde oss för Debbie och jag kan inte göra annat än att ge en stor rekommendation. "
Linus E2 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit så nöjda under hela processen med Debbie. Hon är genuin, härlig och enkel att ha att göra med. Som nästan nya på det här med försäljning, plus att vi inte var helt säkra på vad vi ville, så har vi verkligen uppskattat hennes tålamod med oss samt att vi kunnat bolla tankar och frågor med henne. "
Sara W3 veckor
Verifierad kund
"Hela processen gick smidigt och professionellt "
Olga R4 veckor
Verifierad kund
"Det gick väldigt snabbt och var effektivt och vi är nöjda med priset "
Johan S5 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra! Hon bryr sig om och tar sig tid!"
Åsa W5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Tyresö centrum, 135 40 Tyresö
Öppettider
  • Måndag-fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Östangränd 12, 135 40 Tyresö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg