KarriärOm oss

Debbie Hansson

Hemma överallt i Tyresö / Älta

Din mäklare i Tyresö / Älta

Kontakta mig

Debbie Hansson

Debbie Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Tyresö / Älta

sven

Omdömen från mina kunder

"Glad att jag valde debbi som genom hela processen varit tydlig, informativ, tillmötesgående, tillgänglig och duktig att anpassa sig till mitt behov som förstagångssäljare. Hon lyckades hålla uppe energin genom processen. "
Renée G15 veckor
Verifierad kund
"Hon var väldigt tillmötesgående och lugn. Det märks på henne att hon är väldigt professionell och kunnig inom sitt yrke. "
Johan L16 veckor
Verifierad kund
"Professionelt bemötande och en förstående mäklare som gjorde sitt bästa med nuvarande marknad. Bra kommunikation och höll oss alltid uppdaterade"
Viktor S16 veckor
Verifierad kund
"Jag har fått ett väldigt bra bemötande av Debbie och tycker att hon haft en härlig energi hela tiden samt varit tydlig och snabb på att svara vid frågor. "
Charlina Ö23 veckor
Verifierad kund
"En kunnig och professionell mäklare som visade ett vänligt och personligt bemötande i kontakt med mig som säljare. Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och hanterade en oväntat snabb försäljningsprocess mycket bra. Vi är tacksamma för Debbies fina arbete!"
Jasmine M24 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, tillgänglig och bra med information, supernöjd! "
Sofia W27 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren hade ett fint bemötande. Hon var hjälpsam."
Hanna L27 veckor
Verifierad kund
"Debbie var av min dotter känt o därför rekommenderad, i samband med hennes egen lägenhets köp tidigare i år. Debbie har ett personligt o engagerat arbetssätt som är högst professionellt. Hon är alltid tillgänglig för alla frågor o funderingar. Det var ett nöje att anlita henne som min mäklare."
Jeanette A29 veckor
Verifierad kund
"Debbie ingav ett förtroende och kunnande. Hon ville oss väl och ansträngde sig att infria våra förväntningar.. Glad, positiv och engagerad."
Birgitta L30 veckor
Verifierad kund
"Så fin och hjälpsam! Proffsig och personlig!"
Gina E34 veckor
Verifierad kund
"Hon jobbade även under sin semester för att jag skulle få min lägenhet såld till det önskemålet jag hade. Vilket hon lyckades med. Hon var alltid tillgänglig och väldigt trevlig och positiv. Jag kände mig aldrig orolig,trots att jag hade en deadline."
Katja W34 veckor
Verifierad kund
"Super smidig att ha o göra med!"
Alexander O39 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, hon är professionellt, har tålamod samt respektfullt. Fint samarbeta, hon var alltid tillgängligt, svarade när man ringde eller skrev till henne. Det var ett fint upplevelse vid köpet av bostaden, Debbie var professionell, tydligt och svarade på alla frågor vi hade och allt kändes trygg. Hennes sätt att bemöta gör att man kändes sig trygg och sedd. Hon vill allas bästa och erbjuder hjälp vid behov. Vi är glada och nöjda att har köp bostaden med hennes hjälp. Vi rekommenderar henne verkligen."
Fatou B40 veckor
Verifierad kund
"Professionell, lyhörd och exemplarisk på att ge uppdateringar och information. Debbie såg i ett tidigt skede vilket behov som fanns och förmedlade kontakt med ett flyttkoordineringsföretag, vilket varit till stor hjälp. De allra bästa rekommendationerna och skulle verkligen anlita Debbie igen om det blir aktuellt."
Lilly Ingegerd Viola K40 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att hon är väldigt hjälpsam professionell bemöta folk med respekt hon är tydligt tålamod vill bästa for alla rekommenderar alla kan göra affärer med Debbie jag är väldigt tacksamma att träffa henne kan inte ändra ingenting hur blev jag bemöta man blir tryggare i hennes närhet tack så mycket Debbie"
Babucarr G40 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra Förväntning var stor och mäklaren levde upp till det. En proffsig hantering alldeles utmärkt"
Jan Olof E40 veckor
Verifierad kund
"Snabba svar och trevligt bemötande "
Katarina M42 veckor
Verifierad kund
"Allt är fint.Trevligt bemötande"
Anette H42 veckor
Verifierad kund
"Debbie är professionell och mycket trevlig! Det var lätt att hålla kontakt med henne och jag upplever att hon hade bra koll på våra önskemål. "
Linnéa N42 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och seriös, väldigt snabb med återkoppling och kunnig. Vi har bara positivt att säga om henne."
Marie S43 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Utgår från min hemkommun Tyresö. Jag har därför stor lokalkännedom och känner mig trygg med att hjälpa just dig. Med hjärtat på rätt plats, sinne för människor och med mitt personliga engagemang kommer jag hjälpa dig, säljare som köpare, genom er största affär. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar samt genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar jag inte bara efter en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Med mig vid din sida kommer momenten i en affär kännas tryggt och professionellt.

Mina försäljningar

Debbie Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

0790-655 092

debbie.hansson@husmanhagberg.se

Boka tid med Debbie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg