David Hedenström

Hemma överallt i Tyresö / Älta

Din mäklare i Tyresö / Älta

Kontakta mig

David Hedenström

David Hedenström

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Tyresö / Älta

sven

Omdömen från mina kunder

"Min erfarenhet var att allt gick snabbt och smidigt. Särskilt uppskattat var det faktum att mäklaren kontaktade mig om lägenheten baserat på tidigare diskussioner och prospekt."
Wilhelm K1 dagar
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och ordningsam "
Jack H4 dagar
Verifierad kund
"Erfaren mäklare med ett gott bemötande, tydlig i kommunikationen, lättillgänglig och alltid snabb på att återkoppla. Rekommenderas varmt! "
Sandra M5 dagar
Verifierad kund
"David har gjort ett mycket bra jobb. Det tog tid men han gav inte upp. Jag är nöjd med affären."
Annika E2 veckor
Verifierad kund
"David was efficient. Communication was clear, prompt. Viewing arrangements were seamless, with respect for our time. Negotiations were handled with professionalism, securing a fair deal. The agent facilitated a smooth transaction, guiding us through paperwork and legalities with expertise. Overall, the experience was straightforward, devoid of unnecessary complications "
Carlton S2 veckor
Verifierad kund
"David who assisted in our apartment purchase was commendably straightforward. His approach was no-nonsense, providing essential information and insights crucial for a well-informed decision. His transparency was refreshing, ensuring that we were fully aware of each step in the process. The clarity he provided at each stage made the complex process of purchasing real estate significantly more manageable. His professionalism and directness were highly appreciated."
Philip Anitha E2 veckor
Verifierad kund
"Hela processen gick smidigt och professionellt "
Olga R5 veckor
Verifierad kund
"Det gick väldigt snabbt och var effektivt och vi är nöjda med priset "
Johan S5 veckor
Verifierad kund
"David känns stabil, trygg och professionell! Säljprocessen gick mycket smidigt och David var lätt att få kontakt med. Vi har både sålt och köpt mha David och ger de varmaste rekommendationerna! "
Lina G6 veckor
Verifierad kund
"Vi har både köpt och sålt lägenhet av David och alltid varit lika tillfreds. David är professionell, serviceinriktad och med sin långa erfarenhet har han guidat oss genom processen på bästa sätt. Rekommenderas varmt!!"
Robin G6 veckor
Verifierad kund
"David kändes bra och stabil under processen och tillvaratog både min och säljarens intressen på ett bra sätt. Tydlig och bra genomgång vid kontraktskrivningen."
Hans Kenneth N9 veckor
Verifierad kund
"Harr alltid funnits där vid olika tillfällen/frågor . Har upplevts kundnära."
Mats B9 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att David är saklig, kunnig och trevlig!"
Susanne Eivor B10 veckor
Verifierad kund
"David hade ett väldigt bra bemötande och hela processen kändes smidig och professionell. Det gick snabbt att få svar och återkoppling, David var flexibel och tillmötesgående. Toppen helt enkelt! "
Lina G12 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft erfarenhet av David vid flera tillfällen och är alltid lika nöjda. David är engagerad, kunnig, pedagogisk och pålitlig. Rekommenderas varmt! "
Robin G12 veckor
Verifierad kund
"Bra! Tråkigt att jag inte fick ut det pris jag ville. Vad ska man göra när marknade är som den är. I min ny inflyttade lgh så hade dom ett företag som flyttstädning helt bedrövlig städning. David tjatade att jag skulle beställa flyttstädning. Där alla våtrum var nya. I min sålda lgh. Annat har allt varit bra får hjälp med deklaration på lgh som är kanon. Mvh Maria Nidén"
Maria N14 veckor
Verifierad kund
"Riktigt bra och trevlig mäklare. Allt gick snabbt och smidigt och jag fick ta del av den informationen som jag tyckte jag behövde samt ville ta del av. Om jag hade frågor så besvarade David dem på ett sätt som man förstod samt var David alltid mycket hjälpsam. "
Thomas O16 veckor
Verifierad kund
"Min dotter sköter kontakten med mäklaren. "
Håkan M17 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tillmötesgående, lugn och sansad. Tog bra kontakt via telefon och Mail. "
Annika Viola Maria K17 veckor
Verifierad kund
"Jag har bara positivt att säga om David ! Man får bra information! Snabba svar ! Jättebra bemötande han känns lugn och trygg ! Anette"
Anette B17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

För mig har fastighetsmäklarens roll alltid handlat om trygghet. För mig är det viktigaste att Du, som kund, känner dig trygg och får den bästa möjliga hjälpen med det som kanske är din största affär i livet. Som kund kan Du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Jag har över 12 års erfarenhet som mäklare, med stor framgång och många nöjda kunder, och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska bli så nöjd att du mer än gärna vill anlita mig igen. Det är först då som jag har lyckats! Titta gärna på hur mina tidigare köpare och säljare har upplevt samarbetet med mig och se deras unika rekommendationer på reco.se Länk: https://www.reco.se/husmanhagberg-tyreso-alta/david-hedenstrom

Mina försäljningar

David Hedenström

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-5275302

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Boka tid med David direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg