Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Huddinge

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Huddinge

Söker du mäklare i Huddinge? Våra erfarna mäklare har koll på marknaden och finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Huddinge kommun. Vår passion för mäklaryrket och bra bostadsaffärer gör att vi jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Huddinge passar dig som vill bo i vackra omgivningar med endast 15 minuters resväg till Stockholm C. I Huddinge har du närhet till vatten och natur utan att göra avkall på vardagens bekvämligheter. Våra mäklare i Huddinge kan visa upp attraktiva objekt till salu i närområden som Segeltorp och Vistaberg. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Huddinge ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Huddinge

I Huddinge finns flera trivsamma och trygga villakvarter som Snättringe, Fullersta, Segeltorp och Stuvsta. Flyttar ni hit och vill ta del av idrottsliv är det möjligt att följa de hemmamatcher som Segeltorp Hockey, Huddinge IK Hockey och Stuvsta IF bjuder på. Önskar ni ta del av en mer kulturell upplevelse kanske Litografiska museet lockar. Där finns det många affischer att betrakta och begrunda kring dåtidens trender och värdegrunder. Flemingsbergsskogens naturreservat är ett område som bjuder på en varierad natur med ett rikt djurliv. Hos oss hittar ni fina hus till salu i Huddinge med hjälp av kunniga mäklare som kan området.

Värdera bostad i Huddinge

Vad är din bostad värd? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Huddinge kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Huddinge för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad med mäklare i Huddinge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om du letar bostad eller önskar sälja ditt hus eller lägenhet i Huddinge. När du väljer oss som din mäklare står du som kund alltid i fokus.

Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Huddinge guidar dig gärna till områden som passar dina krav och önskemål. Högmora, Gladökvarn, och Vidja är några exempel på bostadsområden i Huddinge som bjuder på både äldre fastigheter och nyproduktion. Tycker ni om naturen är Flottsbro med skidanläggning och friluftsliv värt att besöka. Sommartid finns det tillgång till fina badplatser och vintertid är det skidor som står i fokus. Både barnfamiljen och träningsentusiasten som väljer att köpa hus i Huddinge kommer att trivas bra här.

Välkomna till Huddinge, en trivsam kommun med blandad bebyggelse. Här bor ni nära Stockholm C och har samtidigt fina naturreservat med flertalet badsjöar runt hörnet!

Omdömen från våra kunder

"Lyhördig mäklare . Proffsligt på det han gör . Kan starkt rekommendera. Tack för ett riktigt bra jobb 👍"
Isa Filip G13 veckor
Verifierad kund
"Ulrika var inte för på men hon pushade när det behövdes. Försäljning gick snabbt och vi blev nöjda med priset. Jag blev aldrig kontaktad i onödan under försäljningen."
Marko Å27 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren bemötte oss på ett bra och förtroendegivande sätt och gav oss hela tiden kontinuerliga återkopplingar om hur processen fortskred, vilket gjorde oss trygga. Vi anser att mäklaren är ambitiös, kunnig och har stor erfarenhet och vi tycker att försäljningen av vårt hus skedde med stor professionalitet och vi är mycket nöjda med hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera ”vår” mäklare till andra som går i försäljningstankar"
Clary Maria L28 veckor
Verifierad kund
"Bra presentation material, informativ i processen Utmärkt"
Gunnar L28 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren kändes kunnig, trevlig och tillmötesgående. Vi fick information och svar på våra frågor."
Lena W28 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och trevligt bemötande, bra informationsflöde, snabba och utförliga svar på våra frågor. Dessutom fick vi stort förtroende för mäklarens generella och breda kunskaper och kompetens inom fastighetsmarknaden. "
Judit U28 veckor
Verifierad kund
"Av HusmanHagberg i Huddinge har jag ingen som helst uppfattning - däremot har kontakten med Daniel Lundberg på H.H. i Haninge varit till full belåtenhet - en alltigenom trevlig och tillmötesgående mäklare, både vid köp- och försäljning, hälsar Cenita. "
Maj Inger Cenita B30 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt Bemötta riktigt bra Allt gick smidigt till "
Isa Filip G36 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Dmitriy L37 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare Ulrika var väldigt trevlig, kunnig och gav värdefulla tips! Hon gav ett ärligt intryck och fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen, trots en skakig marknad!"
Linda Pernilla K44 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande och tog sig alltid tiden att förklara. "
Simon H44 veckor
Verifierad kund
"Fick bra intryck. Kan sin sak. Trevlig och bemötande. Kommer med råd och tips. Rekommenderar. "
Silver K45 veckor
Verifierad kund
"Ulrika är en kunnig, professionell, trevlig & pålitlig mäklare som vi kände förtroende för av köpet av vårt hus. "
Louise F48 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande från mäklaren, saklig och tydlig vid visning och vid kontraktsskrivande. "
Jonas F49 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Ulrika. Hon är en erfaren mäklare som är energisk, rak & tydlig. Professionell genom hela säljprocessen och kom hela tiden med bra tankar & idéer. Glad att vi valde henne och rekommenderar henne varmt!"
Cevdet A54 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt bemötande under en snabbt genomförd affär!"
Bertil Ö55 veckor
Verifierad kund
"Allt var under våra förväntningar. "
Mirnes S55 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt väl bemötta på Husman Hagberg från första minuten till kontraktsskrivningen. Allt har gått smidigt tillväga och vi fick direkt stort förtroende för Fredrik."
Hans Jan Christer E56 veckor
Verifierad kund
"Jag har hela tiden känt mig väldigt trygg med Marina Bergman som mäklare! Hon är väldigt professionell och en väldigt genuin människa som går in helhjärtat för sitt jobb 💕 Jag skulle alla gånger rekommendera henne som mäklare! 🙂"
Jenny S60 veckor
Verifierad kund
"Very professional and nice realtor. 👍 I had previously spoke and met other realtors during the process of finding a house. But she is really great at building trust and very customer friendly person. She is good at doing her job well. I really feel at ease with her as she gives you enough time and answer your queries well. "
Preeti D60 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Stuvstatorget 10, 141 42 Huddinge
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunchstängt 12.00-13.00

Postadress

  • Stuvstatorget 10, 141 42 Huddinge
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg