KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sundbyberg

Funderar du på att köpa, sälja eller värdera bostad i Sundbyberg? Genom att anlita oss som din mäklare i Sundbyberg kan vi vara behjälpliga med att hitta lämpliga objekt, sälja eller värdera din bostad. Våra kunniga och professionella mäklare känner väl till områden som centrala Sundbyberg, Duvbo och Lilla Alby och de lyssnar in vilka krav och önskemål du har.

Sundbyberg är en attraktiv förort till Stockholm som har mycket bra och täta förbindelser med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, buss och flygbuss. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sundbyberg ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Sundbyberg

Många som bor i Sundbyberg kallar förorten för staden i staden. Vill du inte åka in till Stockholm city finns här alla faciliteter som du behöver i form av förskola, grundskola, gymnasium, snabbköp och övriga butiker. Hallonbergen, Rissne och Ursvik är populära områden för barnfamiljer som vill köpa hus i Sundbyberg. Är du eller någon i din familj sportintresserad finns det alla möjligheter att bli supporter eller utövande medlem i idrottsklubbar som till exempel Sundbybergs IK fotboll, Sundbybergs IK och Duvbo Innebandy. I närområdet finns det även gruslagda gång- och cykelvägar som lämpar sig för såväl löpträning som cykelturer och promenader.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sundbyberg

Hela Sundbyberg sjuder av olika typer av kultur. Våra erfarna mäklare har koll på så väl bostadsmarknaden som aktiviteter och service i Sundbyberg. Du är varmt välkommen till oss när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Förorten sägs vara den restaurangtätaste platsen i Europa och här finns så gott som alla världens kök representerade. Den som uppskattar kultur söker sig gärna till natursköna Marabouparken med en samling av 16 skulpturer och en konsthall. Sundbyberg attraherar många vilket inte minst märks i det nya området Ursvik, ett av Stockholms läns största utbyggnadsprojekt. Tänker du långsiktigt när du ska köpa bostad i Sundbyberg är Ursvik värt att lägga på minnet och självklart har vi som mäklare i Sundbyberg prospekt även här. Vi är hemma i Sumpan!

Omdömen från våra kunder

"Bästa mäklaren! Alltid tillgänglig, alltid professionell och mån om kundrelationen. Rekommenderas starkt! / Peter"
Peter S4 dagar
Verifierad kund
"Utmärkt. Att man ska sälja det man annonserade och det gjorde Jessica. I det svåra tiden gick det ändå bra och snabbt."
Mustafa S5 dagar
Verifierad kund
"Öppen, transparent och lösningsorienterad mäklare. Bara positivt!"
Björn J5 dagar
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Gabriel! Han har varit väldigt kommunikativ, lyhörd och tillmötesgående genom hela processen. Mycket uppskattat!"
Annika S1 veckor
Verifierad kund
"Hi, We had an amazing experience( thankfully successful), we like his honesty, the vibes that gave to us and the his genuinely."
Andrea B2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, professionell och gjorde det lilla extra för att hjälpa oss sälja lägenheten. "
Sebastian R2 veckor
Verifierad kund
"Han är en jordnära person, väldigt proffsigt och man känner sig bra att ha en mäklare som honom. Skulle rekommendera honom 100%☘️☘️☘️☘️"
Maria E3 veckor
Verifierad kund
"Lyssnande, hjälpsam och kunnig. Mer behöver man inte säga."
Harry S3 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär. "
Georges C4 veckor
Verifierad kund
"Super hjälpsam och proffsig genom hela processen! "
Johan N4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och kompetent mäklare, rekommenderar varmt."
Otto E4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig och väldigt lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
Eliab T5 veckor
Verifierad kund
"Levde upp till alla mina förväntningar och gjorde vad han lovade! Om ni letar efter en mäklare så sluta leta, här har ni hittat den bästa! "
Anna-maria L5 veckor
Verifierad kund
"Ordning och reda. Tryggt och säkert. Seriöst och proffsigt. Allt i en orolig och stökig marknad. Tack!"
Per-Johan S5 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde Gabriel som en mycket trevlig och social person som arbetade hårt för att göra oss nöjda med försäljningen, såsom om det vore försäljning av hans egna bostad."
Kali K5 veckor
Verifierad kund
"Att ha Jessica som min mäklare var toppen! Lyhörd, engagerad och driven! Rekommenderar starkt! "
Eddie J6 veckor
Verifierad kund
"En mäklaren som välkomnar en med öppna armar och relevant information under visningen. Ytterligare var Gabriel väldigt tydlig och professionell under hela processen! "
Kevin Y6 veckor
Verifierad kund
"Mailade några mäklare angående försäljning av min lägenhet. Gabriel återkom snabbt till mig med svar på mina frågor. Försäljning och kontraktskrivning gick smidigt. "
Andreas N6 veckor
Verifierad kund
"Den absolut bästa mäklaren i Solna/Sundbyberg. Lyhörd och lyssnar på alla dina frågor. Hittar alltid den bästa kunden till just din lägenhet och ser till så att affären är smidig och säker. Känns alltid bra och tryggt med Gabriel!"
Daniel G6 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, ärlig, professionell och den bästa mäklaren i Stockholm!"
Benjamin A6 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Måndag-Fredag 08:00-17:00

Postadress

  • Sturegatan 19, 172 31 Sundbyberg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Från bra till bäst!

Sebastian Scherdin var en duktig mäklare. Han trivdes med sitt jobb, men kände att han ville mer. Då kom han i kontakt med HusmanHagberg i Solna & Sundbyberg.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg