Jessica Toubal

Hemma överallt i Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg

Kontakta mig

Jessica Toubal

Jessica Toubal

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Sundbyberg

svarenes

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Hon är väldigt professionell. Jag är väldigt nöjd med henne. Vi fick ett bra pris för lägenheten och mäklarens arvode var rimligt. Jag kan varmt rekommendera Jessica för försäljning av din bostad! Väldigt bra mäklarbyrå. "
Esraa1 dagar
Verifierad kund
"Stort engagemang från start till slut! Är supernöjd med Jessica som mäklare och skulle rekommendera henne till alla som köper/säljer i Solna och Sundbyberg."
Sara B3 dagar
Verifierad kund
"Jessica lyckades utan några svårigheter sälja min lägenhet inom loppet av några dagar från att jag träffat henne. Det finns ingen mäklare som Jessica, hon har ett brett nätverk, otroligt kompetent och sjukt vass. Hon är hittar lösningar och jobbar snabbt. Förutom det är hon en härlig, fin och lyhörd person. Rekommenderar alla att anlita henne om ni vill ha ett bra pris på försäljningen och att det ska hända saker trots ”denna svåra marknad” många andra mäklare pratar om. Jag är fortfarande i chock över hur snabbt allt gått, jag är mer än nöjd! Tusen tack Jessica! "
Persefoni N3 dagar
Verifierad kund
"Hej Jessica är lugn och proffsig och skötte vår försäljning galant!"
Päivi Ö4 dagar
Verifierad kund
"Jessica var en exceptionell mäklare som gjorde köpupplevelsen av min övernattning lägenhet mycket smidig och trevlig. Hennes professionalism och dedikation imponerade verkligen på mig. Hon var lyhörd för mina önskemål och behov och lyckades hitta den perfekta lägenheten åt mig. Jessica hade en enastående kunskap om fastighetsmarknaden och kunde ge mig värdefulla råd och vägledning under hela processen. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och se till att allt flöt smidigt. Jag uppskattade verkligen Jessicas ärlighet och integritet. Hon gick aldrig ifrån sitt löfte och arbetade hårt för att säkerställa att jag fick bästa möjliga affär. Jag kunde lita fullt ut på henne, och det gjorde hela köpprocessen mycket mindre stressande för mig. Tack vare Jessica har jag nu min drömövernattning lägenhets Stockholm, och jag är så tacksam för hennes professionella och vänliga service. Jag rekommenderar starkt Jessica som mäklare till alla som letar efter en enastående fastighetsmäklare. Tack igen, Jessica!"
Patrik H3 veckor
Verifierad kund
"Jessica har verkligen överträffat mina förväntningar som bostadsrättsmäklare. Hennes professionalism, engagemang och skicklighet har varit imponerande genom hela processen med att köpa min bostadsrätt. Hon visade en djup förståelse för marknaden och gav mig värdefull vägledning kring prissättning och förhandling. Jessica kommunicerade transparent och regelbundet med mig, höll mig informerad om varje steg i köpprocessen och lyssnade noga på mina önskemål. Hennes dedikation märktes verkligen när hon ordnade visningar och skapade en smidig process för att lägga bud och förhandla om priset. Det som verkligen skiljer Jessica från andra mäklare är hennes förmåga att bygga personliga relationer. Hon tog sig tid att lära känna mig och mina preferenser, vilket gjorde att hon kunde hitta bostadsrätter som verkligen passade mig och min livsstil. Sammantaget kan jag inte vara mer nöjd med Jessicas arbete. Hon hjälpte mig att hitta och köpa min drömbostad på ett sätt som överträffade mina förväntningar och gjorde hela processen smidig och positiv. Jag rekommenderar starkt Jessica till alla som söker en pålitlig och skicklig bostadsrättsmäklare. Hennes passion och kompetens är verkligen en vinnande kombination."
Patrik H4 veckor
Verifierad kund
"Hon kan sitt arbete, hon är mycket seriös . "
Soraya S5 veckor
Verifierad kund
"Jessica Toubal is the best in the business. She carefully explained the process to me about how best to sell the apartment. From their Jessica worked hard to find potential buyers. Job well done! "
Timothy C5 veckor
Verifierad kund
"Hon försöker hjälpa människor att köpa eller sälja och det är viktigt "
Kerelos Gabra Fawzy S16 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt. Att man ska sälja det man annonserade och det gjorde Jessica. I det svåra tiden gick det ändå bra och snabbt."
Mustafa S27 veckor
Verifierad kund
"Lyssnande, hjälpsam och kunnig. Mer behöver man inte säga."
Harry S29 veckor
Verifierad kund
"Att ha Jessica som min mäklare var toppen! Lyhörd, engagerad och driven! Rekommenderar starkt! "
Eddie J32 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Jessica för att hon är lyhörd, tillmötesgående och trevlig. Hon gjorde ett bra jobb och sålde vår lägenhet i dessa svåra tider. Vi är supernöjda."
Kristina T35 veckor
Verifierad kund
"Jessica var jättetrevlig och hjälpsam. Hon var flexibel med tider för möte och privatvisning som vi fixade virtuellt i början. Hon gav tillräckligt info om lägenheten/området och svarade på alla mina frågor. Överallt fick jag en jättetrevlig upplevelse och verkligen ska rekommendera Jessica till andra kunder."
Ekaterina S36 veckor
Verifierad kund
"Jessica är en mycket trevlig person att ha med att göra. Väldigt engagerad, alltid tillgänglig och följde upp löpande. Hon skötte försäljningen på ett exemplariskt sätt och det kändes verkligen tryggt att anlita Jessica som mäklare. Jessica gav mig ett mycket fint bemötande och hon var grundlig med att förklara hela proceduren, jag sålde lgh den första gången. En erfaren mäklare som var kunnig och påläst. Rekommenderas!"
Saman F37 veckor
Verifierad kund
"Jessica är en ödmjuk, informativ och professionell mäklare. Hon har svarat på alla frågor vi haft, återkopplat och haft en dialog under hela processen från förhandsvisningen till kontraktsskrivningen. Vi är mycket nöjda och skulle rekommendera alla att köpa och sälja med Jessica. "
Beri J37 veckor
Verifierad kund
"Jessica är med stor skillnad en av dom trevligaste och mest proffsiga mäklare ute på branschen! Hon hjälpte mig och informerade mig direkt när hon fick information och va alltid tillgänglig via telefon eller sms. Supertrevlig och mycket hjälpsam, speciellt eftersom detta va mitt första köp! Man kan känna sig trygg med henne. "
Sofia K37 veckor
Verifierad kund
"Super bra service, genuin och härlig! Bra och snabb respons Väldigt enkel att ha och göra med och professionell Kände mig trygg. "
Sonny J37 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och flexibel till att möta upp mina behov vid köpet. "
Tara R37 veckor
Verifierad kund
"Jessica var engagerad och väldigt mån om försäljningen av min lägenhet. Hon fanns alltid tillgänglig på telefon eller sms, och uppdaterade mig löpande om vad som hände och inte hände. Jag är nöjd!"
Frida L37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Sundbyberg sedan 2016. Jag har under mina år som fastighetsmäklare vunnit fina utmärkelser för mitt arbete, så som En av de mest anlitade- och rekommenderade mäklarna i Sundbyberg. Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att få riktigt nöjda säljare och köpare. Därför presterar jag alltid mitt yttersta och lite till i varje affär. Min styrka är att jag endast är verksam i Sundbyberg, detta innebär att jag har ett stort kontaktnät av gamla och nya kunder som kan vara potentiella köpare till just Din bostad. Mina kunder beskriver mig som tydlig, engagerad och professionell. Det är något som jag drar stor nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst , positiv och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg. Välkommen att kontakta mig du också!

Mina försäljningar

Jessica Toubal

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-798 39 00

jessica.toubal@husmanhagberg.se

Boka tid med Jessica direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg