Johanna Markbäck Zeilon

Hemma överallt i Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg

Kontakta mig

Johanna Markbäck Zeilon

Omdömen från mina kunder

" Jag blev så väl bemött av Johanna från första början då jag gick in till deras kontor för att höra mig för om en eventuell försäljning av min lägenhet. Johanna fick mig att känna mig så trygg under hela resans gång. Jag kunde ringa Johanna om det var något jag funderade över. Vi höll även en bra kontakt via sms och jag fick snabbt svar om det var något. Från en pensionär som fick sin lägenhet såld av Johanna "
Birgitta A1 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevligt och proffesionellt bemötande! Kan varmt rekommendera!"
Anna Maria E5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, snabb och professionell. Otroligt snabb kommunikation nästan oavsett när jag skrev under dagen/kvällen. Hon var också flexibel vad gällde visningar och kunde på enkla sätt förklara juridiska förfaranden. Med andra ord, jag har inget att klaga på."
VICTOR C10 veckor
Verifierad kund
"Johanna är väldigt trevlig, hjälpsam vid vårt köp av lägenhet!"
Nicklas A11 veckor
Verifierad kund
"Fick fantastiskt fin hjälp av Johanna Markbäck när jag sålde min lägenhet. Hon var allt jag hade förväntat mig och mer. Snabb att svara, ,uppmuntrande, trevlig och duktig på att lösa de mest skiftande problem som kunde uppstå."
Vera Helena S11 veckor
Verifierad kund
"Johanna är väldigt trevlig och professionell. Hon fick mig att känna mig trygg genom att börja med att förklara hennes strategi och planer avseende försäljningen, samt att hon såg till att uppdatera mig kontinuerligt och hon fanns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Det är ju lite tufft på bostadsmarknaden just nu men jag vet att Johanna gjorde sitt bästa för att jag ska bli nöjd. Jag rekommenderar henne starkt!"
Sara A12 veckor
Verifierad kund
"Jag hade väl inte så stora förväntningar när jag skulle sälja min lägenhet eftersom det just nu är svårare att sälja på grund av räntorna och oron i världen. Men det fungerade väldigt bra och jag är väldigt nöjd med att det gick så bra. Jag har inget att klaga på."
Ingrid J16 veckor
Verifierad kund
"Johanna hjälpte mig vid köp av lägenhet i Sundbyberg. Hon gav ett proffsigt intryck genom att vara påläst och kunnig och lätt att få tag på. Vid kontraktsskrivningen förklarade hon på ett enkelt och lättbegripligt sätt vad de olika paragraferna betydde. Jag kan varmt rekommendera Johanna som mäklare. "
Jessica O16 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett trevligt och professionellt bemötande. Kort sagt kände vi oss trygga med Johanna."
Andrina B16 veckor
Verifierad kund
"Trygg, professionell, väldigt flexibel och hjälpsam. Har bara positivt att säga om henne. "
Piotr Aleksander B20 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med Johanna! Tillmötesgående och pålitlig. Svarade alltid snabbt på alla våra frågor. Kändes väldigt tryggt att sälja med Johanna! "
Josefin A30 veckor
Verifierad kund
"Johanna fick oss att känna oss hörda kring våra önskemål och höll oss snabbt informerade från början till slutet av försäljningen av vår lägenhet. Vi starkt rekommendera henne! "
Helga A34 veckor
Verifierad kund
"Vi är riktigt nöjda med Johanna! Hon var snabb att nå, tydlig i sin kommunikation och återkopplade regelbundet. "
Rebecka W34 veckor
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Johanna Markbäck Zeilon. Johanna var mycket effektiv och hjälpsam och har gjort processen väldigt enkel och okomplicerad. Kan varmt rekommendera Johanna! "
Valerijs K35 veckor
Verifierad kund
"Kanonmäklare. Vi ville få till en snabb affär i och med att vi redan köpt nästa bostad, på en skakig marknad. Allt löstes på privatvisning och vi fick det pris vi önskade, tillika försäljningsrekord i föreningen för treor! Stort tack!"
Joel A36 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och hjälpsam! Svarade på alla frågor och funderingar vi hade."
Maedot Y37 veckor
Verifierad kund
"Johanna tog upp kontakten med oss under en tid där vi behövde verkligen henne! Hjälpte oss genom hela processen, och nån vecka senare innan ens fotografering så sålde hon vår lägenhet till ett pris som gjorde oss väldigt nöjda, Tack Hälsingar Rami och Jennifer "
Rami F44 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Som uppväxt i Sundbyberg så kan jag området utan och innan. Jag bor idag i centrala Sundbyberg med mina barn vilket gör mitt jobb till en naturlig del av min livsstil och jag kan vara väldigt flexibel och tillgänglig för dig som kund. Jag har sedan tidigare lång erfarenhet av försäljning vilket hjälper mig i min roll som fastighetsmäklare. Jag vet vad som krävs för att uppnå de absolut bästa resultaten för dig som kund. Med hjälp av min drivkraft, min erfarenhet samt den starka marknadsandel vi på Husman Hagberg har som lokala mäklare Sundbyberg så kan jag hjälpa dig att nå bästa möjliga slutpris. Oavsett om du vill värdera din bostad, hitta ditt nästa drömboende eller går i säljtankar-kontakta mig så hjälper jag dig!

Mina försäljningar

Johanna Markbäck Zeilon

Reg. Fastighetsmäklare

070-726 08 12

Johanna.markback@husmanhagberg.se

Boka tid med Johanna direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg