Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Sollentuna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sollentuna

Söker du en mäklare som vet hur bostadsmarknaden i Sollentuna fungerar? Våra engagerade mäklare i Sollentuna har koll på marknaden men även kommunikationer, restaurangutbud, skolor, natur och nöjen i Sollentuna. Kommunen erbjuder en god tillgänglighet med närhet till både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Har du funderingar på att köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Sollentuna? Då är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där våra kunder alltid står i fokus.

Att bo i Sollentuna

Sollentuna kommun har mycket att erbjuda sina invånare. Här finner du ett rikt kulturliv, ett bra företagsklimat och vacker natur. Här finns bland annat Järvafältet, ett naturreservat med vandringsleder och motionsspår. Om man gillar mat och att äta ute har Sollentuna ett gediget restaurangutbud som representerar såväl Europa som Asien.

Vill du bo nära naturen är Edsberg ett område att titta närmare på. Här kan du motionera eller plocka svamp i Rörsjöskogen eller varför inte ta ett dopp i Rösjön. I området ligger även Edsbergsparken och Edsbergs Slott, vackert beläget vid Edsvikens norra strand.

Häggvik är ett annat populärt område med närhet till både natur, golfbana och Sollentuna centrum. Titta även närmre på Rotebro, Edsviken och centrala Sollentuna. Vill du veta mer om hus och lägenheter till salu i Sollentuna är du varmt välkommen att kontakta våra lokala mäklare.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sollentuna

Sollentuna är en kommun med ett attraktivt läge som erbjuder såväl goda kommunikationer som vacker natur. Här kan du välja på många typer av boenden, från lägenhet till radhus eller villa i många populära områden med olika karaktär. I Sollentuna planerar man och bygger nya bostäder i bland annat Häggvik och vid Väsjön.

Har du funderingar på vilket område som skulle passa bäst för dina behov? Våra erfarna och engagerade mäklare kan Sollentuna. Vi hjälper dig att hitta ett nytt hem men också när det är dags att sälja eller värdera din bostad i Sollentuna. Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din nästa bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Välkommen till HusmanHagberg din lokala fastighetsmäklare i Sollentuna!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kungsvägen 26, 191 45 Sollentuna
  • Måndag-Torsdag 09.00-18.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Box 853, 191 28 Sollentuna
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vill du också jobba med äkta passionerade vinnare?

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare? Vi är ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg