Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sollentuna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sollentuna

Söker du en mäklare i Sollentuna som har koll på bostadsmarknaden? Våra engagerade mäklare har koll på marknaden men även kommunikationer, restaurangutbud, skolor, natur och nöjen i Sollentuna. Sollentuna erbjuder en god tillgänglighet med närhet till både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Har du funderingar på att köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Sollentuna? Välkommen till HusmanHagberg! Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sollentuna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Sollentuna

Sollentuna kommun har mycket att erbjuda sina invånare. Här finner du ett rikt kulturliv, ett bra företagsklimat och vacker natur. Här finns bland annat Järvafältet, ett naturreservat med vandringsleder och motionsspår. Om man gillar mat och att äta ute har Sollentuna ett gediget restaurangutbud som representerar såväl Europa som Asien.

Vill du bo nära naturen är Edsberg ett område att titta närmare på. Här kan du motionera eller plocka svamp i Rörsjöskogen eller varför inte ta ett dopp i Rösjön. I området ligger även Edsbergsparken och Edsbergs Slott, vackert beläget vid Edsvikens norra strand.

Häggvik är ett annat populärt område med närhet till både natur, golfbana och Sollentuna centrum. Titta även närmre på Rotebro, Edsviken och centrala Sollentuna. Vill du veta mer om hus och lägenheter till salu i Sollentuna är du varmt välkommen att kontakta våra lokala mäklare.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sollentuna

Sollentuna är en kommun med ett attraktivt läge som erbjuder såväl goda kommunikationer som vacker natur. Här kan du välja på många typer av boenden, från lägenhet till radhus eller villa i många populära områden med olika karaktär. I Sollentuna planerar man och bygger nya bostäder i bland annat Häggvik och vid Väsjön. Har du funderingar på vilket område som skulle passa bäst för dina behov? Våra erfarna och engagerade mäklare kan Sollentuna. Vi hjälper dig att hitta ett nytt hem men också när det är dags att sälja eller värdera din bostad i Sollentuna. Våra mäklare erbjuder en träffsäker bostadsvärdering på ditt hus eller bostadsrätt i Sollentuna. Vi värderar din bostad efter skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats kan vi även ge tips på hur du kan höja värdet på din bostad.

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din nästa bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Välkommen till HusmanHagberg din lokala fastighetsmäklare i Sollentuna!

Omdömen från våra kunder

"Smidig och tydlig kommunikation! Trevligt bemötande och tillmötesgående."
Amanda J2 veckor
Verifierad kund
"Torbjörn Johansson är en trevlig person. Vi har haft ständig kontakt. Respektfull bemötande. Vi hade hoppfulla förväntningar som inte nåddes fullt ut. Men det kan inte ha varit pga. honom, utan på marknaden. Utifrån marknadens situation gick försäljningen ändå bra."
Haile Y2 veckor
Verifierad kund
"Klar tydlig och ordning på alla papper "
Erik K13 veckor
Verifierad kund
"Utomordentligt professionellt bemötande Organiserade och gjorde tillgänglig efterfrågad information, god kommunikation med både säljare och köpare "
Urban A13 veckor
Verifierad kund
"Torbjörn är en kunnig och professionell mäklare. Han har ett mycket trevligt bemötande, lyssnar på sina kunder och är ärlig mot både säljare och köpare. Jag har fullt förtroende för honom och kan varmt rekommendera att anlita honom."
Eva Ilze R14 veckor
Verifierad kund
"En duktig, seriös mäklare som är mycket nogran och trevlig att träffa, han lyssnar och har lyckats sälja vårt hus på kort tid till en passande familj. "
Margareta H14 veckor
Verifierad kund
"Informativ. Lugn och hjälpsam. kunnig"
Lars H14 veckor
Verifierad kund
"Jag sålde min lägenhet med HusmanHagberg Sollentuna (Torbjörn och Robert) på drygt 3 veckor. Jag fick exceptionell hjälp och stöd ända in i mål! Tack ska ni ha Torbjörn och Robert :) !!"
Said T14 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte hus med Torbjörn och vi är väldigt nöjda. Han utstrålar lugn och trygghet, snabb på svara och återkoppla. "
Nils L16 veckor
Verifierad kund
"Lyssnande och erfaren och kunnig person som jag får förtroende för. Ger goda råd och ett trevligt bemötande."
Margareta H18 veckor
Verifierad kund
"Torbjörn är både varm och professionell som person och har ett öga för detaljer. Inför försäljningen hade han rikligt med idéer om hur vi kunde förbereda oss för att ligga steget före. Under processen höll han mig som säljare regelbundet uppdaterad på vad som hände och vad nästa steg kunde vara."
Carl L19 veckor
Verifierad kund
"Hej! Torbjörn är en en mäklare som känns seriös, trygg och erfaren. Allt har fungerat smidigt och jag kan rekommendera honom till andra."
Anna B19 veckor
Verifierad kund
"Har inte haft någon kontakt med Torbjörn Johansson för min bostadsaffär. Däremot hanterades all hjälp, kontakt och affär med Robert Grahl från HusmanHagberg. Sedan dag 1 har han varit behjälplig med att svara och ta reda på mina frågor och funderingar. Köpet kändes tryggt, enkelt och smidigt. Han har varit med från punkt A till Z. Tack Robert Ghral."
Filip Nikolaj U22 veckor
Verifierad kund
"Kontakten med mäklaren har varit alltigenom god, snabb och tydlig återkoppling både per mail och telefon. Han hade en riktig utmaning i samband med budgivningen och slutförandet av affären med flertalet köpare med både bristfälliga kunskaper om fastighetsaffärer + språkutmaningar men skötte detta på ett utmärkt sätt. "
Birgitta Margareta R23 veckor
Verifierad kund
"Jag är nöjd med hans insats. Processen blev kort och intensiv. Han aktiv och driven från start till avslut."
Ann-Kristin G30 veckor
Verifierad kund
"Allt gick smidigt !Torbjörn anpassade sig till mötestider etc. Bra och snabbs kontakter vid infobehov. Trevlig personlighet. "
Carin S36 veckor
Verifierad kund
"En mycket trevlig man och hjälpsam förklarade saker på ett smidigt sätt trevlig och positiv även i Heta diskussionen om pengar 💰 Passar alldeles utmärkt som mäklare har kommit rätt i livet med tack för en bra affär☺️"
Gun H36 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte ett hus med hjälp av Robert Grahl. Vi är verkligen nöjda med köpet :-) Robert är verkligen en fin, snäll och hjälpsam människa och hjälpte oss jätte mycket för att allt går bra för oss med köpet. Tack Robert och tack HusmanHagberg, Ni är bästa :-) Mvh Behnam"
MarBeh P37 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Torbjörns insats, rekommenderas!"
Anton A42 veckor
Verifierad kund
"Jag blev otroligt bra bemött, Torbjörn har varit tillgänglig för alla frågor och jag har känt mig trygg genom hela affären! Kan varmt rekommendera Torbjörn"
Marie M50 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kungsvägen 26, 191 45 Sollentuna
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-18.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Box 853, 191 28 Sollentuna
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg