KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Kungsholmen

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären när du ska köpa värdera eller sälja bostad. Vår erfarenhet av bostadsmarknaden på Kungsholmen ger dig trygghet och dessutom bjuder våra mäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Vårt engagemang och kundfokus är några av anledningarna till att vi har så många nöjda kunder.

Köpa, värdera eller sälja bostad på Kungsholmen

Som din mäklare på Kungsholmen har vi koll på bostadsmarknaden och allt annat som händer i området. För dig som är på gång att köpa bostad kan vi matcha dig med rätt objekt. Vi har en passion för mäklaryrket och vi brinner för att göra bra bostadsaffärer. När du väljer oss som din mäklare när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad kan du vara trygg i ditt val. Välkommen till vårt mäklarkontor på Kungsholmen så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Hantverkargatan 42, 112 21 Stockholm
  • Måndag-Torsdag 9.00-18.00
  • Fredag 9.00-17.00

Postadress

  • Hantverkargatan 42, 11221 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg