Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Kungsholmen

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären när du ska köpa värdera eller sälja bostad. Vår erfarenhet av bostadsmarknaden på Kungsholmen ger dig trygghet och dessutom bjuder våra mäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Vårt engagemang och kundfokus är några av anledningarna till att vi har så många nöjda kunder.

Köpa, värdera eller sälja bostad på Kungsholmen

Som din mäklare på Kungsholmen har vi koll på bostadsmarknaden och allt annat som händer i området. För dig som är på gång att köpa bostad kan vi matcha dig med rätt objekt. Vi har en passion för mäklaryrket och vi brinner för att göra bra bostadsaffärer. När du väljer oss som din mäklare när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad kan du vara trygg i ditt val. Välkommen till vårt mäklarkontor på Kungsholmen så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Hej! Kajsa matchade mig med rätt säljare och köpet blev av direkt! Helt okomplicerat. Kan inte tacka henne nog. MVH Aida "
Aida B5 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Kajsa och hennes bemötande. Alltid tillgänglig, tillmötesgående och öppen för diskussion. Hon har stor erfarenhet vilket märks och vi skulle absolut använda oss av henne igen om vi behöver köpa eller sälja nytt boende "
Anna P8 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt och sålt flera fastigheter/bostadsrätter. Kajsa är utan tvekan den mest professionella mäklaren jag anlitat eller haft kontakt med som köpare!"
Gunilla S9 veckor
Verifierad kund
"Blev bemöt på ett trevligt och med stort engagemang. Jag är ingen van köpare så gick in i detta utan att veta så mycket men tycker att Kajsa kunde med sitt kunnande styra upp så allt funkade perfekt. Jag tycker mäklaren är väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam. Jag har bara gott att säga, vårat köp var lite krångligt trodde jag med fullmakter och sånt till våran dotter som bor i Stockholm och gjorde detta istället för oss som inte kunde vara på plats men det gick superbra. Väldigt nöjd."
Kurt B9 veckor
Verifierad kund
"Stina var otroligt hjälpsam och tillmötesgående på alla sätt. Väldigt förtroendeingivande."
Mikael T9 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffsig genom hela processen. Duktig på att återkoppla samt väldigt god rådgivare. Mycket nöjd! "
Johanna P9 veckor
Verifierad kund
"Javier gav mig goda råd och tips både under min egen köpprocess och när det var dags för mig att sälja. Dessutom lyckades han snabbt få till en bra budgivning och ett slutpris som översteg mina förväntningar, och detta på en skakig marknad där andra liknande lägenheter ligger kvar osålda! Jag är säker på att detta till stor del beror på hans professionella och genuina bemötande. Sammantaget kunde jag knappast ha valt en bättre mäklare. Rekommenderas varmt!"
Olof S11 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, tillgänglig och effektiv för oss som köpare"
Stina M14 veckor
Verifierad kund
"Professionell och påläst. Serviceinriktad och med bra bemötande."
Jonas M14 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Javier som mäklare. Han är lugn, kunnig, professionell och tillmötesgående. Upplevde att han tog lika väl hand om säljare som köpare under hela processen. Jag fick ett stort förtroende för honom redan från start."
Louise T15 veckor
Verifierad kund
"Han är proffs på sitt jobb och är myckt nogrant och trevligt. Han återkopplar så fort som möiligt. Jag kommer att rekommendera honom till alla som vill sälja bostad."
Kouros A15 veckor
Verifierad kund
"Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst "
Christer N15 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, kunnig och med professionellt utförande, hela vägen från värdering till försäljning. Mötte alla förväntningar för en lyckad försäljning!"
Fabiola W21 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mig väldigt trygg med Kajsa som mäklare. Jag uppskattade verkligen hur hon återkopplade till mig återkommande om läget i processen. Det märks att hon har lång erfarenhet av mäkleri och hon kan Kungsholmen utan och innan. Rekommenderas!"
Johan K22 veckor
Verifierad kund
"Sålde min lägenhet med hjälp av Kajsa som varit en fantastisk mäklare genom hela försäljningsprocessen. Väldigt hjälpsam, kunnig och närvarande igenom hela processen. Kan varmt rekommendera Kajsa i dessa tuffare tider på bostadsmarknaden. "
Viktor W22 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt att ha Kajsa som mäklare. Jag fick dagliga uppdateringar och hon var väldigt lyhörd för våra behov och önskemål. Kan verkligen rekommendera!"
Elisabet K23 veckor
Verifierad kund
"Javier var väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Det märktes att han är erfaren vilket gjorde att det kändes tryggt att ha honom som mäklare. Han var tydlig och snabb i sin kommunikation och hela processen gick mycket smidigt. Jag var mycket nöjd med honom och kan bara rekommendera honom."
Sebastian Z24 veckor
Verifierad kund
"Javier gav ett förtroende ingivande intryck och var lyhörd för våra önskemål. Han lyssnade på vad vi ville men kunde även komma med tydliga råd inför försäljningen. Han hjälpte till under hela processen. Trygg och professionell. Vi är väldigt nöjda med Javiers insats och rekommenderar verkligen honom om man går i tankar på att sälja sin bostad. "
Tora P28 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och trevlig, tog sig tid att svara på frågor även om det var mycket folk på visningen. Höll även god kontakt under budgivningen och köpet. "
Iva P28 veckor
Verifierad kund
"Kajsa motsvarar högställda förväntningar på en fastighetsmäklare. Jag uppfattade henne som erfaren och mycket professionell. Det som jag uppskattade särskilt, var hennes lugna och tonsäkra sätt att bemöta mig i som kund. Kajsa var intresserad av mina frågor och behov och svarade på bästa möjliga sätt på dem. Jag uppskattade också Kajsas snabba återkopplingar på e-mail. Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande. Jag kommer att rekommendera Kajsa till mina vänner. God kunskap om lägenheten och föreningen. Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande."
Jukka K29 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Hantverkargatan 42, 112 21 Stockholm
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 9.00-18.00
  • Fredag 9.00-17.00

Postadress

  • Hantverkargatan 42, 11221 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg