KarriärOm oss

Stina Bodlund

Hemma överallt Stockholm Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

Kontakta mig

Stina Bodlund

Stina Bodlund

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Kungsholmen

sven

Omdömen från mina kunder

"Kunnigt! Vänligt! Och det gäller både Stina och Maria, hennes kollega på kontoret!"
Sven Georg Z5 veckor
Verifierad kund
"Stina är mycket kunnig och jag fick ett varmt personligt bemötande. Stina var flexibel, lyhörd och påläst och hon höll en tät kontakt med oss genom hela säljprocessen. Hon var aktivt engagerad i att ställa iordning bostaden inför visning och hon var med vid fotograferingen för att säkerställa att bostaden presenterades på bästa sätt. Stina skötte försäljningen av vår bostad på ett oerhört professionellt sätt och till vår största belåtenhet. Vi vill varmt rekommendera henne."
Anna Å8 veckor
Verifierad kund
"Oerhört professionell och lyhörd från visning till påskrivning. "
ALEXANDER J8 veckor
Verifierad kund
"Hon är mycket seriös, engagerad & återkopplar under hela processen. Trevlig i sitt agerande. "
Claes Å8 veckor
Verifierad kund
"Det har känts tryggt med Stina från början till slut. Stina är vänlig, seriös och förtroendeingivande."
Ulla E9 veckor
Verifierad kund
"Snabb, proffsig, personlig och tillgänglig."
Ingrid F9 veckor
Verifierad kund
"Stina är rutinerad mäklare och trots en tuff marknad så lyckades hon få vår lägenhet såld. "
Daniel K14 veckor
Verifierad kund
"Stina tog köpet i mål av brf med oss genom gedigen kompetens, sunt kundförnuft och rätt energi. Rekommenderas!"
Anders H17 veckor
Verifierad kund
"Stina är ett proffs! Stor tack för all hjälp med lägenheten. "
Sofie G27 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent och proffsig. Gav bra råd och stöd under processen. Hjälpte till att snygga till min stylning av lägenhet."
Erika K45 veckor
Verifierad kund
"Stina Bodlund är mycket representativ för sin yrkeskår. Hon är professionell och kompetent, kunnig och hjälpsam, dessutom överträffade hon våra förväntningar. Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare. / Pia Östlund"
Pia Ö45 veckor
Verifierad kund
"Stina var toppen! Hon har stor erfarenhet av att sälja i mitt område och har ett stort kontaktnät. Med minimal insats från min sida lyckades hon sälja min lägenhet till ett bra pris utan visning. Jag har stort förtroende för henne. "
Åsa C47 veckor
Verifierad kund
"Professionell och hjälpsam. Kunnig på området. Alltid tillgänglig. Vänligt bemötande. "
Wenche Ö48 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med den försäljning av vår bostadsrätt som Stina Bodlund gjort åt oss. Hon är vänlig, effektiv, seriös, helt enkelt proffsig. Stig "
Stig A49 veckor
Verifierad kund
"Jag har genomfört ett köp och två försäljningar med hjälp av Stina, den första för drygt 13 år sedan och det var en självklarhet att återvända till Stina vid den senaste affären. Stina är väldigt förtroendeingivande och kunnig i sin roll. Stinas bemötande upplever jag som väldigt lugnt, tryggt och med väldigt god återkoppling, något som har betytt väldigt mycket för mig både i rollen som köpare och säljare. Mina förväntningar överträffades på alla plan. Sammantaget ger jag mina högsta rekommendationer för Stina."
Björn M51 veckor
Verifierad kund
"Stina var toppen genom hela processen. Väldigt nöjda!"
Dan Victor Per M53 veckor
Verifierad kund
"Bra fotografering och smidig försäljning och stor kunskap om föreningen och området vilket gav köparna all information de behövde för ett snabbt beslut. "
Sofi L53 veckor
Verifierad kund
"Responsive, calm & professional. Manages expectations well. Very nice to deal with. "
Gerard R53 veckor
Verifierad kund
"Stina gav ett väldigt bra bemötande, intresserad och kunnig. Vi var så nöjda med köpprocessen att vi också anlitade Stina för vår försäljning som gick väldigt smidigt och bra. "
Johan P53 veckor
Verifierad kund
"Har alltid ett trevligt bemötande, är kunnig och hjälpsam. "
Belinda N55 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris, oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Ett hem är bland det mest personliga vi har. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag har drygt 18 års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedåtgående marknad. Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär, inte problemen. Min målsättning är inte enbart att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.

Mina försäljningar

Stina Bodlund

Reg. Fastighetsmäklare

070-445 23 07

stina.bodlund@husmanhagberg.se

Boka tid med Stina direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg