KarriärOm oss

Kajsa Allermalm

Hemma överallt Stockholm Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

Kontakta mig

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Kungsholmen

sven

Omdömen från mina kunder

"Kajsa motsvarar högställda förväntningar på en fastighetsmäklare. Jag uppfattade henne som erfaren och mycket professionell. Det som jag uppskattade särskilt, var hennes lugna och tonsäkra sätt att bemöta mig i som kund. Kajsa var intresserad av mina frågor och behov och svarade på bästa möjliga sätt på dem. Jag uppskattade också Kajsas snabba återkopplingar på e-mail. Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande. Jag kommer att rekommendera Kajsa till mina vänner. God kunskap om lägenheten och föreningen. Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande."
Jukka K3 veckor
Verifierad kund
"Professionell, lugn, saklig och erfaren. Kommunikativ och tydlig. Rekommenderar varmt. "
Kristina N3 veckor
Verifierad kund
"Kunnig. God lokalkännedom. Vi jobbade ihop som ett team. Lugn, strukturerad. Svarade snabbt på mina frågor. "
Eva H6 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, professionell och tydlig genom hela processen. Vi kände oss hela tiden trygga i att vi hade valt rätt mäklare, då hon visade stor kunskap om läget på marknaden, stor kännedom om de lokala förhållandena och ett stort engagemang med god uppföljning. Vi kan varmt rekommendera Kajsa!"
Jonas S8 veckor
Verifierad kund
"Kajsa är väldigt lätt att ha att göra med. Hon känns snäll och genuin och har inga jobbiga inställande ”mäklar-manér” 😅 "
Maja K8 veckor
Verifierad kund
"Mekleren var seriøs och solid. Gav upplysninger som var nødvendig for bistanden "
Mehdi S13 veckor
Verifierad kund
"Bra och positivt bemötande. Kajsa är proffsig och trevlig genom hela processen. Återkopplar efter visningar och är lätt att nå. Nådde och överträffade vårt mål. Mina varmaste rekommendationer. "
Therese N14 veckor
Verifierad kund
"Kajsa Allerman är mycket lyhörd lugn och analytisk som person. Hon har en tydlig strategi redan från start som hon följer upp och informerar om med jämna mellanrum. Hon är pålitlig och proffsig och lätt att tycka genom ditt trevliga bemötande."
Tomas H15 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och tillmötesgående vad gällde visningstid. Lätt att få tag på på telefon och sms. Kom alltid tillbaka med information på frågor hon inte direkt kunde besvara. En mycket positiv kontakt."
Monika L16 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren hade stort tålamod med oss för att få till en privat visning eftersom vi inte bor i Stockholm. Proffsigt bemötande och fick anstränga sig med att ta reda på massa tekniska detaljer. Svarar ärligt på frågor."
Sven L16 veckor
Verifierad kund
"Kajsa har varit tydlig, tillmötesgående, lugn och inte för ”säljlig”. Det har känts väldigt bra att ha kontakt med Kajsa som var väldigt proffsig genom processen. Kan varmt rekommendera henne!"
Negar K17 veckor
Verifierad kund
"Kajsa har hjälpt mig med två lägenhetsförsäljningar, en på en stigande marknad, en på en fallande. Båda har gått mycket bra. Kajsa är trevlig, lugn, proffsig och lyssnar på dig som säljare. Med sitt lugna sätt inger hon förtroende och jag kan bara varmt rekommendera henne."
Ann-Sofi S24 veckor
Verifierad kund
"Kajsa är kunnig och påläst med lugnt och trevligt bemötande vilket skapar trygghet genom köpprocessen. "
Christine C26 veckor
Verifierad kund
"Kajsa har ett väldigt trevligt & professionellt bemötande. Jag var väldigt bekväm & hela försäljningsprocessen gick snabbt & vi nådde de mål vi satt upp (& lite till). Jag är jätte nöjd med mitt val av mäklare när jag sålde min lägenhet! Skulle absolut rekommendera henne samt ta hjälp av henne igen vid framtida försäljningar. "
Sara F27 veckor
Verifierad kund
"Kajsa har en bra fingertoppskänsla och är alltid trevlig och professionell."
Jenny B29 veckor
Verifierad kund
"Jag blivit bra bemött. Hon gjorde bra sitt jobb. "
Cobra M32 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig, trevlig och hjälpsam. Alltid professionell och med bra information. "
Jonas W34 veckor
Verifierad kund
"Kajsa har under hela bostadsprocessen varit tillgänglig på alla sätt och vis via telefon, sms och mail. Hon har varit en trygg, lojal och pålitlig mäklare. Vi har känt oss uppdaterade kring hela säljprocessen och alla stadier under försäljning. Från första mötet till målet. Kajsa har alltid varit mycket professionell och varit kunnig i marknaden och vet alltid vad hon gör och pratar om. Kajsa som person är en härlig, glad och positiv person som alltid säger rätt ord som får en säljare att bli lugn och tillfreds. Vi känner oss glada och nöjda med vår mäklare som gett oss det man kan förvänta sig av en försäljning. "
Sandra H36 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, tydlig och informativ - kändes tryggt!"
Gunilla S37 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, tillmötesgående med visningar etc. Snabb & smidig affär. Väldigt nöjd!"
Matilda H42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är uppvuxen i Hudiksvall och flyttade ner till Stockholm i samband med att jag blev registrerad mäklare för 14 år sedan. Jag har ett stort driv när det kommer till att hjälpa mina kunder att göra en lyckad bostadsaffär och tycker att mäklarjobbet bara blir roligare allt eftersom åren går. Från att ha varit en av de mäklare som förmedlat flest bostäder i de områden jag jobbat i så fokuserar jag idag på jobba med lite färre bostäder för att försäkra mig om att mitt arbete genomgående håller samma höga kvalitet. Jag är mån om att ha tid till att personligen sköta alla delar av försäljningen på bästa sätt och jag ser mäklandet som en livsstil så för mig finns inga obekväma arbetstider. Kort och gott så jobbar jag hårt tills vi nått högsta möjliga slutpris och min erfarenhet gör att jag kommer styra bostadsaffären i mål även om vi, mot förmodan, skulle stöta på motgångar under försäljningen. Nöjda kunder är oerhört viktigt för mig och de senaste åren har jag haft äran att få jobba med ett stort antal återkommande kunder. Jag hoppas att även du kan bli en av dem! Jag ägnar en stor del av min fritid åt träning och är väldigt mån att ta hand om kroppen så jag klarar av det höga arbetstempo jag har. Träningen utmanar mig både fysiskt och mentalt vilket jag älskar och har nytta av både privat och i arbetslivet. Om du är nyfiken på att höra hur jag jobbar för att maximera priset på just Din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Kajsa Allermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Boka tid med Kajsa direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg