Kajsa Allermalm

Hemma överallt Stockholm Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm Kungsholmen

Kontakta mig

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Kungsholmen

sven

Omdömen från mina kunder

"Hej! Kajsa matchade mig med rätt säljare och köpet blev av direkt! Helt okomplicerat. Kan inte tacka henne nog. MVH Aida "
Aida B5 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Kajsa och hennes bemötande. Alltid tillgänglig, tillmötesgående och öppen för diskussion. Hon har stor erfarenhet vilket märks och vi skulle absolut använda oss av henne igen om vi behöver köpa eller sälja nytt boende "
Anna P8 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt och sålt flera fastigheter/bostadsrätter. Kajsa är utan tvekan den mest professionella mäklaren jag anlitat eller haft kontakt med som köpare!"
Gunilla S9 veckor
Verifierad kund
"Blev bemöt på ett trevligt och med stort engagemang. Jag är ingen van köpare så gick in i detta utan att veta så mycket men tycker att Kajsa kunde med sitt kunnande styra upp så allt funkade perfekt. Jag tycker mäklaren är väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam. Jag har bara gott att säga, vårat köp var lite krångligt trodde jag med fullmakter och sånt till våran dotter som bor i Stockholm och gjorde detta istället för oss som inte kunde vara på plats men det gick superbra. Väldigt nöjd."
Kurt B9 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffsig genom hela processen. Duktig på att återkoppla samt väldigt god rådgivare. Mycket nöjd! "
Johanna P9 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, tillgänglig och effektiv för oss som köpare"
Stina M14 veckor
Verifierad kund
"Professionell och påläst. Serviceinriktad och med bra bemötande."
Jonas M14 veckor
Verifierad kund
"Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst Bara bäst "
Christer N15 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mig väldigt trygg med Kajsa som mäklare. Jag uppskattade verkligen hur hon återkopplade till mig återkommande om läget i processen. Det märks att hon har lång erfarenhet av mäkleri och hon kan Kungsholmen utan och innan. Rekommenderas!"
Johan K22 veckor
Verifierad kund
"Sålde min lägenhet med hjälp av Kajsa som varit en fantastisk mäklare genom hela försäljningsprocessen. Väldigt hjälpsam, kunnig och närvarande igenom hela processen. Kan varmt rekommendera Kajsa i dessa tuffare tider på bostadsmarknaden. "
Viktor W22 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt att ha Kajsa som mäklare. Jag fick dagliga uppdateringar och hon var väldigt lyhörd för våra behov och önskemål. Kan verkligen rekommendera!"
Elisabet K23 veckor
Verifierad kund
"Kajsa motsvarar högställda förväntningar på en fastighetsmäklare. Jag uppfattade henne som erfaren och mycket professionell. Det som jag uppskattade särskilt, var hennes lugna och tonsäkra sätt att bemöta mig i som kund. Kajsa var intresserad av mina frågor och behov och svarade på bästa möjliga sätt på dem. Jag uppskattade också Kajsas snabba återkopplingar på e-mail. Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande. Jag kommer att rekommendera Kajsa till mina vänner. God kunskap om lägenheten och föreningen. Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande."
Jukka K29 veckor
Verifierad kund
"Professionell, lugn, saklig och erfaren. Kommunikativ och tydlig. Rekommenderar varmt. "
Kristina N29 veckor
Verifierad kund
"Kunnig. God lokalkännedom. Vi jobbade ihop som ett team. Lugn, strukturerad. Svarade snabbt på mina frågor. "
Eva H32 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, professionell och tydlig genom hela processen. Vi kände oss hela tiden trygga i att vi hade valt rätt mäklare, då hon visade stor kunskap om läget på marknaden, stor kännedom om de lokala förhållandena och ett stort engagemang med god uppföljning. Vi kan varmt rekommendera Kajsa!"
Jonas S34 veckor
Verifierad kund
"Kajsa är väldigt lätt att ha att göra med. Hon känns snäll och genuin och har inga jobbiga inställande ”mäklar-manér” 😅 "
Maja K34 veckor
Verifierad kund
"Mekleren var seriøs och solid. Gav upplysninger som var nødvendig for bistanden "
Mehdi S39 veckor
Verifierad kund
"Bra och positivt bemötande. Kajsa är proffsig och trevlig genom hela processen. Återkopplar efter visningar och är lätt att nå. Nådde och överträffade vårt mål. Mina varmaste rekommendationer. "
Therese N40 veckor
Verifierad kund
"Kajsa Allerman är mycket lyhörd lugn och analytisk som person. Hon har en tydlig strategi redan från start som hon följer upp och informerar om med jämna mellanrum. Hon är pålitlig och proffsig och lätt att tycka genom ditt trevliga bemötande."
Tomas H41 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och tillmötesgående vad gällde visningstid. Lätt att få tag på på telefon och sms. Kom alltid tillbaka med information på frågor hon inte direkt kunde besvara. En mycket positiv kontakt."
Monika L42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är uppvuxen i Hudiksvall och flyttade ner till Stockholm i samband med att jag blev registrerad mäklare för 14 år sedan. Jag har ett stort driv när det kommer till att hjälpa mina kunder att göra en lyckad bostadsaffär och tycker att mäklarjobbet bara blir roligare allt eftersom åren går. Från att ha varit en av de mäklare som förmedlat flest bostäder i de områden jag jobbat i så fokuserar jag idag på jobba med lite färre bostäder för att försäkra mig om att mitt arbete genomgående håller samma höga kvalitet. Jag är mån om att ha tid till att personligen sköta alla delar av försäljningen på bästa sätt och jag ser mäklandet som en livsstil så för mig finns inga obekväma arbetstider. Kort och gott så jobbar jag hårt tills vi nått högsta möjliga slutpris och min erfarenhet gör att jag kommer styra bostadsaffären i mål även om vi, mot förmodan, skulle stöta på motgångar under försäljningen. Nöjda kunder är oerhört viktigt för mig och de senaste åren har jag haft äran att få jobba med ett stort antal återkommande kunder. Jag hoppas att även du kan bli en av dem! Jag ägnar en stor del av min fritid åt träning och är väldigt mån att ta hand om kroppen så jag klarar av det höga arbetstempo jag har. Träningen utmanar mig både fysiskt och mentalt vilket jag älskar och har nytta av både privat och i arbetslivet. Om du är nyfiken på att höra hur jag jobbar för att maximera priset på just Din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Kajsa Allermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Boka tid med Kajsa direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg