Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

  Husman Hagberg – din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

  Ska du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Välkommen till erfaren mäklare som kan bostadsmarknaden i Haninge. Våra engagerade mäklare har en passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Haninge. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Haninge och Västerhaninge. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Haninge ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Här är det lika nära till storstaden som till skärgården. Från Haninge går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda attraktiva objekt i Vega, Vegastaden och Tungelsta.

  Att bo i Haninge och Västerhaninge

  Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge

  Våra mäklare finns här för dig oavsett om det gäller en bostadsvärdering eller om du vill sälja hus eller lägenhet i Haninge. Självklart är du även välkommen om du istället vill ha råd på var i kommunen du ska köpa bostad.

  Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi koll på bostadsmarknaden och allt som händer i kommunen. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

  Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Mats Lundberg

  Mats Lundberg

  Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

  Haninge / Västerhaninge

  sven
  Martin Lundberg

  Martin Lundberg

  Säljkoordinator, blivande mäklare

  Haninge / Västerhaninge

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Välkommen till Brf Horisont!

  Nu har vi släppt vår andra etapp efter första etappens säljsuccé med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega.

  Välkommen till Brf Supernova!

  Efter succépremiär, nytt säljsläpp! Nu är alla 61 lägenheter i Brf Supernova ute till försäljning.

  Välkommen till Brf Lunar!

  I Brf Lunars första etapp uppförs 41 smarta bostadsrättslägenheter som både är yteffektiva och formbara efter livets föränderliga resa.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg