Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

Husman Hagberg – din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Härifrån går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. När du ska köpa bostad i Haninge gör du klokt i att ta hjälp av våra professionella mäklare som kan visa dig lämpliga objekt i denna eftertraktade kommun där det är lika nära till storstaden som till skärgården. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda lägenheter eller villor i Vega, Vegastaden och Tungelsta. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta en bostad som motsvarar dina preferenser.

Att bo i Haninge och Västerhaninge

Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa villa, radhus eller bostadsrätt i Haninge

Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Det byggs bland annat en ny bussterminal för att underlätta för pendlarna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi en god kunskap om vilka objekt som finns till salu. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa bostad i Haninge.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker mäklare!

Vi söker förstärkning till vårt kontor. Läs mer om tjänsten eller kontakta franchisetagare Mats Lundberg direkt på 070-877 74 52 eller mats.lundberg@husmanhagberg.se för mer information. Välkommen!

Även mäklare flyttar!

Vi har flyttat in i nya fina lokaler och hälsar dig nu varmt välkommen till Folkparken 6, Handen.

Välkommen till Brf Vintertriangeln

Vega är en helt ny stadsdel i Haninge och ett hållbart, barnvänligt område för dig som föredrar ett lite lugnare läge, närmare skog och sjö än stadens puls.

Välkommen till Brf Zenit

I den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad planerar vi bygga 41 smarta bostadsrättslägenheter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg