Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Husman Hagberg – din fastighetsmäklare i Haninge / Västerhaninge

Ska du köpa eller sälja en bostad i Haninge? Välkommen till erfaren mäklare som kan bostadsmarknaden i Haninge. Våra engagerade mäklare har en passion för mäklaryrket som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Haninge. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Haninge och Västerhaninge. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Haninge ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Haninge är beläget på ön Södertörn som ligger sydost om Stockholm. Här är det lika nära till storstaden som till skärgården. Från Haninge går det pendeltåg samt direktbussar till Stockholm och så väl Haningeleden som Dalarövägen löper genom kommunen. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge kan vi erbjuda attraktiva objekt i Vega, Vegastaden och Tungelsta.

Att bo i Haninge och Västerhaninge

Många som bor här attraheras av att det är nära till havet och naturen. Rudans friluftsområde och naturreservat erbjuder motionsspår, mountainbikeslingor och vandringsleder i en kuperad terräng. Vintertid prepareras och spåras motionsspåren för längdskidåkning. Här finns även en kulturstig som löper mellan historiskt intressanta platser och sjön Övre Rudan har en badplats med sandstrand. Våra mäklare har stor kunskap om de olika bostadsområdena i kommunen och kan både visa objekt så väl i centrala Haninge som kommundelarna Gudö, Dalarö och Vendelsö. När du ska köpa hus i Haninge kan vi även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om det gäller en bostadsvärdering eller om du vill sälja hus eller lägenhet i Haninge. Självklart är du även välkommen om du istället vill ha råd på var i kommunen du ska köpa bostad.

Haninge är en kommun i ständig utveckling och i dagsläget pågår bland annat ett omfattande arbete med att skapa en attraktiv och levande stadskärna. Som din mäklare i Haninge / Västerhaninge har vi koll på bostadsmarknaden och allt som händer i kommunen. Det produceras nya bostadshus i Vegastaden, Haningeterassen och Gudö och vi kan självklart även förmedla objekt i södra Stockholms Skärgård och Utö. Vill du bo mer kustnära har vi många intressanta prospekt i Årsta havsbad och Dalarö. Välkommen att kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Haninge.

Omdömen från våra kunder

"Proffisionell och metodisk samt snabb process. "
Paul R3 dagar
Verifierad kund
"Supertrevlig, kompetent & bidrog till ett väldigt smidigt köp. Svarade alltid snabbt och var lätt att få kontakt med."
Staffan M2 veckor
Verifierad kund
"Daniel skötte sitt jobb med att sälja min lägenhet med bravur! Han kommunicerade hela tiden om status och om hur vi skulle ta nästa steg. Med tanke på vilken marknad som råder nu så navigerade han försäljningen på bästa sätt. Kan verkligen rekommendera Daniel!"
Johan F2 veckor
Verifierad kund
"Han va bra, förklarade allt på ett tydligt sätt! Lättsam och professionell. "
Therese H4 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig, ordentlig och utförlig. "
Sven Filip Johannes S5 veckor
Verifierad kund
"Mats är väldigt trevlig och professionell. "
Sara A7 veckor
Verifierad kund
"Vi är nöjda att vi sålde med Mats. Han är ärlig och rak. Från början gav han ett förtroendeingivande intryck och lovade aldrig något han inte kunde hålla. Alltid snabb återkoppling och alltid punktlig. Rekommenderar starkt att sälja med Mats!"
Marcus B7 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett gott intryck av Mars från första början. Ärlig, rak och tydlig i sin kommunikation och vad vi kan förvänta oss, men samtidigt ödmjuk inför att man som säljare säljer ett hem, inte bara ett hus. Mats har varit mycket tillgänglig och alltid svarat snabbt på frågor. Han har kommit med goda råd och rekommendationer som varit till både nytta och hjälp. Han fick vår bostadsaffär att smidigt gå i lås trots det ansträngda ekonomiska läget i Sverige just nu. Kan med var hand rekommendera Mats. "
Heidi B7 veckor
Verifierad kund
"Mats har skött allt professionellt på absolut bästa sätt, jag har känt mig trygg och blivit uppdaterad hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Mats som mäklare."
Lennart M7 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, erfaren och kompetent. Mats skapar trygghet och ser till att allt fungerar på ett korrekt sätt."
Thomas M7 veckor
Verifierad kund
"Mats är en positiv och engagerad mäklare som hjälper gärna till. Vi får väldigt bra med hjälp och utförliga svar på våra frågor. Vi har varit väl bemötta från början till slut. Hela upplevelsen har bara varit positiv. Rekommenderar Mats starkt. "
Abraham E8 veckor
Verifierad kund
"En härlig och trevlig mäklare som är lösningsorigenterad och engegerad. "
Darlistivin B8 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande, engagerad och påläst. Rekommenderar starkt"
Niklas L9 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffetionella. Skönt med en mäklare som kan omgivningen och kan branschen. Har gjort affärer ihop tidigare också. Mycket nöjd."
Nils Peter Pirmin A10 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig har träffat honom tidigare vid ett annat hus köp. Kan inte uttala mig om denna försäljning eftersom min man sköte hela affären denna gång. Men det gick fort och det är vi glada för. Trots dessa tider."
Barbro E11 veckor
Verifierad kund
"Mycket erfaren och hjälpfull! "
Aminul I11 veckor
Verifierad kund
"Proffsig ,snabb och affärsmässig. Bra mäklare!"
Hans I11 veckor
Verifierad kund
"Bra, trevlig och tydlig. Är nöjd"
Ida D13 veckor
Verifierad kund
"Bemötande är bra. Han lever upp förväntningarna. Han svarar alltid mina frågor och är en bra mäklare."
Elissa C15 veckor
Verifierad kund
"Mads always took time for our questions, was easily accessible and very professional. Thanks for the great support on the way to our 1st apartment. Clara & Jan"
Jan R15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Folkparken 6, 136 40 Handen
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Haninge / Västerhaninge

sven
Martin Lundberg

Martin Lundberg

Säljkoordinator, blivande mäklare

Haninge / Västerhaninge

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Välkommen till Brf Lunar!

I Brf Lunars första etapp uppförs 41 smarta bostadsrättslägenheter som både är yteffektiva och formbara efter livets föränderliga resa.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg