Mats Lundberg

Hemma överallt i Haninge / Västerhaninge

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Kontakta mig

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Haninge / Västerhaninge

sven

Omdömen från mina kunder

"Mycket professionell, social och trevlig. Såg till att vi fick mer än vad vi hade förväntat oss för bostaden på en orolig bostadsmarknad. Tydlig och rak på ett mycket positivt sätt. Vi är mycket nöjda med valet av Mats som vår mäklare!"
Johan W4 dagar
Verifierad kund
"Ärlig och uppriktig. Tydig och lugn. Tillgänglig för frågor. Serviceinriktad."
Ola B1 veckor
Verifierad kund
"Mats är helt fantastisk! Jag köpte precis mitt första bostad vilket man känner sig nervös inför. Mats förenklade situationen med tydliga beskrivningar på processen, hur allting ser ut där vi befinner oss, och vad som förväntas av mig och säljaren. Dessutom så fick vi en otroligt trevlig erfarenhet på visningen då han såg till att befinna sig runt alla och besvara frågor. Han har även varit nåbar och snabb på att återkomma med information, vilket underlättade situationen. Det är otroligt hur snabbt allt går, iallafall i jämförelse med mina förväntningar, när ansvariga personen är så pass kompetent. Allt det gjorde mitt första köp så smidig och enkel! Jag rekommenderar Mats starkt."
Okay Sam D1 veckor
Verifierad kund
"Det finns mäklare som har visning och så finns det mäklare som Mats som gör allt & alltid det lilla extra. Vi är såååå nöjda. Har både köpt & sålt av Mats tidigare. Alltid proffsigt bemötande, effektiva & pålitliga. Rekommenderar Husmanhagberg Haninge med Mats, Daniel & Martin, Verkligen skillnad på mäklare & mäklare, tack för denna gång! På återseende "
Emma L2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och sakkunnig och hjälpsam så alla va nöjda "
Carina J2 veckor
Verifierad kund
"Mats är som ett lejon 🦁 han är 10 av 10 "
Adnan N5 veckor
Verifierad kund
"Glad, positiv, trevligt bemötande"
Ingela S5 veckor
Verifierad kund
"Köpte en bostad av Mats. Köpet gick snabbt och smidigt. Mats är väldigt engagerad och professionell. Skulle varmt rekommendera Mats som mäklare. "
Nathalie B6 veckor
Verifierad kund
"Hej, Han är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är jätteglad för att träffade med honom. Tusen tack för allt. Mvh, Ebru Koyuncu "
Ebru K11 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig. Alla möten gick snabbt men var tydliga. Fick en väldigt bra genomgång och hjälp med köpet för att allt skulle gå så smidigt som möjligt."
Robert Alexander L11 veckor
Verifierad kund
"Mycket väl bemött. Mäklarens totala arbete, inkl. medverkande, visade sig bli över förväntan. Väldigt nöjda med hans arbete, engagemang och sakkunskap. Vi kan helhjätat rekommendera honom som mäklare."
Hans Arne O16 veckor
Verifierad kund
"En av det bästa vi har mött som"
Reijo L16 veckor
Verifierad kund
"Överträffade alla mina förväntningar. Personlig kommunikation, snabb återkoppling vid frågor och ett väldigt engagemang!"
Jessica V17 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig, ordentlig och utförlig. "
Sven Filip Johannes S22 veckor
Verifierad kund
"Mats är väldigt trevlig och professionell. "
Sara A25 veckor
Verifierad kund
"Vi är nöjda att vi sålde med Mats. Han är ärlig och rak. Från början gav han ett förtroendeingivande intryck och lovade aldrig något han inte kunde hålla. Alltid snabb återkoppling och alltid punktlig. Rekommenderar starkt att sälja med Mats!"
Marcus B25 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett gott intryck av Mars från första början. Ärlig, rak och tydlig i sin kommunikation och vad vi kan förvänta oss, men samtidigt ödmjuk inför att man som säljare säljer ett hem, inte bara ett hus. Mats har varit mycket tillgänglig och alltid svarat snabbt på frågor. Han har kommit med goda råd och rekommendationer som varit till både nytta och hjälp. Han fick vår bostadsaffär att smidigt gå i lås trots det ansträngda ekonomiska läget i Sverige just nu. Kan med var hand rekommendera Mats. "
Heidi B25 veckor
Verifierad kund
"Mats har skött allt professionellt på absolut bästa sätt, jag har känt mig trygg och blivit uppdaterad hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Mats som mäklare."
Lennart M25 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, erfaren och kompetent. Mats skapar trygghet och ser till att allt fungerar på ett korrekt sätt."
Thomas M25 veckor
Verifierad kund
"Mats är en positiv och engagerad mäklare som hjälper gärna till. Vi får väldigt bra med hjälp och utförliga svar på våra frågor. Vi har varit väl bemötta från början till slut. Hela upplevelsen har bara varit positiv. Rekommenderar Mats starkt. "
Abraham E25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Boka mig enkelt på www.maklarbokningen.se eller kontakta mig på 070-877 7452 eller mats.lundberg@husmanhagberg.se Jag har varit verksam i Haninge kommun som mäklare i över 30 år, varav över 20 år som ägare och franchisetagare till kontoret i Haninge/Västerhaninge. Jag har därmed en bred erfarenhet och kunskap av alla typer av försäljningar, allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus, tomter, sjöställen, nyproduktion m.m. Mestadels arbetar jag med vanliga bostadsförsäljningar och nyproduktionsprojekt och min huvudfokus ligger alltid på att se möjligheter i varje enskild affär för att nå maximalt resultat. Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt och därmed nå det högsta försäljningspriset. Jag bor med min fru Annelie i radhus i Haninge. Golf, skidåkning och resor ligger mig varmt om hjärtat och våra 4 gemensamma söner och barnbarn har vi starka band till. Välkommen att kontakta mig så lovar jag att ni blir riktigt nöjda i Er bostadsaffär! Glöm inte att läsa vad mina kunder tycker om mig på: https://www.reco.se/husmanhagberg-haninge-vasterhaninge/mats-lundberg

Mina försäljningar

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0708-777 452

mats.lundberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Mats direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg