Daniel Lundberg

Hemma överallt i Haninge / Västerhaninge

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Kontakta mig

Daniel Lundberg

Daniel Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Partner

Haninge / Västerhaninge

sven

Omdömen från mina kunder

"Han hjälpte till med ett enkelt snabbt köp för min första bostad, allt gick smidigt och han var alltid glad o posetiv, Daniel är en mäklare ja kommer kontakta nästa gång ja ska köpa/sälja en bostad 👍🏻😁"
Axel N1 veckor
Verifierad kund
"Daniel har varit professionell och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Alltid på glatt humör, även när marknaden var trög har han sett till att uppmuntra oss. Han är otroligt anpassningsbar till alla förändringar och alltid redo att testa en ny strategi. Vi är glada att vi valde just honom!"
Santa5 veckor
Verifierad kund
"Daniel Lundberg är otroligt proffsig och ger snabb återkoppling kring allt. Att anlita Daniel som mäklare är en trygg och metodiskt proffsig upplevelse. Jag kan rekommendera honom till alla som vill anlita en mäklare som har koll på allt. "
Linda J5 veckor
Verifierad kund
"Då vi köpt en lägenhet o sålt ett radhus med hjälp av Daniel är vi otroligt nöjda med resultatet. Daniel är lyhörd, trevlig o ansvarsfull. "
Raili H6 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte en lägenhet och sålde ett radhus med hjälp av Daniel Lundberg. Han får högsta betyg av oss, då allt gick fort o smidigt. Rekommenderas verkligen."
Anders Birger H6 veckor
Verifierad kund
"Daniel är en riktig stjärna! Lugn och trygg genom hela processen. Väldigt närvarande och duktig på att förklara alla steg för oss som förstagångssäljare. Framför allt har jag uppskattat hans raka och ärliga sätt och hans förmåga att sätta helt rätt förväntningar, trots en tungrodd marknad. "
Alexandra H10 veckor
Verifierad kund
"Daniel är extremt trevlig, rak och ärlig med en skön och avslappnad inställning, och samtidigt levererar som en proffsig och duktig mäklare. Topp!"
Filip B11 veckor
Verifierad kund
"Daniel mötte alla våra förväntningar med mer och jobbade alltid för vårat bästa. Rekommenderar!"
Tobias W12 veckor
Verifierad kund
"Artig trevlig lyssnade upplyste hur marknade är/var och hur det går till. Fått tips av en granne som hade Daniel som mäklare att han var bra Vi valde rätt mäklare rekommenderar Daniel. "
Anna Lena Christina L13 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och det gick lätt få telefonkontakt med honom. "
Margareta B15 veckor
Verifierad kund
"Supertrevligt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor och snabb med att uppdatera allt som rörde försäljningen då denna gången blev på distans och det har han fixat galant. Daniel är proffsig. "
Veronica S15 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, ärlig, tydlig och pedagogisk - bästa mäklaren Haninge!"
Eva S15 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, lätt att kontanta vid frågor, återkopplar. Bra kommunikation. "
Sara P15 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med Daniel Lundbergs bemötande och arbete i samband med vårt köp av Albatrossvägen 14. Han har varit lyhörd för våra undringar. Köpet löpte på smidigt o snabbt/M.V.H Birger o Raili Höglund"
Raili H15 veckor
Verifierad kund
"Daniel utförde sitt arbete på högsta professionella nivå. Under rådande marknad så gav Daniel aldrig upp utan kämpade vidare för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för en bra försäljning. Daniel är en mäklare när dom är som bäst och när det gäller, tack Daniel."
Thord H16 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och kompetent! Gav ett tryggt intryck. "
Åsa S16 veckor
Verifierad kund
"Daniel inger trygghet i bostadsköpandet."
Jan-Olov S16 veckor
Verifierad kund
"Daniel har ett väldigt fint bemötande och ett enormt tålamod för någon med tusen frågor och funderingar. Han har varit stöttande och peppande när det behövts och oerhört hjälpsam med allt. Han är en stjärna!"
Cecilia A17 veckor
Verifierad kund
"Proffisionell och metodisk samt snabb process. "
Paul R18 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig, kompetent & bidrog till ett väldigt smidigt köp. Svarade alltid snabbt och var lätt att få kontakt med."
Staffan M19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Ända sedan jag var en liten grabb har jag velat bli fastighetsmäklare och jag kan inte vara mer nöjd med mitt yrkesval! Yrket tycker jag passar mig perfekt då jag är en tävlingsinriktad och social person med stort intresse för både bostäder, människor och sälj. Som fastighetsmäklare strävar jag självklart efter att göra mina kunder så nöjda som möjligt både inför, under och efter försäljningen – anlitar man mig får man en driven och positiv mäklare som ger ett personligt, tryggt och lyhört bemötande. Läs gärna vad mina kunder tycker om mig på: https://www.reco.se/husmanhagberg-haninge-vasterhaninge/daniel-lundberg Haninge kommun ligger mig varmt om hjärtat, jag är född och uppvuxen här och har därmed god lokalkännedom. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mina försäljningar

Daniel Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Partner

0768-82 62 00

daniel.lundberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Daniel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg