Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Ekerö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Ekerö

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt på Ekerö? Kanske har du drömmar om att köpa något i området? En bra mäklare har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar och kan ge anpassade råd utifrån varje kunds unika situation. Vår erfarenhet av marknaden just på Ekerö ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Ekerö

Vill du bo i en vacker, avkopplande miljö med närhet till natur och vandringsleder? Välkommen till Ekerö, Stockholms trädgård. Här kan besöka någon av gårdsbutikerna och njuta av närodlare råvaror till middagen. Efter middagen kan du ta ett svalkande dopp i Mälaren eller kanske åka skridskor, beroende på årstid.

Som din lokala mäklare på Ekerö kan vi hjälpa dig att köpa, sälja eller värdera bostad. Vi har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntan på oss. Titta in till vårt mäklarkontor i Ekerö så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta hem.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Jungfrusundsvägen 1, Träkvista Torg, 178 38 Ekerö
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Box 170 43, 167 17 Bromma

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg