Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Ekerö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Ekerö

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt på Ekerö? Kanske har du drömmar om att köpa något i området? En bra mäklare har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar och kan ge anpassade råd utifrån varje kunds unika situation. Vår erfarenhet av marknaden just på Ekerö ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Ekerö

Vill du bo i en vacker, avkopplande miljö med närhet till natur och vandringsleder? Välkommen till Ekerö, Stockholms trädgård. Här kan besöka någon av gårdsbutikerna och njuta av närodlare råvaror till middagen. Efter middagen kan du ta ett svalkande dopp i Mälaren eller kanske åka skridskor, beroende på årstid.

Som din lokala mäklare på Ekerö kan vi hjälpa dig att köpa, sälja eller värdera bostad. Vi har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntan på oss. Titta in till vårt mäklarkontor i Ekerö så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta hem.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 15/7, 08:00

Besöksadress

 • Jungfrusundsvägen 1, Träkvista Torg, 178 38 Ekerö
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Box 170 43, 167 17 Bromma

  Vill du sälja med oss?

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Bostadsmarknaden just nu

  Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Håkan Jansson & Partners AB, Ekerö
  Org.nr. 556226-3870