Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Ekerö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Ekerö

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt på Ekerö? Kanske har du drömmar om att köpa något i området? En bra mäklare har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar och kan ge anpassade råd utifrån varje kunds unika situation. Vår erfarenhet av marknaden just på Ekerö ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Ekerö

Vill du bo i en vacker, avkopplande miljö med närhet till natur och vandringsleder? Välkommen till Ekerö, Stockholms trädgård. Här kan besöka någon av gårdsbutikerna och njuta av närodlare råvaror till middagen. Efter middagen kan du ta ett svalkande dopp i Mälaren eller kanske åka skridskor, beroende på årstid.

Som din lokala mäklare på Ekerö kan vi hjälpa dig att köpa, sälja eller värdera bostad. Vi har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntan på oss. Titta in till vårt mäklarkontor i Ekerö så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta hem.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Jungfrusundsvägen 1, Träkvista Torg, 178 38 Ekerö
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Box 170 43, 167 17 Bromma

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Vi söker driven mäklare, eventuellt delägare, till Bromma och Ekerö.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg