Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Älvsjö / Bandhagen

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Älvsjö / Bandhagen

  Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Älvsjö eller Bandhagen? Kanske drömmer du om att köpa något i området? Vi på HusmanHagberg är inte ägda av något försäkringsbolag eller bank. Det gör att våra fastighetsmäklare ger dig alltid oberoende råd utan att ha en dold agenda. Kontakta oss på HusmanHagberg Älvsjö/Bandhagen när du vill sälja, köpa- eller värdera din bostad. Hos oss får du en mäklare med stor kännedom om området och marknaden här. Vi är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din affär.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Älvsjö / Bandhagen

  Som din mäklare i Älvsjö och Bandhagen har vi koll på bostadsmarknaden. Våra mäklar kan matcha dig som önskar köpa bostad med rätt objekt. Vi kan även stå till tjänst med värdering eller finnas med hela vägen när det är dags att sälja din nuvarande bostad. Oavsett vilken mäklartjänst du söker så ser vi till att utföra den på bästa sätt. Vår passion för mäklaryrket i kombination med vår erfarenhet och kunskap gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Älvsjö eller Bandhagen. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att du ska bli vår nästa nöjda kund!

  Omdömen från våra kunder

  Besöksadress

  • Elsa Brändströms Gata 219, 129 52 Hägersten
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

  Postadress

  • Elsa Brändströms Gata 219, 12952 Hägersten
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg