Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Älvsjö / Bandhagen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Älvsjö / Bandhagen

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Älvsjö eller Bandhagen? Kanske drömmer du om att köpa något i området? Vi på HusmanHagberg är inte ägda av något försäkringsbolag eller bank. Det gör att våra fastighetsmäklare ger dig alltid oberoende råd utan att ha en dold agenda. Kontakta oss på HusmanHagberg Älvsjö/Bandhagen när du vill sälja, köpa- eller värdera din bostad. Hos oss får du en mäklare med stor kännedom om området och marknaden här. Vi är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din affär.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Älvsjö / Bandhagen

Som din mäklare i Älvsjö och Bandhagen har vi koll på bostadsmarknaden. Våra mäklar kan matcha dig som önskar köpa bostad med rätt objekt. Vi kan även stå till tjänst med värdering eller finnas med hela vägen när det är dags att sälja din nuvarande bostad. Oavsett vilken mäklartjänst du söker så ser vi till att utföra den på bästa sätt. Vår passion för mäklaryrket i kombination med vår erfarenhet och kunskap gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Älvsjö eller Bandhagen. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att du ska bli vår nästa nöjda kund!

Omdömen från våra kunder

"Johan har under hela processen haft ett professionellt och trevligt samt effektift arbetssätt och bemötande. Jag hade höga förväntningar och dessa blev uppfyllda med råge. "
Rebecka M13 veckor
Verifierad kund
"- Vi hade Johan Lundberg som vår mäklare, han är mycket trevlig och proffsigt, vi är nöjda och kan tänkta oss att rekommendera honom."
Hua Mei J14 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tydliga i sin kommunikation och alltid nära till hands. Mäklaren Jessica känns genuin och ärlig, och har gjort ett strålande jobb!"
Federico M23 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare från start till kontraktskrivningen. "
Viktor G25 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött och ett stort engagemang av Yousif som levde upp till förväntningarna. "
Robin C29 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt engagemang av Yousif för att få vår bostad såld "
Ida H29 veckor
Verifierad kund
"Bästa Jessica Holapa. Vi har aldrig träffats fysiskt men jag kände att hon är proffs på sitt jobb👌"
Narantsetseg S34 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, snabba svar från mäklaren"
Ulla J49 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig och trevlig mäklare! Snabba bra svar på frågor, inget krångel och trygg. 👍"
Selim H57 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med både mäklaren som förmedlade lägenheten och med bostaden i sig. Jag sökte en bostad i Bandhagen och mäklaren hjälpte mig att hitta en, redan innan den lades ut till försäljning. Serviceinriktat, snabbt och proffsigt! "
Blenda Holmér H57 veckor
Verifierad kund
"Johan Nilsson helped me with purchasing my home. He has consistently been kind, helpful, and quick with communication. Throughout the process of looking for a new apartment, he has been the most personable broker I have met--he consistently treated me like a person instead of a "number" and his interactions with me felt genuine instead of like a sales pitch. I met other brokers who interacting with me in a way which felt condescending, pushy, and dishonest, especially when it came to my budget and questions I had as a first-time buyer who isn't fluent in Swedish. Contrarily, I met Johan twice and he always was honest and realistic about expectations. He answered any questions I had, was understanding about my concerns, and showed that he prioritized his buyer (and seller) being happy about the sale instead of just making the sale. Overall, I am happy that I was able to sign on his listing and working with someone who was trustworthy, understanding, and helpful has made the process so much easier. I cannot say enough about how grateful I am for his help. Thank you Johan!"
Courtney Lynn S58 veckor
Verifierad kund
"Tycker att det som var väldigt bra var återkopplingen som jag fick nästan varje dag"
Görel Marita G59 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Vi kände oss väldigt trygga med mäklaren."
Deklath C60 veckor
Verifierad kund
"Jessica är struktuerad, tillgänglig och en duktig mäklare. Lätt att samarbeta med och försäljning samt köp av lägenhet gick smidigt. Det kändes bra att snabbt få svar på frågor och stöd genom hela processen."
Josefin R64 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd! Väldigt kunnig mäklare som har koll på sina områden och marknaden!"
Tim C67 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren levde upp till alla förväntningar, jättenöjd!"
Adam S71 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har ställt upp på ett väldigt bra sätt. Affären slutförs i november. "
Annelie H87 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott intryck av Mäklare Jessica Holappa Kändes juste och pålitlig och var smidig att kommunicera med mvh Thomas Holm"
Thomas H103 veckor
Verifierad kund
"Jag blev tipsad att anlita Jessica Haloppa som mäklare för försäljning av min lägenhet. Jag är otrolig nöjd med hennes insats. Jag hade anlitat en annan byrå tidigare som inte alls levde upp till Husman Hagberg. Kan starkt rekommendera Jessica och Husman Hagberg som visade sig vara otroligt professionell, lyhörd med bra kännedom av marknaden. Tvekar inte en sekund att välja Husman Hagberg och Jessica som mäklare vid nästa tillfälle som fås. "
Sara F108 veckor
Verifierad kund

Besöksadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 50 Hägersten
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 50 Hägersten
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg