Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Älvsjö / Bandhagen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Älvsjö / Bandhagen

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Älvsjö eller Bandhagen? Kanske drömmer du om att köpa något i området? Vi på HusmanHagberg är inte ägda av något försäkringsbolag eller bank. Det gör att våra fastighetsmäklare ger dig alltid oberoende råd utan att ha en dold agenda. Kontakta oss på HusmanHagberg Älvsjö/Bandhagen när du vill sälja, köpa- eller värdera din bostad. Hos oss får du en mäklare med stor kännedom om området och marknaden här. Vi är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din affär.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Älvsjö / Bandhagen

Som din mäklare i Älvsjö och Bandhagen har vi koll på bostadsmarknaden. Våra mäklar kan matcha dig som önskar köpa bostad med rätt objekt. Vi kan även stå till tjänst med värdering eller finnas med hela vägen när det är dags att sälja din nuvarande bostad. Oavsett vilken mäklartjänst du söker så ser vi till att utföra den på bästa sätt. Vår passion för mäklaryrket i kombination med vår erfarenhet och kunskap gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Älvsjö eller Bandhagen. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att du ska bli vår nästa nöjda kund!

Omdömen från våra kunder

"Vänligt och professionellt bemötande. Hjälpsam och tydlig."
Anki H3 veckor
Verifierad kund
"Professionellt, även i dessa tider av lågkonjunktur, hög inflation och höga räntor. Vi förlitade oss helt på mäklarens kompetens och erfarenhet och det gjorde vi rätt i."
Sven Erik H21 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd , proffsig, Hade verkligen koll på köparna kände av och återkom alltid och diskuterade och la fram hur han uppfattade köparna."
Anneli H22 veckor
Verifierad kund
"Johan har under hela processen haft ett professionellt och trevligt samt effektift arbetssätt och bemötande. Jag hade höga förväntningar och dessa blev uppfyllda med råge. "
Rebecka M51 veckor
Verifierad kund
"- Vi hade Johan Lundberg som vår mäklare, han är mycket trevlig och proffsigt, vi är nöjda och kan tänkta oss att rekommendera honom."
Hua Mei J52 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tydliga i sin kommunikation och alltid nära till hands. Mäklaren Jessica känns genuin och ärlig, och har gjort ett strålande jobb!"
Federico M61 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare från start till kontraktskrivningen. "
Viktor G63 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött och ett stort engagemang av Yousif som levde upp till förväntningarna. "
Robin C67 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt engagemang av Yousif för att få vår bostad såld "
Ida H67 veckor
Verifierad kund
"Bästa Jessica Holapa. Vi har aldrig träffats fysiskt men jag kände att hon är proffs på sitt jobb👌"
Narantsetseg S72 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, snabba svar från mäklaren"
Ulla J87 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig och trevlig mäklare! Snabba bra svar på frågor, inget krångel och trygg. 👍"
Selim H95 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med både mäklaren som förmedlade lägenheten och med bostaden i sig. Jag sökte en bostad i Bandhagen och mäklaren hjälpte mig att hitta en, redan innan den lades ut till försäljning. Serviceinriktat, snabbt och proffsigt! "
Blenda Holmér H95 veckor
Verifierad kund
"Johan Nilsson helped me with purchasing my home. He has consistently been kind, helpful, and quick with communication. Throughout the process of looking for a new apartment, he has been the most personable broker I have met--he consistently treated me like a person instead of a "number" and his interactions with me felt genuine instead of like a sales pitch. I met other brokers who interacting with me in a way which felt condescending, pushy, and dishonest, especially when it came to my budget and questions I had as a first-time buyer who isn't fluent in Swedish. Contrarily, I met Johan twice and he always was honest and realistic about expectations. He answered any questions I had, was understanding about my concerns, and showed that he prioritized his buyer (and seller) being happy about the sale instead of just making the sale. Overall, I am happy that I was able to sign on his listing and working with someone who was trustworthy, understanding, and helpful has made the process so much easier. I cannot say enough about how grateful I am for his help. Thank you Johan!"
Courtney Lynn S96 veckor
Verifierad kund
"Tycker att det som var väldigt bra var återkopplingen som jag fick nästan varje dag"
Görel Marita G96 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Vi kände oss väldigt trygga med mäklaren."
Deklath C98 veckor
Verifierad kund
"Jessica är struktuerad, tillgänglig och en duktig mäklare. Lätt att samarbeta med och försäljning samt köp av lägenhet gick smidigt. Det kändes bra att snabbt få svar på frågor och stöd genom hela processen."
Josefin R102 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 50 Hägersten
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 50 Hägersten
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Yousif Gorges

Yousif Gorges

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Älvsjö / Bandhagen

svaren
Johan Lundberg

Johan Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Älvsjö / Bandhagen

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg