Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Älvsjö / Bandhagen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Älvsjö / Bandhagen

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Älvsjö eller Bandhagen? Kanske drömmer du om att köpa något i området? Vi på HusmanHagberg är inte ägda av något försäkringsbolag eller bank. Det gör att våra fastighetsmäklare ger dig alltid oberoende råd utan att ha en dold agenda. Kontakta oss på HusmanHagberg Älvsjö/Bandhagen när du vill sälja, köpa- eller värdera din bostad. Hos oss får du en mäklare med stor kännedom om området och marknaden här. Vi är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din affär.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Älvsjö / Bandhagen

Som din mäklare i Älvsjö och Bandhagen har vi koll på bostadsmarknaden. Våra mäklar kan matcha dig som önskar köpa bostad med rätt objekt. Vi kan även stå till tjänst med värdering eller finnas med hela vägen när det är dags att sälja din nuvarande bostad. Oavsett vilken mäklartjänst du söker så ser vi till att utföra den på bästa sätt. Vår passion för mäklaryrket i kombination med vår erfarenhet och kunskap gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Älvsjö eller Bandhagen. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att du ska bli vår nästa nöjda kund!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Elsa Brändströms Gata 219, 129 52 Hägersten
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Elsa Brändströms Gata 219, 12952 Hägersten
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg