Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Farsta / Skogås / Trångsund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Farsta, Skogås och Trångsund

Söker du en erfaren mäklare i Farsta? Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Farsta, Skogås och Trångsund, där vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Ska du köpa eller sälja bostad i Farsta är du varmt välkommen till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Farsta ligger söder om Stockholms centrum och hit tar du dig enkelt med tunnelbanans linje 18 och pendeltåget Stockholm-Nynäshamn. Flertalet bussförbindelser går också till och från området. I Farsta centrum finns det ett shoppingcenter och flera matbutiker. Här ligger även Kulturskolan som erbjuder kurser i musik, dans och teater för barn och unga. Vill du köpa bostad i Farsta, Sköndal, Länna och Hökarängen kan du välja mellan att titta på villor och bostadsrätter. Flertalet projekt inom nyproduktion har utförts de senaste åren. Våra erfarna mäklare i Farsta kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Farsta ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Farsta, Skogås och Trångsund

När man har bestämt sig för att köpa lägenhet i Farsta, Skogås och Trångsund är det väldigt enkelt att ta sig in till centrala Stockholm på mindre än en timme. I Farsta finns även möjlighet att besöka strandbad under sommaren. Vintertid kan du ta en buss från centrum till Ågesta friluftsgård där det finns trevliga skidspår. Farsta bjuder på ett naturnära läge utan att du behöver göra avkall på dina krav på service eller kommunikationer. I området bor både barnfamiljer, unga vuxna och pensionärer. Det finns flera idrottsplatser och fritidsanläggningar att besöka för den som vill ha en aktiv vardag.

Köpa eller sälja bostad i Farsta, Skogås eller Trångsund

Farsta är platsen för den som vill komma bort från huvudstadens stress men ändå ha närhet till allt man behöver för att kunna leva ett smidigt liv. Tunnelbanan, bussar och pendeltåget gör det enkelt för dig att ta dig till Drevviken strand och Telestaden på bara några minuter. Att Köpa bostad i Farsta är en bra investering. Förhoppningsvis kommer det bli det hem du alltid har drömt om. Vi hjälper dig självklart alla steg genom processen, oberoende av om du skall sälja eller köpa en bostad. Varmt välkommen till din mäklare i Farsta!

Värdera din bostad i Farsta

Vad är din bostad värd idag? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor på ditt bolån? Våra mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Farsta, Skogås & Trångsund och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. Vi värderar din lägenhet eller villa genom att väga in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Farsta för att boka in en värdering redan idag.

Omdömen från våra kunder

"Bara nöjd kort och gott, har helt och hållet levt upp till mina förväntningar👍"
David E4 dagar
Verifierad kund
"Rekommenderar min mäklare Fredrik som gör ett riktigt bra jobb och är super trevligt! "
Sahel A6 dagar
Verifierad kund
"Andreas Stensåsen är en av Sveriges bästa mäklare. En mycket bra förhandlare om slutpris. Ger sig inte i första taget. Bättre finns inte i våra ögon. Alltid glad och trevlig. Inget var för besvärligt för honom. "
John W3 veckor
Verifierad kund
"Tack Fredrik Sangberg för ditt professionella hantering av försäljningen av Radhuset. Innan man går in i en försäljningsprocess får man bara höra allt som kan strula, dra ut på tiden, många visningar och kanske att ingen är intresserad av vårt objekt osv.. Som säljare uppstår ångest, räntor, svikande marknad osv. Men Fredrik har bevisat motsatsen, en bra plan, en tydlig förväntansbild som vi behöver förstå, ett snabbt agerande med att lägga ut objektet. Men det viktigaste av allt är Fredriks kunskap om området, objektet och Fredriks erfarenhet som mäklare. Vi är mycket nöjda med HusmanHagberg som fastighetsbyrå och förstås Fredrik, vår mäklare."
Gabor R5 veckor
Verifierad kund
"Använt mig av HusmanHagberg Farsta i flera år med mycket bra resultat. Här jobbar proffsiga mäklare som är lyhörda, serviceinriktade och lyckas leverera över förväntan! "
Imran R5 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, kompetent och lätt att kommunicera med mäklaren Petrah. Mycket bra hjälp med styling och för att underlätta försäljning. Petrah överträffade mina förväntningar som var höjt ställda från början. På en tuff marknad är det viktigt att anlita rätt person, tacksam för vårt samarbete. "
Ulrika S6 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och tillgänglig mäklare. Bra och fortlöpande information. Gott stöd genom hela processen. Praktisk och handfast hjälp inför fotografering och visning. "
Kristina S12 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och utförande av hela processen "
Jesper H12 veckor
Verifierad kund
"Toppen bemötande av mäklaren. Mäklaren hade vi helt normsla förväntningar på som han överträffade. Hur bra upplevelse dom helst. Ann Hoffman 070 2661977 "
Ann H12 veckor
Verifierad kund
"Fredrik Sangberg gör ett bra jobb. Han är djuktig och har ordning. "
Kjell M12 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig i allt! Mycket bra bemötande och mycket bra på att ta till sig vad jag som säljare hade för förväntningar. Fredrik Sangberg är också noga med att man inte ska ha för höga förväntningar så man inte blir besviken.. Han är också väldigt noga med att uppdatera och återkoppla. Absolut den bästa mäklare jag har haft att göra med och skulle utan tvekan anlita honom igen!"
Marina I12 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var trevligt, duktig och hjälpsam. Förklarade bra och tydlig. "
Jawid H14 veckor
Verifierad kund
"Seriöst bemötande av mäklaren och stort engagemang, stöttning och trygghet genomsyrar affären. Vi har använt oss av samma mäklare tidigare och kände att det inte är värt att byta och genom det äventyra affären. "
Susanne A16 veckor
Verifierad kund
"Hej, Jag fick ett korrekt och trevligt bemötande av mäklaren. Hon var hjälpsam och svarade på alla frågor. Dessutom alla dokument som banken efterfrågade genererade hon. En bra upplevelse och gott intryck."
Georg B16 veckor
Verifierad kund
"Detta är andra gången vi säljer med Husman Hagberg som mäklare. Vår upplevelse av båda gångerna är att det har varit en trygg och smidig affär där vi har blivit bemötta proffesionellt. Vi kommer i framtida försäljningar att vända oss hit igen. "
Karin G17 veckor
Verifierad kund
"Det är andra gången jag anlitar Emma och är väldigt nöjd. Hon är väldigt engagerad och driven och ser till att saker händer"
Johanna S18 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Mäklaren fick mig att känna mig avslappnad i en annars nervös situation. "
Clara M20 veckor
Verifierad kund
"Fredrik Sangberg hjälpte oss att sälja vårt radhus. Allting gick supersmidigt. Dessutom bra stöd och tips processen igenom."
Henrik R23 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, realistisk försäljningsplanering, gott samarbete. "
Deniz A24 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare var proffsigt, positiv och gav ett tryggt och trevligt bemötande. Skulle definitivt rekommendera Petrah till andra. Malin "
Malin K25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Ågesta Broväg 66, 123 50 Farsta
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Ågesta Broväg 66, 123 50 Farsta
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Petrah Gustafsson

Petrah Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Farsta / Skogås / Trångsund

sv
Fredrik Sangberg

Fredrik Sangberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Farsta / Skogås / Trångsund

sven
Emma L Larsén

Emma L Larsén

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Farsta / Skogås / Trångsund

svdeenfr

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Nyproduktion Drevviken/Farsta

Bo modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden och ha samtidigt närhet till naturområden, badplatser och Farsta centrum.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg