Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Farsta / Skogås / Trångsund

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Farsta, Skogås och Trångsund

  Söker du en erfaren mäklare i Farsta? Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Farsta, Skogås och Trångsund, där vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Ska du köpa eller sälja bostad i Farsta är du varmt välkommen till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

  Farsta ligger söder om Stockholms centrum och hit tar du dig enkelt med tunnelbanans linje 18 och pendeltåget Stockholm-Nynäshamn. Flertalet bussförbindelser går också till och från området. I Farsta centrum finns det ett shoppingcenter och flera matbutiker. Här ligger även Kulturskolan som erbjuder kurser i musik, dans och teater för barn och unga. Vill du köpa bostad i Farsta, Sköndal, Länna och Hökarängen kan du välja mellan att titta på villor och bostadsrätter. Flertalet projekt inom nyproduktion har utförts de senaste åren. Våra erfarna mäklare i Farsta kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Farsta ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Att bo i Farsta, Skogås och Trångsund

  När man har bestämt sig för att köpa lägenhet i Farsta, Skogås och Trångsund är det väldigt enkelt att ta sig in till centrala Stockholm på mindre än en timme. I Farsta finns även möjlighet att besöka strandbad under sommaren. Vintertid kan du ta en buss från centrum till Ågesta friluftsgård där det finns trevliga skidspår. Farsta bjuder på ett naturnära läge utan att du behöver göra avkall på dina krav på service eller kommunikationer. I området bor både barnfamiljer, unga vuxna och pensionärer. Det finns flera idrottsplatser och fritidsanläggningar att besöka för den som vill ha en aktiv vardag.

  Köpa eller sälja bostad i Farsta, Skogås eller Trångsund

  Farsta är platsen för den som vill komma bort från huvudstadens stress men ändå ha närhet till allt man behöver för att kunna leva ett smidigt liv. Tunnelbanan, bussar och pendeltåget gör det enkelt för dig att ta dig till Drevviken strand och Telestaden på bara några minuter. Att Köpa bostad i Farsta är en bra investering. Förhoppningsvis kommer det bli det hem du alltid har drömt om. Vi hjälper dig självklart alla steg genom processen, oberoende av om du skall sälja eller köpa en bostad. Varmt välkommen till din mäklare i Farsta!

  Värdera din bostad i Farsta

  Vad är din bostad värd idag? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor på ditt bolån? Våra mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Farsta, Skogås & Trångsund och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. Vi värderar din lägenhet eller villa genom att väga in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Farsta för att boka in en värdering redan idag.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Ågesta Broväg 66, 123 50 Farsta
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

  Postadress

  • Ågesta Broväg 66, 123 50 Farsta
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Petrah Gustafsson

  Petrah Gustafsson

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Farsta / Skogås / Trångsund

  sv
  Fredrik Sangberg

  Fredrik Sangberg

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Farsta / Skogås / Trångsund

  sven
  Emma L Larsén

  Emma L Larsén

  Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

  Farsta / Skogås / Trångsund

  svdeenfr

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Nyproduktion Drevviken/Farsta

  Bo modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden och ha samtidigt närhet till naturområden, badplatser och Farsta centrum.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg