Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Bromma

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bromma

Välkommen till en mäklare i Bromma som är expert på lokalområdet! Bromma är ett eftersökt och centralt beläget område ”endast en bro från stan”. Goda kommunikationer såsom t-banan, tvärbana, spårvagn eller buss nås alltid på kort gångavstånd. I Bromma är det även gott om grönområden och tillfälle för rekreation. Mälaren bjuder in till fina promenadslingor, bad- och båtliv.

Har du sälj- eller köptankar i Bromma? Våra erfarna mäklare finns till för att hjälpa dig vid såväl bostadsköp som bostadsförsäljning. Vi värderar samt säljer bostäder i hela Bromma och är bästsäljare i  bland annat Alvik, Traneberg, Äppelviken, Ålsten och Nockeby.  Här kan du hitta ett hem som blir din lugna oas efter en arbetsdag, i ett grannskap som är välkomnande och inbjudande. Välkommen till HusmanHagberg, din lokala mäklare i Bromma!

Att bo i Bromma

När du är ute efter att köpa hus i Västerled, eller letar efter en lägenhet i till exempel Traneberg, Alvik, Abrahamsberg, Riksby eller Blackeberg kan vi tack vare vår breda kunskap om området hjälpa dig hitta det objekt som allra bäst stämmer överens med de önskemål du har. En av de många fördelarna med att bo i Bromma är att du bjuds på ett stadsnära boende med närhet till Bromma Blocks galleria och annan närservice, och att du dessutom enkelt tar dig till Bromma flygplats på 5-15 minuter. Här har även Brommapojkarna, som är en trevlig fotbollsförening med bred ungdomsverksamhet, sin bas.

Värdera, sälja eller köpa bostad i Bromma

I Bromma finns både för-, grundskolor och gymnasieutbildningar på flera ställen. I Västerled, Norra Ängby samt Södra Ängby möts du av charmiga 20-tals villor och i Judarskogens naturreservat finner du lugn och ro ute i naturen. Om du letar efter en mäklare i Bromma som förmedlar såväl exklusiva sekelskiftesvillor som trivsamma förstaboende kommer du inte bli missnöjd med utbudet. Vi har också tillgång till nyproduktion för dig som vill köpa bostad i Bromma, som de senaste åren fått flertalet nya bostäder bland annat genom Alviks Torn som uppfördes 2014.

Välkommen till HusmanHagberg när du ska köpa, sälja eller vill värdera din bostad i Bromma. Vilka dina bostadsdrömmar än är kan våra kunniga mäklare hjälpa dig att hitta rätt. Bromma erbjuder allt vad man kan önska sig, och mer därtill!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Alviksvägen 25, 167 53 Bromma
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Box 17043, 167 17 Bromma
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker driven mäklare, eventuellt delägare, till Bromma och Ekerö.

Vi söker driven mäklare ev. delägare till Bromma, Ekerö. Välkommen!

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg