Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Enskede

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Enskede

När ni väljer att köpa bostad i Enskede tar ni er enkelt vidare inom Stockholm med tunnelbana, buss, eller tvärbana. Från Enskede har ni promenadavstånd till andra områden, såsom Skarpnäck, Årsta och Hammarbyhöjden som alla erbjuder möjligheter till lugna fikastunder och promenader i grönområden. Med direkt närhet till E4:an, är det här ett tacksamt område även för er som pendlar med bil till jobbet och vill att resan skall gå smidigt. På fritiden finns det både idrottsaktiviteter och kultur att tillgå. Välkommen till en mäklare som har koll på Enskede och kan hjälpa dig att köpa, värdera och sälja bostad.

Att bo i Enskede

Enskede har de senaste åren blivit ett allt mer attraktivt område som numera befolkas både av unga vuxna, barnfamiljer och pensionärer. Närheten till Tele2 Arena samt Globen gör det enkelt för er att både besöka idrottsevenemang och konserter. Vill ni köpa hus i Enskede flyttar ni till ett lugnt bostadsområde som både har villor och lägenheter i olika prisklasser, medan de närliggande områdena som Stureby och Johanneshov nås på bara några minuter. Att bo här är dessutom något alldeles speciellt under allhelgona, när den närliggande Skogskyrkogården lyses upp av tusentals tända ljus.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Enskede

Som erfarna mäklare i Enskede ser vi gärna att ni tar kontakt med oss när ni går i köp- eller säljtankar. Vi förmedlar allt från sekelskiftesarkitektur och 20-talsvillor till nyproduktion i områden nära Årstafältet, Blåsut och Svedmyra. Vi har mäklarkontor i Årsta och Enskede. Tack vare de goda förbindelserna till Globen och Stockholm city får ni här ett hem i ett lugnt område som har direkt närhet till liv och rörelse, samtidigt som ni lokalt hittar förskolor och grundskolor som barnen kan ta sig till med cykel. Att anlita våra erfarna mäklare för att köpa, sälja eller värdera bostad i Enskede är ett tryggt beslut. Vi har en passion för mäklaryrket och ser till att matcha ditt objekt med rätt köpare.

Omdömen från våra kunder

"Det finns ingen annan mäklare i min värld"
Christian H16 timmar
Verifierad kund
"Proffesionell, trevlig och ett starkt driv för en bra affär. "
Andreas D2 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, driven och helt enkelt en riktig bra mäklare! Rekommenderas varmt 😊"
Karolin C2 dagar
Verifierad kund
"Jag upplevde Johan som mycket professionell från visning till kontraktsskrivningen. Johan var påläst om objektet och det märktes tydligt att han sålt många bostäder inom samma förening tidigare. Utöver kunskapen uppskattade jag att Johan ständigt var tillgänglig och alltid svarade rakt och ärligt på mina frågor. Jag rekommenderar alla att ta hjälp av Johan när de ska sälja sina bostäder. När det väl är dags för mig att flytta vidare så vet iallafall jag vem jag kommer att ta hjälp av! "
Erik H3 dagar
Verifierad kund
"Proffsig, seriös och inkännande! "
Malva A4 dagar
Verifierad kund
"Upplevs genuint välvillig! Tillgänglig och flexibel dessutom"
Judit F4 dagar
Verifierad kund
"We chose Marcus because we had a nice experience with him the first time we bought this apartment, hence, the smart choice here was to go with Marcus again. Once again, he made it easier for us throughout the whole process, always being very clear, explaining very little detail, and keeping in touch during the whole selling process. I can't recommend him enough, I'm very happy with his services."
Thiago D1 veckor
Verifierad kund
"Marcus är engagerad, tillgänglig och trevlig. Han är exceptionellt bra på att lösa problem och hitta alternativ som funkar för alla parter. "
Sofia H1 veckor
Verifierad kund
"Insatt, vänlig, snabb återkopplings "
Susann Viktoria S1 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och kunnig mäklare!"
Vilhelm O1 veckor
Verifierad kund
"Lugn och kunnig mäklare. Reko. "
Sofia L1 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta mycket bra! Ola var jordnära, geniun och kändes inte "säljig" utan var mån om vårat bästa och gav oss tid och utrymme för att göra ett viktigt beslut. Han var alltid trevlig och positiv. Vi kommer definitivt använda honom som våran go-to mäklare framöver."
Filip F1 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, ihärdig och trevlig!"
David Ö1 veckor
Verifierad kund
"Har både köpt och sålt bostad med Vincent som mäklare, och är hur nöjd som helst. Vincent är proffsig, tar sig tid och är väldigt flexibel. Han har bra koll på marknaden och har varit guld att mentalt hålla i handen under processen. Dessutom väldigt trevlig!! Rekommenderar Vincent till alla!"
Fanny R2 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde att Allan visade ett fint engagemang och tog sig tid att löpande förklara och informera. Trots att försäljningen skedde under julledighet så löste han uppgiften på bästa sätt genom god förberedelse. Han svarade snabbt på frågor och var lyhörd gentemot både säljare och köpare. "
Kristina E2 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevlig och pålitlig. Det finns nog ingen annan säljare som kan Skarpnäck som Ola. Rekomenderas varmt."
Didier G2 veckor
Verifierad kund
"Josephine var väldigt trevlig och hjälpsam genom hela processen. Som köpare gick allting smidigt från start till slut tack vare Josephine :)"
Sebastian T3 veckor
Verifierad kund
"Josephine has been extremely committed to help us as we had moved abroad, giving us very frequent updates, organizing viewings without us, preparing Hemnet ad, etc. This was a successful sale despite a very difficult context. "
Mathieu Léonard D3 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, mycket tillgänglig, problemlösare. "
Annelie E3 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och tillmötesgående. Tydlig i kommunikationen och hade bra strategier för att nå målet"
Daniel H3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Stockholmsvägen 1

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg