Allan Mohmand

Hemma överallt i Enskede

Din mäklare i Enskede

Kontakta mig

Allan Mohmand

Omdömen från mina kunder

"Han är den bästa, ärliga och transparenta personen att arbeta med. Han känner pulsen på både köpare och säljare och gör verklig mening med försäljningen. Han håller alltid säljarna informerade om framstegen och guidar även hur man kommer till den föredragna försäljningen. Glad att jag valde att jobba med honom."
Sudhakaran S1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Inte smilande. Hade svar på alla mina frågor."
Jakob T2 veckor
Verifierad kund
"Öppen och ärlig och mycket trevlig"
Lena B2 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och effektiv, bra upplevelse från början till slut"
Sandro K4 veckor
Verifierad kund
"Smidig, trygg, seriös och trevlig."
Andrew N5 veckor
Verifierad kund
"He was friendly, smooth, efficient and professional."
Guillermo J5 veckor
Verifierad kund
"Har anlitat Allan tidigare och kommer ALLTID anlita Allan! Så proffsig, kunnig, driven och ödmjuk med ett alltid lika gott resultat! "
Suzanne A5 veckor
Verifierad kund
"Allan är väldigt varm, förtroendeingivande och proffsig och kan verkligen rekommendera honom som mäklare. Högsta betyg!"
Andreas L6 veckor
Verifierad kund
"Alltid tillgänglig för frågor och funderingar! Fick en trygg känsla av Allan! Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Toppen-mäklare! "
Klara B8 veckor
Verifierad kund
"kanon. smisig affär från början till slut."
Bistro Mirabelle Ab B10 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött av ett riktigt proffs. A förklarade processen och kom med många bra tips. Genom alla stegen i affären har ha lyckats få mig att förstå och kunna fatta beslut. Det är lätt att bli personlig med A. Han är en bra lyssnare."
Hans H12 veckor
Verifierad kund
"Allan har ett mycket proffesionellt bemötande och är kunnig på sitt område. Han är lyhörd för våra behov. Vi har känt oss mycket trygga under försäljningen."
Elina W18 veckor
Verifierad kund
"He is the trustable personal and neutral personal from buyer, seller..i have impressed the way of handling."
Anantha Narayan Rao P19 veckor
Verifierad kund
"Vi gillade verkligen samarbetet med Allan under den långa tiden det tog för oss från första kontakten tills vi äntligen var redo att sälja. Han hjälpte oss genom hela processen med mycket tålamod och bra råd. Vi är supertacksamma och kan varmt rekommendera Allan som mäklare."
Alke S23 veckor
Verifierad kund
"Allan hade en lägenhet som ännu inte var ute på marknaden som jag hade spanat in och som hade rätt planlösning och läge men säljarna ville först hitta något och de letade efter något specifikt så det var osäkert hur lång tid det skulle ta. Allan ordnade ändå så jag fick komma på förhandsvisning och ansträngde sig för att hålla mig informerad hela tiden. Till slut ordnade han så både jag och säljaren kunde köpa de bostäder vi helst ville ha och vi skrev under för båda bostäderna på samma dag. Både köpare och säljare nöjda."
Karin V30 veckor
Verifierad kund
"Jag har enbart bra saker att säga om Allan, både super trevligt och duktig på det han gör. Tycker att han exemplifierar hur en mäklare ska agera och vara till tjänst både för säljarna och köparna."
Jens Erik B30 veckor
Verifierad kund
"Allan var ett självklart val för oss när vi sålde. Han kändes engagerad i just vår lägenhet och försäljning, och med bra lokalkännedom. Vårt objekt kändes prioriterat för honom, fastän det inte är någon särskild lägenhet. Vi uppskattade särskilt Allans tillgänglighet, goda råd, följsamhet för våra behov och engagemang genom hela bostadsaffären. Därtill lyckades han koppla ihop oss med vårt drömobjektet så tack vare Allan kunde vi sälja vår lägenhet och köpa nästa hem i två underskrifter. Proffsmäklare! "
Nina O30 veckor
Verifierad kund
"Toppenmäklare! Grym service. Bäst i stan "
Steffen O30 veckor
Verifierad kund
"Effektiv, nåbar och engagerad. Till skillnad från den mäklare som jag nu är i kontakt med för köp av lägenhet."
Rebecca A33 veckor
Verifierad kund
"Really outstanding Work. Allan has helped us as first time buyers exactly as we needed and expected. Huge reccomentdation and thanks from my wife and I and would happily work with Allan in the future as well!"
Timothy M33 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Med över 15 års yrkeserfarenhet inom försäljnings- och servicebranschen, varav 10 år som egenföretagare, gör att jag ödmjukt vågar påstå mig veta vilka nycklar som krävs för ett gott samarbete och som leder till en framgångsrik affär för alla parter. Min breda och djupa kunskap i kombination med min höga drivkraft, där jag vägrar lämna något åt slumpen, gör att du kan känna en trygghet i att vi tillsammans skapar det vinnande receptet för just din bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Söderort och bor kvar än idag – det är här jag känner mig hemma på riktigt. Varmt välkommen att höra av dig till en mäklare med mycket god lokalkännedom och som aldrig kommer nöja sig med att du blir lagom nöjd!

Mina försäljningar

Allan Mohmand

Reg. Fastighetsmäklare

070-810 22 86

allan.mohmand@husmanhagberg.se

Boka tid med Allan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg