MED50C5780908034DBFA0B502743F016DAE

Riktigt välplanerad 1,5:a med härligt soldränkt uteplats!

Såld!

Eriksberg Västra, Göteborg

Astris Gata 88


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Återigen har vi fått förtroendet att sälja en elegant 1,5:a om 40 kvm! Lägenheten är mycket välutrustad och har en härligt soldränkt uteplats. Här bor ni ett par minuters promenad från Eriksbergs kajen med sitt pulserande café- och restaurang liv. Bra förening med låga tilltalande avgifter!

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

På platån finner ni nya Taubeskolan F-6 och Färjenäsparken som är en historisk och mysig park med en stor lekplats, slingrande stigar och fina utsiktsplatser. I anslutning till lekplatsen ligger en näridrottsplats med skate-bana, fotbollsplan, basketplan, utegym och löparbanor.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bussar mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,505 inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play och sophantering.
TypLägenhet
Antal rum1.5 rok
Boarea40 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer71001
Byggår2011
Driftskostnad300 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
40 kvm
Hall
Ni möts av en välkomnande hall med ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten och vita väggar. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom en ELFA skjutdörrsgarderob med fyra spegeldörrar. På er vänstra sida finner ni bostadens klädkammare - bra inredd för praktisk förvaring.
Kök
Köket kommer från Myresjökök och går i vitt med ett trendigt svart kakel ovan arbetsbänken. Köksutrustningen erbjuder inbyggnadshäll och varmluftsugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn samt kyl/frys allt i vitt från Siemens.
Vardagsrum
Från hallen gör ni entré i det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning till köket. Vid fönstret mot uteplatsen finns gott om utrymme för matbord. Här finns också bra väggyta till en större platt-TV. Det stora fönsterpartiet ger ett underbart ljusinsläpp hela dagen. Från vardagsrummet når du också bostadens uteplats.
Uteplats
Uteplatsen har trätrall och ett räcke. Uteplatsen ligger i söder med bra solläge hela dagen. Föreningen håller på att ansöka om bygglov för inglasning. Se föreningens hemsida under länkar.
Sovalkov
Sovalkoven har också ett trevligt ljusinsläpp från fönster mot uteplatsen och rymmer en stor säng eller mindre säng och skrivbord om så önskas.
Badrum
I anslutning till sovalkoven finner ni slutligen ett stort badrum. Badrummet helkaklat med vitt kakel och ljusgrått klinker. Ni får en stor dusch med duschväggar i glas, toalett, snygg kommod och golvvärme. Tvättenheten består av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt praktisk förvaring ovanför i väggskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,505 inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play och sophantering.
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
1.116 %
Andel av årsavgiften
1.116 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 12/17/2014
Energiklass
B
Energiprestanda
66 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Sången i Västra Eriksberg
Om föreningen
Brf Sången i Västra Eriksberg - Astris gata 84 i GÖTEBORG. Föreningen är uppförd 2012 (inflyttning januari) och omfattar 70 lägenheter

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple Play, avläsningsavgift och sophantering.

Avgiften som betalas för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Betalning sker kvartalsvis. En årlig årsavgift om fn 221 kr debiteras varje bostad för vattenavläsningen. (avläsningsavgiften ingår i månadsavgiften)
Antal lägenheter
70
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
TV-anslutning - Fastigheten är ansluten till Telias Triple Play, vilket innebär IP-telefoni, Kabel-TV och bredband i multimedia uttag till en fast kostnad per månad 219 kr som ingår i månadsavgiften - samtal som man ringer betalar man separat.
Parkering
Bra parkeringsmöjligheter, dock separat kö. Parkeringsplats för 550 kr/mån. Garageplats för 950 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Eriksberg Västra Göteborg

Astris Gata 88

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg