KarriärOm oss

Jonas Lindquist

Hemma överallt Göteborg Hisingen

Din mäklare på Göteborg Hisingen

Kontakta mig

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Hisingen

svdeen

Omdömen från mina kunder

"Jag blev bemött på ett bra sätt av mäklaren, jag ville kunna sälja min lägenhet så snart som möjligt och det gjorde han . Jag skulle kunna rekommendera denna mäklaren till andra personer "
Lilly T2 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande. Upplevde ett ärligt engagemang. Jonas överträffade mina förväntningar. Hög servicegrad och tillgänglighet. "
Charlotta R3 dagar
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Lätt att kommunicera med. Smidig försäljning!"
Eric R3 veckor
Verifierad kund
"Jonas visade ett mycket trevligt och professionellt bemötende. Han möjliggjorde en snabb och smidig affär och kommunikationen var toppen hela vägen. "
Jens B3 veckor
Verifierad kund
"Jonas har gjort en strålande instats med förmedlingsuppdraget av min lägenhet. Inför planeringen av att lägga ut den på hemnet och inför flertalet visningar guidade han mig och gjorde det enkelt för mig att veta vad jag behövde göra. Med ett engegemang och intresse för spekulanterna före och efter varje visning lyckades han till sist ro i land affären under det mkt svåra marknadsläget. Jag är övertygad att hans strukturerade arbetssätt, känsla för människor och engegemang i uppdraget var det som till sist sålde lägenheten. "
Ken W6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande ! Saklig o bra. Inte massa trams snack. Levde upp till mina förväntningar. Skulle gärna anlita Jonas igen."
Anne-Marie A9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Kunnig och förtroendeingivande.samt påläst och lugn. Tillmötesgående på alla. Sätt och vis."
Janja U9 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och personligt bemötande med bibehållet förtroende! Upplevde Jonas som mycket kunnig och erfaren, trots den utmanande marknad vi varit tvungna att sälja vår lägenhet i. Lätt att få fatt på, ordning och reda. Varma rekommendationer!"
Lotta B14 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötning och vi fick bra information om utveckling av priser i området. "
Mikael J17 veckor
Verifierad kund
"Efter att ha kontaktat ett flertal mäklare valde vi tillslut Jonas. Driven, målmedveten & realistisk föll vi för. I dessa tider trodde vi våran försäljning skulle ta tid samt svårt att få accepterat pris. Detta motbevisade Jonas på båda punkterna. Ska ni välja mäklare i Göteborgs området, så finns de bara en. Ni vet nu vem /G"
Glenn J18 veckor
Verifierad kund
"Väldigt hjälpsam och flexibel."
Safa Z18 veckor
Verifierad kund
"Från första kontakt till kontraktskrivning när lägenheten var såld levde Jonas upp till alla förväntningar. Jonas kan området, vilket skapar förtroende."
Pär O24 veckor
Verifierad kund
"Han var toppen o alltid behjälplig, kommer att rekommendera honom"
Lillemor B28 veckor
Verifierad kund
"Bara gott omdöme, mycket bra att ha göra med. Helnöjda. Ett till tio 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎,"
Lennart J29 veckor
Verifierad kund
"En underbar människa, trevlig som kan sitt jobb. "
José Ariel A29 veckor
Verifierad kund
"Jonas har varit en klippa och ett enormt stöd under en stressig tid med försäljning och massa visningar. Väldigt betryggande sätt att hantera de jobbigaste situationer och mycket tillmötesgående. Han har ett behagligt sätt och är proffsig och rak, utan att vara påstridig. Jag är mer än nöjd! "
Martina F30 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, trevlig men också lättsam."
Heléne M37 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt och professionellt bemötande samt ett särskilt plus för ett pedagogiskt genomförande av kontraktsskrivningen. Rekommenderar gärna Jonas till andra säljare. "
Henrik T37 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande, bra återkoppling och bra plan. Vi kände oss väldigt trygga med Jonas hjälp och är väldigt nöjda med utfallet! "
Alice K38 veckor
Verifierad kund
"Professionell mäklare som sätter ribban högt och levererar därefter. Jag kan verkligen rekomendera Jonas om du vill ha en mäklare som kommer jobba för rätt affär och inte bara en snabb affär!"
Oliver P38 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, Jonas Lindquist är som bekant mitt namn och intresset för bostäder, vassa affärer och känslan av nöjda kunder är det som driver mig framåt. Detta får jag möjligheten till att ha som arbete efter 3 års studier till först Bygg- och Fastighetsekonom med ett kompletterade år till fastighetsmäklare. Det skiljer sig mycket mellan valet av mäklare vid försäljning av din bostad. För mig är det oerhört viktigt att hela tiden ligga steget för kunderna för att på så vis styra försäljningen, jag vill ha kontroll och vill inte förlita mig helt och hållet på marknaden samt de fina tekniska system som finns som hjälpmedel. Dessa stora affärer kräver mycket personligt engagemang och att verkligen bry sig och prata med kunder, detta kan ingen dator lära sig. Mina ledord för en framgångsrik försäljning är planering, försäljningsstrategi och hårt arbete. Hos mig är alla kunder unika och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar era förutsättningar, ensam kan jag göra en bra affär men tillsammans kan vi göra fantastiska försäljningar. Jag är verksam på Hisingens oerhört spännande marknad sedan 2014 och det är även här jag har min bostad. Efter några år i expansiva Kvillebäcken bor jag numera på fantastiska Eriksberg. Mitt fokusområde ligger i Tuve och Norra Älvstranden men jag är verksam på hela ön från Älvsborgsbron upp till Kärra/Rödbo. De flesta av mina nya affärer kommer från mina tidigare försäljningar, både från köpare och säljare. Det är så jag vill att det ska vara att jag jobbar med långsiktiga relationer. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill prata boende, marknad eller Hisingen.

Mina försäljningar

Jonas Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Boka tid med Jonas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg