Jonas Lindquist

Hemma överallt Göteborg Hisingen

Din mäklare på Göteborg Hisingen

Kontakta mig

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Hisingen

svdeen

Omdömen från mina kunder

"Bra och stabil. Är mycket nöjd med Jonas arbete."
Anders S6 timmar
Verifierad kund
"Mycket duktig och erfaren mäklare. "
Alexander V8 timmar
Verifierad kund
"Snabb, tydlig, enkel att ha att göra med"
Joakim S2 veckor
Verifierad kund
"Jonas hade mycket bra koll på objektet och området. De frågor han inte kunde svara på fick jag återkoppling på väldigt snabbt. Upplevde att han var mycket transparent i sin roll som mäklare. Ska jag sälja någon gång så skulle jag inte tveka att välja Jonas som mäklare. "
Andreas H2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, positiv och oerhört hjälpsam. Under en tid då bostadsmarknaden är som den är hjälpte Jonas mig att alltid vara hoppfull och lita på att allt skulle lösa sig, evigt tacksam!"
Anette O2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig rolig kunnig och noggrann . Gjorde det smidigt för mej ."
Rolf Vilhelm L4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig mäklare som skapade trygghet i köpet. Hög kunskapsnivå. Sålde hus och gick till bostadsrätt med stora skillnader vad som krävs för brf och inte gällande ex lagfart, pantbrev. En snabb affär där mäklaren svarade snabbt på frågor som dök upp. "
Maria B5 veckor
Verifierad kund
"Synnerligen proffsig och förekommande mäklare. Rekommenderas varmt!"
Rickard H5 veckor
Verifierad kund
"Bra koll på läget samt lugn och förtroendeingivande."
Johan W8 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker han varit tillmötesgående, bra bemötande och engagerad. Detta var mitt förra köp så har ingen tidigare erfarenhet men tycker allt har gått smidigt. Köpet skedde under juldagarna vilket är en tid då man kan ha mycket planerat. Men hade önskat lite mer tillgänglighet från mäklaren efter att jag gav ett bud. I övrigt väldigt tillgänglig. Tydlig i sina svar och återkopplar när man bestämt och behöver. "
Annie A8 veckor
Verifierad kund
"Jonas hanterade vårt lägenhetsköp på ett mycket proffesionellt och trevligt sätt."
Karin Å8 veckor
Verifierad kund
"Oerhört proffsig mäklare som alltid ger snabba svar och kommer med bra inputs i alla lägen. Vi är väldigt nöjda med vår bostadsaffär tillsammans med Jonas. Rekommenderar varmt att kontakta honom för kommande affärer! "
Viktoria O12 veckor
Verifierad kund
"Jonas är en härlig person att ha att göra med, som är tillgänglig när som helst och svarar snabbt. Uppskattar att han är ärlig, har både en optimistisk och realistisk syn på försäljning, samt har båda fötterna på jorden. Han lyssnar på vad vi vill och är enkel att ha att göra med. Rekommenderar starkt"
Joakim P12 veckor
Verifierad kund
"Professionell och engagerad mäklare, rekommenderar Jonas!"
Armela D12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, profesionell, lyhörd och tillmötesgående. "
Heléne M14 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig mäklare som verkligen upplevs proffsig. Jättebra engagemang och kundkontakt. "
Johan B15 veckor
Verifierad kund
"Jag kontaktade Jonas utan att ha ett specifikt objekt i åtanke utan endast intresse i området han verkar i. Jonas lyssnade noggrant in våra behov och la detaljer på minnet som jag och min sambo tyckte var viktiga. Han ledde in oss på rätt spår och en vecka efter vår första kontakt hade vi hittat vår lägenhet. Jag upplever Jonas som proffsig, lugn och trygg, men även rolig och lättsam! Säljer vi i framtiden är det Jonas jag önskar ha som mäklare. "
Christine W15 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, trevlig, pedagogisk och kunnig. Och i vårt fall ett uthålligt arbetssätt som till slut hjälpte oss i mål. "
Henrik T15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell bemötande, i kombination med personlig och extremt hjälpsam service. Hjälpte styra oss igenom hela processen med gedigen erfarenhet och känsla för branschen och marknaden. "
Naser R16 veckor
Verifierad kund
"Gott bemötande, sympatisk, kunnig, verkar ha kundens bästa för ögonen."
Per-Olof A18 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag brinner nu efter 10 år i yrket att hjälpa dig som vet eller vill veta vad en mäklare kan göra för dig, för vet du vad valet av mäklare gör skillnad. Läs gärna vad mina tidigare kunder tyckt om våra samarbeten, jag har flertalet gånger fått utmärkelser som en av de med bäst betyg i Göteborg av tjänsten reco.se. Mitt intresse för bostäder, vassa affärer och känslan av nöjda kunder är det som driver mig framåt. Detta får jag möjligheten till att ha som arbete efter 3 års studier till först Bygg- och Fastighetsekonom med ett kompletterade år till fastighetsmäklare. Det skiljer sig mycket mellan valet av mäklare vid försäljning av din bostad. För mig är det oerhört viktigt att hela tiden ligga steget för kunderna för att på så vis styra försäljningen, jag vill ha kontroll och vill inte förlita mig helt och hållet på marknaden samt de fina tekniska system som finns som hjälpmedel. Dessa stora affärer kräver mycket personligt engagemang och att verkligen bry sig och prata med kunder, detta kan ingen dator lära sig. Mina ledord för en framgångsrik försäljning är planering, försäljningsstrategi och hårt arbete. Hos mig är alla kunder unika och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar era förutsättningar, ensam kan jag göra en bra affär men tillsammans kan vi göra fantastiska försäljningar. Jag är verksam på Hisingens oerhört spännande marknad sedan 2014 och det är även här jag har min bostad. Har bott på flera adresser både på Kvillebäcken och Eriksberg / Älvstranden. Mitt fokusområde ligger på Norra Älvstranden med Eriksberg och Sannegården i spetsen men jag är verksam på hela ön från Älvsborgsbron upp till Kärra/Rödbo. Tuve var under många år ett andra hem för mig med mycket försäljningar. De flesta av mina nya affärer kommer från mina tidigare försäljningar, både från köpare och säljare. Det är så jag vill att det ska vara att jag jobbar med långsiktiga relationer. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill prata boende, marknad eller Hisingen.

Mina försäljningar

Jonas Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Boka tid med Jonas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg