Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Göteborg Hisingen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Hisingen

Ska du köpa eller sälja bostad på Hisingen? Våra mäklare på Hisingen har koll på marknaden och finns här för dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad. Välkommen till oss så berättar vi mer om vår mäklartjänst och hur vi kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa!

Hisingen är Sveriges femte största ö och har blivit ett av Göteborgs hetaste bostadsområde med busslinjer som tar dig till Centralstationen på mindre än 20 minuter. Närheten till Göteborgs centrum och många stora parker som ligger centralt ger ett attraktivt läge för dig som vill ha nära till både stad och natur. På senare år har många nya bostadsområden vuxit fram och det finns stora valmöjligheter för dig som vill köpa bostad på Hisingen. Några av de mest populära är Eriksberg, Sannegårdshamnen, Kvillebäcken och Tuve. Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Hisingen står redo att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo på Hisingen

Att köpa hus på Hisingen betyder inte att du behöver göra avkall på något. Hisingen bjuder nämligen på allt du kan önska dig av en storstad; bra restauranger, mysiga fik och kultur. Närheten till havet kan du avnjuta på Eriksbergs kajpromenad eller vid utomhusbadet i Frihamnen. I sportväg finns det mängder av aktiviteter att engagera sig i och här hittar du klubbar som exempelvis BK Häcken, Frölunda Indians och IFK Göteborg. Oavsett om du är ute efter din första lägenhet eller ett hem till din familj hittar du det på Hisingen och vi kan berätta mer om trevliga bostadsområden såsom Hisings-Backa, Hisings-Kärra och Lindholmen.

Köpa, värdera eller sälja bostad på Hisingen

Hisingen är inte vad det en gång varit utan har transformerats till ett mycket attraktivt bostadsområde där det satsas stort på nyproduktion. Allt fler väljer att bosätta sig i trendiga områden såsom Kvillebäcken och Lindholmen. Gillar du att sysselsätta dig utomhus finns det mycket att välja mellan, kanske strosande längs med Eriksbergs kajpromenad en solig vårdag eller varför inte en utflykt till Ramberget och Hisingsparken. Våra professionella och kunniga mäklare kan hjälpa dig som är intresserad av att köpa, värdera eller sälja bostad på Hisingen. Vi kan ön och allt som hör till!

Omdömen från våra kunder

"Hej Jag blev bemött på ett trevligt sätt! Jag förväntade mig en mäklare som kunde ta saker i egna händer och det kan Patrik! Patrik har varit stöttande och förstående. En bra mäklare. Hälsningar Monica"
Monica V5 dagar
Verifierad kund
"We were lucky to have Alexandra by our side to help us and answer all our questions. Appreciate all her support. Eagerly waiting to get into our new house. "
Girish Vishweshwar B2 veckor
Verifierad kund
"Megleren sto til de forventningene vi hadde. Imøtekommende, hjelpsom og løsningsorientert. Vi fikk øyeblikkelig god kontakt og den hjelpen vi trengte ."
Trond Bruce H2 veckor
Verifierad kund
"Vi valde Patrik Skarström som vår mäklare för att han är otroligt trevlig, en mäklare vi själva skulle vilja gå på visning hos. Fick bra uppdateringar så vi behövde aldrig själva fråga hur det gick. Mycket trevlig och proffsig mäklare som vi varmt rekommenderar. Även fotograferna var trevliga och duktiga! / Maria och Peter "
Maria K2 veckor
Verifierad kund
" "
Per-Erik Filip E2 veckor
Verifierad kund
"Patrik är väldigt trevlig och professionell. Allt gick smidigt och det blev en väldigt lyckad försäljning trots en tuff marknad. Kan varmt rekommendera HusmanHagberg och framför allt Patrik Skarström som mäklare!"
Andreas L3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Glad o vänlig utan att vara gåpåig. Tillgänglig o tar reda på fakta vid frågor. Kan varmt rekommendera Patrik."
Kristina L3 veckor
Verifierad kund
"I had an amazing experience with Jonas during the process of selling my apartment, and even after. He was highly professional and knowledgeable, providing expert guidance every step of the way. His communication skills were top-notch, keeping me informed and updated throughout the entire process. What truly stood out to me was his dedication to ensuring that I received the best possible outcome. He went above and beyond to ensure that every detail was handled properly, and that my interests were always protected. "
Reza B3 veckor
Verifierad kund
"Our experience was very pleasant, Daniel helped us during the full process and has made sure we understood it. He is very professional and made sure we were comfortable along the way."
Fábio Augusto G4 veckor
Verifierad kund
"En underbar och härlig mäklare! "
Yousef E4 veckor
Verifierad kund
"Kunde inte vara mer nöjd med Patrik som mäklare, man känner sig lugn efter Patrik har koll på alla ens frågor och sköter processen ytterst proffesionellt. Om du är ute och letar efter mäklare så skulle jag rekommendera Patrik alla gånger . 10/10 helt enkelt "
Simon B4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig Professionell Saklig Mån om kund "
Asbjörn K5 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren vi haft. Det solklara valet! "
Victoria G5 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra mäklare. Skapar en trygghet genom hela försäljningsprocessen och har ett driv för att skapa förutsättningar för en bra affär för alla parter. Enkel att få tag på , ger mycket uppdateringar om processen och ett bra stöd i processen. Även i tuffa tider så lyckades Patrik med allting och lite till. Rekommenderar Patrik till alla som ska sälja sin bostad på Hisingen. "
Marcus Johansson M5 veckor
Verifierad kund
"Min samt min mans erfarenhet av Daniels bemötande var väldigt bra. Han svarade på alla frågor som vi hade, han har även varit tillgänglig via sms/ telefonsamtal vid behov. Upplevelsen av att köpa bostaden var lätt och smidig, speciellt eftersom det är den första bostaden jag köper, allting gick väldigt bra 😊"
Ardiane A5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemött. Eftersom det är första gången jag köper bostad var han väldigt hjälpsam och förklarande på en nivå som passade mig. "
Kasper J5 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande och väldigt lyhörd. "
Ulf N5 veckor
Verifierad kund
"Jonas är lätt att samarbeta med och lyhörd för kundens åsikter. Vi har tillsammans kunna resonera oss fram till utgångspris och han har inte blint bara kollat i sina värderingstabeller. Han har även barit behjälplig när det gäller tips på styling som jag gjorde själv inför visningen."
Imber H6 veckor
Verifierad kund
"En fullträff! Patrik är engagerad, kunnig och skapar en trygghet under hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Patrik för din framtida försäljning!"
Anna-Lena L6 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd för mina önskningar. Klar och tydlig!"
Rose-Marie D7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kvarnpirsgatan 8, 417 63 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Kvarnpirsgatan 8, 417 63 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg