Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Göteborg Hisingen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Hisingen

Ska du köpa eller sälja bostad på Hisingen? Våra mäklare på Hisingen har koll på marknaden och finns här för dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad. Välkommen till oss så berättar vi mer om vår mäklartjänst och hur vi kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa!

Hisingen är Sveriges femte största ö och har blivit ett av Göteborgs hetaste bostadsområde med busslinjer som tar dig till Centralstationen på mindre än 20 minuter. Närheten till Göteborgs centrum och många stora parker som ligger centralt ger ett attraktivt läge för dig som vill ha nära till både stad och natur. På senare år har många nya bostadsområden vuxit fram och det finns stora valmöjligheter för dig som vill köpa bostad på Hisingen. Några av de mest populära är Eriksberg, Sannegårdshamnen, Kvillebäcken och Tuve. Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Hisingen står redo att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo på Hisingen

Att köpa hus på Hisingen betyder inte att du behöver göra avkall på något. Hisingen bjuder nämligen på allt du kan önska dig av en storstad; bra restauranger, mysiga fik och kultur. Närheten till havet kan du avnjuta på Eriksbergs kajpromenad eller vid utomhusbadet i Frihamnen. I sportväg finns det mängder av aktiviteter att engagera sig i och här hittar du klubbar som exempelvis BK Häcken, Frölunda Indians och IFK Göteborg. Oavsett om du är ute efter din första lägenhet eller ett hem till din familj hittar du det på Hisingen och vi kan berätta mer om trevliga bostadsområden såsom Hisings-Backa, Hisings-Kärra och Lindholmen.

Köpa, värdera eller sälja bostad på Hisingen

Hisingen är inte vad det en gång varit utan har transformerats till ett mycket attraktivt bostadsområde där det satsas stort på nyproduktion. Allt fler väljer att bosätta sig i trendiga områden såsom Kvillebäcken och Lindholmen. Gillar du att sysselsätta dig utomhus finns det mycket att välja mellan, kanske strosande längs med Eriksbergs kajpromenad en solig vårdag eller varför inte en utflykt till Ramberget och Hisingsparken. Våra professionella och kunniga mäklare kan hjälpa dig som är intresserad av att köpa, värdera eller sälja bostad på Hisingen. Vi kan ön och allt som hör till!

Omdömen från våra kunder

"Kan varmt rekommendera Jonatan! Han var tillmötesgående samtidigt som han fick en att känna sig i gott mod även när det stundtals kändes som hopplöst att få lägenheten såld under den här lågkonjunkturen. "
Maria M11 timmar
Verifierad kund
"Jonathan was very easily approachable and helpful with all the questions we had as first time property buyers in Sweden. He took the time to clarify the complete contract and gave us a bit of relief with the anxiety of such a decision and other concerns we had about the neighbourhood. He was very pleasant to deal with and in general we had a very good experience with him. "
Nandeep M2 dagar
Verifierad kund
"Jonatan was very responsive, proactive and fair. I felt very comfortable communicating with him. Since this was our first such experience in a new country, he was always, patiently available to answer the simplest and any repetitive questions. "
Meghana V6 dagar
Verifierad kund
"Jag tycker Andreas är en bra mäklare som är hjälpsam, realistisk och ärlig. Han har varit med på alla steg och haft bra kommunikation. "
Emmeli S1 veckor
Verifierad kund
"Snabb, tydlig, enkel att ha att göra med"
Joakim S1 veckor
Verifierad kund
"Jonas hade mycket bra koll på objektet och området. De frågor han inte kunde svara på fick jag återkoppling på väldigt snabbt. Upplevde att han var mycket transparent i sin roll som mäklare. Ska jag sälja någon gång så skulle jag inte tveka att välja Jonas som mäklare. "
Andreas H2 veckor
Verifierad kund
"En kunnig och trevlig person som jag träffade när han sålde grannfastigheten då jag visste att jag snart skulle sälja så tog jag den kontakten för att se om det kändes Bra fick ett väldigt bra bemötande som kändes tryggt så när det blev dags så tog jag kontakt med husmanskost & Hagman och den första person jag mötte där var Patrik för mig kändes det som att möta en kompis och inte en mäklare vi hade e n bra kontakt och jag fick löpande information hela tiden . Leif"
Leif Erik Gösta M2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, positiv och oerhört hjälpsam. Under en tid då bostadsmarknaden är som den är hjälpte Jonas mig att alltid vara hoppfull och lita på att allt skulle lösa sig, evigt tacksam!"
Anette O2 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft ett mycket bra samarbete under hela försäljningsprocessen. Jonatan har ständigt hållit oss uppdaterade så vi har kunnat känna oss lugna kring vad nästa steg är och statusen generellt. Jonatan har agerat professionellt, lyhört och inte minst personligt vilket vi har uppskattat. Han har varit behjälplig vid frågor och har alltid varit tillgänglig vilket underlättat för oss från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Jonatan!"
Johan B2 veckor
Verifierad kund
"Som köpare upplevde vi Jonatan väldigt tillgänglig, närvarande och enkel att samarbeta med. "
Emil G2 veckor
Verifierad kund
"Superbra stöttning och samarbete från start till sälj! "
Elina S2 veckor
Verifierad kund
"Andreas was very kind enough and patient to explain the process involving in buying an apartment in Sweden, since I am from Asia. Very much available through mobile/SMS fro discussions. Overall It was nice experience from Viewing to signing with support of Andreas. "
Jagadish K2 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig herre! Bra bemötande och engagerad på en professionell nivå. Kommer med bra och konkreta förslag, rent realistiskt och är målinriktad. Lätt att förhandla och kommunicera med, starkt rekommenderad! Med vänliga hälsningar // Robin "
Robin J3 veckor
Verifierad kund
"Det har känts jätte bra med Rebecka vid försäljningen av bostaden. Rebecka är en positiv, kunnig och framåt tjej med ett proffsigt och fint bemötande.Jag önskar Rebecka lycka till i sin framtid inom mäklar yrket. Mvh Maria/Åke"
Åke Lennart L3 veckor
Verifierad kund
"Ett genomgående fint arbete och bemötande av Patrik resulterade i ett försäljningsutfall över våra förväntningar på en svår marknad. Alltid tillgänglig, professionell men ändå personlig, och inte ett dugg "mäklarsäljig" är egenskaper hos Patrik som vi har värdesatt högt. Helt klart den bästa mäklaren vi har haft att göra med genom åren!"
Fanny Gabriella J4 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemött, lätt att få kontakt med. Det var en snabb och smidig affär"
Joel S4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig rolig kunnig och noggrann . Gjorde det smidigt för mej ."
Rolf Vilhelm L4 veckor
Verifierad kund
"Hon är helt ok att prata med. Hon är grym säljaren. "
Helyn L4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig mäklare som skapade trygghet i köpet. Hög kunskapsnivå. Sålde hus och gick till bostadsrätt med stora skillnader vad som krävs för brf och inte gällande ex lagfart, pantbrev. En snabb affär där mäklaren svarade snabbt på frågor som dök upp. "
Maria B4 veckor
Verifierad kund
"Synnerligen proffsig och förekommande mäklare. Rekommenderas varmt!"
Rickard H4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kvarnpirsgatan 8, 417 63 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Kvarnpirsgatan 8, 417 63 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg