KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Göteborg Hisingen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Hisingen

Ska du köpa eller sälja bostad på Hisingen? Våra mäklare på Hisingen har koll på marknaden och finns här för dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad. Välkommen till oss så berättar vi mer om vår mäklartjänst och hur vi kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa!

Hisingen är Sveriges femte största ö och har blivit ett av Göteborgs hetaste bostadsområde med busslinjer som tar dig till Centralstationen på mindre än 20 minuter. Närheten till Göteborgs centrum och många stora parker som ligger centralt ger ett attraktivt läge för dig som vill ha nära till både stad och natur. På senare år har många nya bostadsområden vuxit fram och det finns stora valmöjligheter för dig som vill köpa bostad på Hisingen. Några av de mest populära är Eriksberg, Sannegårdshamnen, Kvillebäcken och Tuve. Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Hisingen står redo att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo på Hisingen

Att köpa hus på Hisingen betyder inte att du behöver göra avkall på något. Hisingen bjuder nämligen på allt du kan önska dig av en storstad; bra restauranger, mysiga fik och kultur. Närheten till havet kan du avnjuta på Eriksbergs kajpromenad eller vid utomhusbadet i Frihamnen. I sportväg finns det mängder av aktiviteter att engagera sig i och här hittar du klubbar som exempelvis BK Häcken, Frölunda Indians och IFK Göteborg. Oavsett om du är ute efter din första lägenhet eller ett hem till din familj hittar du det på Hisingen och vi kan berätta mer om trevliga bostadsområden såsom Hisings-Backa, Hisings-Kärra och Lindholmen.

Köpa, värdera eller sälja bostad på Hisingen

Hisingen är inte vad det en gång varit utan har transformerats till ett mycket attraktivt bostadsområde där det satsas stort på nyproduktion. Allt fler väljer att bosätta sig i trendiga områden såsom Kvillebäcken och Lindholmen. Gillar du att sysselsätta dig utomhus finns det mycket att välja mellan, kanske strosande längs med Eriksbergs kajpromenad en solig vårdag eller varför inte en utflykt till Ramberget och Hisingsparken. Våra professionella och kunniga mäklare kan hjälpa dig som är intresserad av att köpa, värdera eller sälja bostad på Hisingen. Vi kan ön och allt som hör till!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Kvarnpirsgatan 8, 417 63 Göteborg
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Kvarnpirsgatan 8, 417 63 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg