Patrik Skarström

Hemma överallt Göteborg Hisingen

Din mäklare på Göteborg Hisingen

Kontakta mig

Patrik Skarström

Patrik Skarström

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Hisingen

sven

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, kunnig påläst lätt att ha med att göra, punktlig Kan bostadsmarknaden väl. "
Terje A1 veckor
Verifierad kund
"Blev vänligt och trevligt bemött. Patrik levde upp till våra förväntning då han är kunnig och professionell när det gäller bostadsmarknaden. Försäljning gick smidigt och snabbt ."
Siw W1 veckor
Verifierad kund
"Läget på marknaden är köparens pga flera omständigheter. Inflation , räntor mm. Tycker att Patrik har skött sin uppgift bra hittills Patriks jobb är inte slutfört ännu. "
Lars Erik T1 veckor
Verifierad kund
"Väldigt profisionelt! Ärlig, stabil, hjälpsam! "
Sasa S2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig lättsam proffesionellt påläst duktig "
Ulf A3 veckor
Verifierad kund
"Patrik är mycket trevlig, professionell och snabb att återkoppla vid frågor. Rekommenderas verkligen!"
Ulla Britt-Marie B3 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsig, hjälpsam och tillgänglig! "
Selma E6 veckor
Verifierad kund
"Patrik framstår som en väldigt trevlig och kunnig mäklare! Varit på många av hans visningar tidigare och nu även köpt hus, allt har gått väldigt smidigt och smärtfritt."
Karin H12 veckor
Verifierad kund
"Engagerad , lättsam och positiv !"
Yvonne K12 veckor
Verifierad kund
"Patrik guidade oss tryggt och säkert genom hela processen. Han är lyhörd och lyckas vara effektiv utan att stressa, är proffesionell och samtidigt varm och hjärtlig. Att sälja ett älskat hem är känslosamt på många sätt, så fullt förtroende för mäklaren är viktigt och det fick vi för Patrik. Han var alltid tillgänglig och vi kände aldrig att någon fråga eller farhåga var för dum. "
Solveig S12 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och lätt att förstå allt. Trevlig och bra på att förklara. "
Anette N14 veckor
Verifierad kund
"Glad och trevlig trots att jag kom lite försent till visningen. Patrik var tyst och lät mig gå runt i lägenheten i lugn och ro för att titta vilket jag uppskattade jättemycket,till skillnad från många mäklare som pratar konstant. Patrik var proffsig och kollade snabbt upp svaren på de frågor jag hade. "
Elisabeth A14 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande . Snabb återkoppling. "
Marie J14 veckor
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Patrik som vår mäklare. Han kändes personlig och genuin vilket kändes tryggt i vår affär. Vi kände stort förtroende för Patrik under hela processen."
Cecilia D16 veckor
Verifierad kund
"Hej Jag blev bemött på ett trevligt sätt! Jag förväntade mig en mäklare som kunde ta saker i egna händer och det kan Patrik! Patrik har varit stöttande och förstående. En bra mäklare. Hälsningar Monica"
Monica V18 veckor
Verifierad kund
"Vi valde Patrik Skarström som vår mäklare för att han är otroligt trevlig, en mäklare vi själva skulle vilja gå på visning hos. Fick bra uppdateringar så vi behövde aldrig själva fråga hur det gick. Mycket trevlig och proffsig mäklare som vi varmt rekommenderar. Även fotograferna var trevliga och duktiga! / Maria och Peter "
Maria K19 veckor
Verifierad kund
" "
Per-Erik Filip E19 veckor
Verifierad kund
"Patrik är väldigt trevlig och professionell. Allt gick smidigt och det blev en väldigt lyckad försäljning trots en tuff marknad. Kan varmt rekommendera HusmanHagberg och framför allt Patrik Skarström som mäklare!"
Andreas L20 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Glad o vänlig utan att vara gåpåig. Tillgänglig o tar reda på fakta vid frågor. Kan varmt rekommendera Patrik."
Kristina L20 veckor
Verifierad kund
"Kunde inte vara mer nöjd med Patrik som mäklare, man känner sig lugn efter Patrik har koll på alla ens frågor och sköter processen ytterst proffesionellt. Om du är ute och letar efter mäklare så skulle jag rekommendera Patrik alla gånger . 10/10 helt enkelt "
Simon B21 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Med mig som mäklare får du en engagerad och driven person som inte lämnar någonting åt slumpen. Mitt mål är att bygga min mäklarkarriär på nöjda kunder som rekommenderar mig vidare. Därför ser jag varje affär som en unik möjlighet för mig att överträffa mina kunders förväntningar. Kontakta mig så skräddarsyr vi den bästa möjliga lösningen för just dig och din bostad. Läs gärna hur mina kunder upplever mig: https://www.reco.se/husmanhagberg-goteborg-hisingen/patrik-skarstrom Utmärkelser under 2021: - Mest rekommenderad i Göteborg Q3, Reco.se - Mest trovärdig i Göteborg Q3, Reco.se - Högst försäljningsvärde av alla mäklare på Hisingen Q3, Hittamaklare.se - Näst mest försäljningar på Hisingen Q3, Hittamaklare.se - Bästsäljande mäklare Husmanhagberg Göteborg 2021 - Högst försäljningsvärde av alla mäklare på Hisingen Q4, Hittamaklare.se - Näst flest försäljningar på Hisingen Q4, Hittamaklare.se - Femte mest försäljningar på Hisingen 2021, Hittamaklare.se - Näst högst försäljningsvärde på Hisingen 2021, Hittamaklare.se - Nr 32/100 av Sveriges mest rekommenderade mäklare 2021, Reco.se Utmärkelser under 2020: - Kliver in som delägare på 3 Husmanhagberg kontor i Göteborg. - Bäst betyg i Västra Götaland Q1, Reco.se - Bästsäljande mäklare Husmanhagberg Göteborg 2020 Utmärkelser under 2019: - Mest rekommenderade mäklare Göteborg 2019, Reco.se - Mest trovärdig i Göteborg 2019, Reco.se - Årets Rookie Husmanhagberg Göteborg 2019, Reco.se - Bästsäljande mäklare Husmanhagberg Göteborg 2019

Mina försäljningar

Patrik Skarström

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0701- 96 27 73

patrik.skarstrom@husmanhagberg.se

Boka tid med Patrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg