KarriärOm oss

Jonatan Bernhed

Hemma överallt Göteborg Hisingen

Din mäklare på Göteborg Hisingen

Kontakta mig

Jonatan Bernhed

Jonatan Bernhed

Reg. Fastighetsmäklare

Göteborg Hisingen

sven

Omdömen från mina kunder

"Proffesionellt bemötande, en trygg kontakt genom hela försäljningsprocessen. Hans värdering stämde och han fick sålt lägenheten snabbt trots svåra tider. Till ett pris vi var mycket nöjda med. Rekommenderar Jonatan Starkt!"
Jonas F3 veckor
Verifierad kund
"Han var trevlig, hjälpsam, snabb. Hade bra bank kontakt i form av Ulrika som hjälpte till en extra mil för att få lånelöfte. Väldigt bra."
Adam B4 veckor
Verifierad kund
"Detta var första gången vi sålde en bostad och Jonatan var en trygg samarbetspartner. Han var lyhörd och svarade tålmodigt på mina frågor. Han gav även återkoppling efter visningar och kom med goda råd. Det kan inte bara lätt att vara mäklare på dagens marknad, men Jonatan gjorde ett bra jobb. Tack för samarbetet, Jonatan "
Hege L4 veckor
Verifierad kund
"Han gav ett professionellt bemötande och det kändes väldigt tryggt med han. Han stöttade oss i våra tankar och vi kunde bolla funderingar med han på ett lättsamt sätt. Kan varmt rekommendera Jonatan som mäklare. "
Sofia S4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam, lätt tillgänglig. "
Victoria B5 veckor
Verifierad kund
"- Very helpful - available around the clock "
Reza M10 veckor
Verifierad kund
"En förtoendeingivande mäklare med tydlig kommunikation. "
Reidun B10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Hade nog räknat med mindre arvode från början. Snabb och bra affär men ändå ett högt arvode med tanke på den tiden som mäklarens behövde lägga ner på affären."
Ann-Britt F20 veckor
Verifierad kund
"Super nöjd med mäklaren bra bemötande och super hjälpsam rekommenderar han om man vill ha en fantastisk mäklaren han möte alla mina förväntningar och jag rekommenderar han starkt och man vill ha en fantastisk mäklaren. Sammanfattningsvis kännde jag mig trygg när jag gjorde affären och en fantastisk mäklare det var en underbar upplevelse."
Erik N20 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och lyhörd mäklare. Rekommenderas :)"
Andréas O21 veckor
Verifierad kund
"Mycket smidigt och trevligt bemötande. Jonatan överträffade mina förväntingar. Min upplevelse har varit väldigt bra, enkel och alltid fått bra hjälp vid funderingar. "
Victor Ö22 veckor
Verifierad kund
"Duktig, respektfull och proffesionellt bemötande!"
Laureta M25 veckor
Verifierad kund
"Blev seriöst och trevligt bemött av Jonatan. Vi förväntade oss ett vettigt pris och han jobbade för att få till det. Ser honom som kunnig i branschen , insatt i marknaden , lyhörd och bra på att förstå människor."
Mats K26 veckor
Verifierad kund
"It is not a good time to sell but Jonatan has been working hard to close the deal. He is very responsive and motivated. Recommended!"
Shiqian L27 veckor
Verifierad kund
"1. Mycket trevligt bemötande och snabba svar. 2. jag hade förväntningar på ett opartiskt förhållningssätt och god service. Det levde mäklaren upp till. 3. Min enda anmärkning gäller presentationen på nätet och i tryckt form; Det förekom felaktigheter, t ex beträffande boarean, planritningen stämde inte med verkligheten och trädgården presenterades som "extra stor", vilket inte är med sanningen överensstämmande. Dessutom saknar planritningarna helt mått, vilket försvårar för en spekulant som vill planera för framtida möblering och boende. Det kanske inte är mäklaren som gör dessa presentationer, i så fall är jag helnöjd med mäklaren, men riktar viss kritik till den som ansvarar för presentationen. "
Annie R31 veckor
Verifierad kund
"Kontaktade minbank man o undrade hon kan hjälper mig me en bra mäklare. Hon rekommenderar husmanhag mäklare. Bra Bemötande , kemi funkade direkt o va lättsam att prata me Jonatan..det tror jag . "
Mandana S32 veckor
Verifierad kund
"Jonatan har skött sig utmärkt i detta köp för mig. Tillgänglig och återkommande i samtliga dialoger. Jag kan varmt rekommendera Jonatan. //David"
David T32 veckor
Verifierad kund
"Jonatan är proffsig och ödmjuk! Allt sköttes väldigt proffesionellt vad gäller förväntningar om pris och marknad. Är helt nöjd med honom som mäklare."
Susanne S33 veckor
Verifierad kund
"Jonatan seemed to be a very professional and a knowledgable broker. He helped out well with the negotiations and made sure everything went with ease for both me and the seller. Especially for me as a first timer buying an apartment, he was very understanding, helpful and patient with my numerous questions regarding the apartment, purchase and loan process, banks etc. I would say I am very happy to have bought my first apartment from Jonatan and would definitely reach out to to him in the future for the next ones aswell. :)"
Parthasri A33 veckor
Verifierad kund
"Jonatan var uppmärksam på oss redan när jag och min familj var och tittade på en större lgh i samma hus. Vi kunde då inte köpa något nytt. Men jag berättade att jag har en lgh som jag vid tillfället hyrde ut, så då startade vi upp planering av att sälja den. Det har tagit mer tid än förväntat; men tyvärr skedde det mkt i världen precis då i april när jag la upp den på Hemnet första gången, så vi hade inte någon på visningar, inte heller någon som hörde av sig. Kändes hopplöst ett tag, men mäklaren föreslog att vi ska ta ner den ett tag, och satsa stenhårt till hösten. Annonsen upp igen, efter att vi diskuterat fram ett pris som matchade marknaden bättre. Vips så kom det spekulanter, och Jonatan ordnade visning tidigare och var på hugget. Han svarar alltid snabbt, även under sin semester! Detta var viktigt då mycket hände på kort tid. Nu är den äntligen såld, och det känns så skönt!!! ;) "
Josefin J34 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, jag ser fram emot att få hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Jonatan Bernhed heter jag och är utbildad till bygg- och fastighetsekonom samt fastighetsmäklare. Som person och mäklare är jag nyfiken, lyhörd och mitt högsta mål är att du som kund ska känna trygghet och transparens genom hela affären. Ett viktigt ledord jag lever för är kundnöjdhet och jag vet att det är nyckeln till långvariga och hälsosamma relationer. För att genomföra en lyckad affär krävs planering, noggrannhet och beslutsamhet vilket präglas i varje steg jag genomför i affären från första mötet till avslutad affär. Planering och struktur sätter grunden där vi tillsammans går igenom en anpassad affärsplan som passar för en behaglig process. Noggrannheten och ett öga för detaljer gör försäljningen effektiv och min beslutsamhet gör att affären leder till önskat resultat och bästa möjliga slutpris. Som mäklare på Hisingen kan jag bidra med lokalkännedom och information om mysiga smultronställen som kan värda ett besök. Jag säljer bostäder i centrala Hisingen där Kvillebäcken, Porslinsfabriken och Norra Älvstranden är fokusområden. Jag hjälper dig gärna med en värdering och att sälja din lägenhet, ditt hus eller din villa. Varmt välkommen att slå en signal till mig för att prata bostäder, marknaden just nu eller boka ett möte där vi går igenom dina önskemål för en lyckad bostadsaffär! - Hi, I look forward helping you in a successful home sale. My name is Jonatan Bernhed and I am educated as a construction and real estate economist and real estate agent. As a person and broker, I am curious, responsive and my highest goal is for you as a customer to feel safe and transparent throughout the process. An important keyword I live for is customer satisfaction and I know that it is the key to long-term and healthy relationships. To succeed a home sale, planning, accuracy and determination must be characterized in every step I carry out in the process from the first meeting to the closing of the deal. Planning and structure lay the foundation where we go through together and adapt business plans that suits for a pleasant process. The accuracy and an eye for detail make sales efficient and my determination makes the deal lead to the desired result. As a broker at Hisingen, I can contribute with local knowledge and information about cozy places that can be worth a visit. I sell homes in central Hisingen where Kvillebäcken, Porslinsfabriken and Norra Älvstranden are focus areas. I am happy to help you with a valuation and to sell your apartment, your house or your villa. Warmly welcome to send me a signal to talk housing, the market situation right now or book a meeting where we go through your wishes for a successful housing deal!

Mina försäljningar

Jonatan Bernhed

Reg. Fastighetsmäklare

0701-96 27 71

jonatan.bernhed@husmanhagberg.se

Boka tid med Jonatan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg